Rob Goossens niet genomineerd voor Televizier-prijs

Rob Goossens is niet genomineerd voor een Zilveren Televizier-Ster, zowel niet in de categorie beste presentator als in de categorie beste tv-talent. Dat bleek gisteren tijdens de bekendmaking in RTL Boulevard. Door de opkomst van sociale media staat de Televizier-stemprocedure al wat langer onder druk en ook dit jaar kent de verkiezing weer een geestige plotwending: maandag werd duidelijk dat een Boulevard-deskundige is genomineerd voor beste tv-presentatrice.

Het gaat om Miljuschka Witzenhausen, die om de avond in Boulevard staat om wat te vertellen over toetjes. Om haar nou één van de drie beste tv-vrouwen van Nederland te noemen gaat wel heel erg ver.

Voor de mannelijke variant van de prijs waren de stemmers wel gewoon bij zinnen, want daar zijn drie grootheden genomineerd: André van DuinBeau van Erven Dorens en de rising star van de Nederlandse media-industrie Tim Hofman.

Rob grijpt er dus ook naast bij de talent-award, want daar strijden Bram KrikkeMartien Meiland en Holly Mae Brood om de eer. Naast Rob zijn dus ook zijn Boulevard-collega’s Aran Bade en Jamie Trenité vergeten door de stemmer.

Valsspel

Tv-kenner Rob baalt behoorlijk. “Zonder onaardig te willen zijn – ik vind het hartstikke leuk voor deze drie – maar dit is wel een beetje de valsspeelcategorie van het Televizier-gala, omdat je genomineerd kunt worden voor dingen die helemaal niets met deze prijs te maken hebben. Martien is officieel genomineerd omdat hij Cash or Trash presenteert; dat was geen slecht programma, maar hij maakt natuurlijk kans op deze prijs vanwege Chateau Meiland en daar is hij helemaal geen presentator van.

Collega Bridget Maasland: “Hij is toch ook niet in de categorie beste presentator? Hij is talent. Ze zijn talentvol. Bram Krikke, Holly Brood ook.”

Rob: “Holly is gewoon presentator, dus daar gaat het absoluut voor op, maar Martien is genomineerd vanwege Cash or Trash en dat vind ik niet terecht. En Bram Krikke is genomineerd vanwege Onrecht. Hij heeft die nominatie gewoon te danken aan het feit dat hij zo veel volgers heeft. Holly is de enige van wie ik denk: die heeft echt potentie als presentator.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen