Mannen Veronica Inside oneens over Famke Louise

De mannen van Veronica Inside waren het vrijdagavond niet eens over het optreden van Famke Louise in de talkshow van Eva Jinek. Ze hadden een totaal andere mening. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Hoewel Famke Louise respect heeft voor corona, protesteerde ze bij Jinek tegen de coronamaatregelen. Ongelooflijk dom, vindt Johan Derksen, terwijl René van der Gijp door zijn jonge zoon goed inzicht heeft in welke frustraties er bij jongeren leven.

Johan vindt Famke superdom. “Ja, ik maak me wel zorgen. Ik maak me vooral zorgen over notoire domoren die dan in talkshows zitten te verkondigen dat we ons er niets van aan moeten trekken. Dommere mensen heb ik persoonlijk nog nooit in een talkshow gezien. Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar dat soort domoren moet je gewoon dom mond snoeren.”

Je moet zo’n meisje niet eens een podium geven, vindt Johan. “Het is heel gevaarlijk als zo’n meisje onze jeugd beïnvloedt.”

Stop Famke-bashing

René is het daar totaal niet mee eens. “Ik vind dom niet zo’n leuk woord. Ik heb altijd – bij zo’n Angela de Jong ook – dat als je over iemand anders zegt dat hij dom is, dat je jezelf slim vindt.

Men moet zich realiseren dat jongeren niet weer terug in het gareel willen. “Dat geloof ik nooit.”

Het is flauw om Famke te blijven bashen, vindt René. “Dat meisje heeft geen handig optreden gehad bij Jinek, ze heeft spijt betuigd. Kom op jongens, laten we nou normaal doen en laat dat meisje lekker zingen. Had jij nou niet veel meer met dat meisje te doen, als dat je dacht: wat een domoor?

Sneu

Presentator Wilfred Genee: “Ja, ik vond het sneu.”

René: “Ik vond het triest en sneu.”

Johan: “Je hebt ook als programma een bepaalde verantwoordelijkheid. Ze hebben een voorgesprek gehad met dat meisje en wisten dat ze ging oplezen van een blaadje.”

Lees ook: Famke ‘respect voor corona’ Louise heeft spijt van Jinek (donderdag)

Het fragment:

Foto: SBS

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen