Dennis Schouten bedreigd door Willem Engel

PowNed-ster Dennis Schouten is bedreigd door Willem Engel, de man achter Viruswaarheid. Hij vindt het niet kies hoe hij dinsdagmiddag op straat op Famke Louise afstormde. Dat is te lezen op Instagram. Famke is de frontvrouw van de boze corona-BN’ers die in een door Willem Engel opgericht WhatsApp-groepje zitten. Omdat ze ’s avonds bij Eva Jinek zat, ging ze ’s middags naar de kapper en daar stond Dennis haar op te wachten. He-le-maal over de zeik was ze.

Dennis heeft nu een appje gepubliceerd die Willem aan een PowNed-redacteur heeft gestuurd. “Je journalist gaat te ver bij Famke, niet meer doen, dit is een officiële waarschuwing.

De tv-maker is helemaal verbaasd. “Bericht van Willem Engel (voorman van #ikdoenietmeermee) aan een redacteur van PowNed. We zijn knettergek geworden!

BNNVARA-ster Tim Hofman vindt dit ook niet normaal. “Gek dreigementje van Willem Engel aan het adres van redacteur bij Powned voor Dennis Schouten wel trouwens. ‘Officiële waarschuwing’ hahaha. Fopneus denkt dat we aan het voetballen zijn hier ofzo.”

En BNR-journalist Thomas van Groningen: “Hoe laat staan we morgen met 10 verslaggevers bij engel op de stoep? Om het vervolgens niet uit te zenden trouwens.

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen