Robert Jensen wil mediaboycot Ab Osterhaus

Robert Jensen wil dat Ab Osterhaus niet langer wordt uitgenodigd door de media. De redacties moeten eens een keer iemand anders bellen. Dat zegt de talkshowhost in een tweet op Twitter. Met name tijdens het begin van de coronacrisis was Ab veelvuldig te zien op televisie; hij zat bijna elke avond in Op1 om de vreselijkste angstbeelden te schetsen. Robert zit weer aan de hele andere kant van het spectrum en is een van de gezichten van de activistische anti-coronabeweging.

Robert is Ab goed zat. “Als er 1 iemand (zoals Rutte zou zeggen) z’n bek moet houden is het Ab ‘waar is de whiskey fles’ Osterhaus. Helemaal klaar mee. Wie is deze kneus? Niemand heeft voor hem gekozen. Hij is een vaccin verkoper. En een gluiperige. Dimmen jij…NU! En media: BEL EENS IEMAND ANDERS!

De talkshowhost wordt er moe van dat half bekend Nederland achter Ab aan zou rennen. “Doorgaans zijn bekende mensen in deze situatie de grootste lafbekken die er zijn. Ik heb natuurlijk een programma gedaan waarin ik celebrities op een andere manier interviewde dan gewend. Ik ken er natuurlijk heel veel en ze zijn vaak zo politiek correct.

Het is prijzenswaardig dat BN’ers als Thomas Berge en Tim Douwsma onlangs opstonden tegen de coronaregels, vindt Robert. “Het is zo ontzettend prettig en fantastisch om te zien dat er BN’ers en influencers zijn die zich uitspreken tegen het coronabeleid.

Geen van de BN’ers waren gelieerd aan de grote omroepen RTL en SBS. “Als je bij RTL of SBS werkt, dan moet je echt in de pas lopen van het politiek correcte, want je wordt gewoon afgestraft.

De belangrijkste boodschap van Robert is dat de media te veel paniek zouden zaaien. “Het mediavirus is weer druk bezig met de poging om zoveel mogelijk mensen te besmetten met misleidende informatie over de ‘coronacrisis’ waar we nu in zitten.”

Heel veel mensen worden bang gehouden dat het een soort killervirus is, terwijl nu wel overduidelijk is dat het niet zo is.”

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen