SBS 6 voegt Viktor toe aan vooravondshow Frank Visser

Geplaatst op ma 28 sep 2020 om 9:35

SBS 6 voegt Viktor Brand toe aan het dagelijkse programma van Frank Visser. Hij gaat de gesprekken tussen de kandidaten en de tv-rechter inleiden. Dat heeft de tv-zender laten weten. Mr. Frank Visser: Wordt U Al Geholpen? is nu enkele weken onderweg, maar is nog geen doorslaand succes. Er keken afgelopen week zo’n 100 à 200 duizend mensen naar het programma, al is dat wel veel meer dan de zo’n 70.000 mensen die naar de lead-in kijken: Dit Vindt Nederland.

SBS 6 wil de dagelijkse Frank Visser-show nu meer het gevoel geven van zijn prime-time-shows en daarom wordt Viktor Brand erbij gehaald. Voordat de kandidaten de kamer van Frank betreden, gaan ze eerst even bij Viktor zitten.

De zender hoopt dat de kijkcijfers van het programma wat aantrekken door deze inhoudelijke wijziging, maar de belangrijkste bijdrage moet het vernieuwen van de vooravond zijn.

Na zes weken gaat Dit Vindt Nederland medio oktober van de buis. Vanaf 12 oktober zal het programma van Frank Visser worden voorafgegaan door de combinatie 50/50 en Lingo.

Op prime time werken Viktor Brand en Frank Visser al sinds de komst van de tv-rechter naar SBS 6 samen. Vooral het programma Mr. Frank Visser Doet Uitspraak is een kijkcijferhit.

Foto: SBS
17 Reacties op “SBS 6 voegt Viktor toe aan vooravondshow Frank Visser”


 1. Jantien Visser

  Was/is ook een saai programma met alleen die Visser te oreren.
  Victor moet wat ‘jus’ over de onderwerpen sprenkelen met zijn vaak ophitsende en tenenkrommende opmerkingen. Misschien blijft de kijker dan hangen?

 2. Gerit

  SBS6 doet er Alles aan om gtst te verslaan naar 20.00

 3. Eva

  Goed idee! Viktor voor de vrolijke noot!

 4. JobF

  Idd over 2 weken gaat de lead in van Lingo het programma een grote boost geven. Lingo moet wel 350k kunnen halen. Dan zie ik mr Frank visser wel naar ergens in de 400k gaan

 5. Bing Go

  Leuk!!!

 6. Mick

  Jammer dat Lingo nu weer naar 19.00 uur lijkt te gaan. Dat stond prima om 20.00 uur. Ze blijven maar schuiven.

 7. JanvG

  Toch best knap dat Mr. Visser vaak rond de 350k scoorde met zo’n belabberde lead-in als DVN. Belooft veel goeds met Lingo als lead-in en Viktor als gastheer!

 8. Lau

  Jammer dat ze de vooravond niet direct op de juiste manier positioneren voor de komende maanden. Lingo past veel beter op het tijdslot van 20.00 uur.

  17.00 5 uur show (al mag deze titel snel verdwijnen op deze manier)
  18.00 HvNL
  18.15 Shownieuws
  18.30 50/50
  19.00 HvNL
  19.30 Frank Visser
  20.00 Lingo

  Bovenstaand schema zou anders moeten, maar dit is op korte termijn realiseerbaar.

 9. A.M.

  Victor is echt de leukste presentator van Nederland!

 10. Gerda

  Helemaal mee eens!

 11. Ik weet alles van de tv

  weer een nood oplossing van de mollen zii leren het nooit nog een tip gratis botox linda er bij en dat lullig zoontje van hem

 12. Mike

  Goede zet. Ik miste Victor fysiek al bij het programma.

  Ik zou ook wel het programma inkorten tot 30 min per dag. 60 minuten voor dagelijks programma vind ik te lang Dat is toch een probleem bij dagelijks kijken

 13. Mark

  Viktor heeft een lege agenda en een lopend contract. Ome John: “Werken zul je voor je geld!”

 14. Britt Scholte Lover

  Nieuwe afleveringen van Lingo of herhalingen?

 15. Diny

  Zet het programma naar een later tijdstip nu valt het gelijk met het journaal op 4 dan gaan de kijkcijfers wel omhoog ,we waren trouwe kijkers maar door het ongelukkige tijdstip zien we nooit meer .

 16. Eva Quirinius

  Mr. Frank Visser heeft een dagelijks TV-programma?!

 17. Chelsey

  Prima zet van Talpa tv! Tijd voor een ANP Nieuwsbulletin Op6! Voorkomt zappen naar Luxemburgse commerciële tv concurrent rtL-Bertelsmann!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.