SBS 6 voegt Viktor toe aan vooravondshow Frank Visser

SBS 6 voegt Viktor Brand toe aan het dagelijkse programma van Frank Visser. Hij gaat de gesprekken tussen de kandidaten en de tv-rechter inleiden. Dat heeft de tv-zender laten weten. Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? is nu enkele weken onderweg, maar is nog geen doorslaand succes. Er keken afgelopen week zo’n 100 à 200 duizend mensen naar het programma, al is dat wel veel meer dan de zo’n 70.000 mensen die naar de lead-in kijken: Dit Vindt Nederland.

SBS 6 wil de dagelijkse Frank Visser-show nu meer het gevoel geven van zijn prime-time-shows en daarom wordt Viktor Brand erbij gehaald. Voordat de kandidaten de kamer van Frank betreden, gaan ze eerst even bij Viktor zitten.

De zender hoopt dat de kijkcijfers van het programma wat aantrekken door deze inhoudelijke wijziging, maar de belangrijkste bijdrage moet het vernieuwen van de vooravond zijn.

Na zes weken gaat Dit Vindt Nederland medio oktober van de buis. Vanaf 12 oktober zal het programma van Frank Visser worden voorafgegaan door de combinatie 50/50 en Lingo.

Op prime time werken Viktor Brand en Frank Visser al sinds de komst van de tv-rechter naar SBS 6 samen. Vooral het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is een kijkcijferhit.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen