Mannen Veronica Inside oneens over Famke Louise

Geplaatst op za 26 sep 2020 om 8:30

De mannen van Veronica Inside waren het vrijdagavond niet eens over het optreden van Famke Louise in de talkshow van Eva Jinek. Ze hadden een totaal andere mening. Dat was te zien in de uitzending op Veronica. Hoewel Famke Louise respect heeft voor corona, protesteerde ze bij Jinek tegen de coronamaatregelen. Ongelooflijk dom, vindt Johan Derksen, terwijl René van der Gijp door zijn jonge zoon goed inzicht heeft in welke frustraties er bij jongeren leven.

Johan vindt Famke superdom. “Ja, ik maak me wel zorgen. Ik maak me vooral zorgen over notoire domoren die dan in talkshows zitten te verkondigen dat we ons er niets van aan moeten trekken. Dommere mensen heb ik persoonlijk nog nooit in een talkshow gezien. Ik ben voor vrijheid van meningsuiting, maar dat soort domoren moet je gewoon dom mond snoeren.”

Je moet zo’n meisje niet eens een podium geven, vindt Johan. “Het is heel gevaarlijk als zo’n meisje onze jeugd beïnvloedt.”

Stop Famke-bashing

René is het daar totaal niet mee eens. “Ik vind dom niet zo’n leuk woord. Ik heb altijd – bij zo’n Angela de Jong ook – dat als je over iemand anders zegt dat hij dom is, dat je jezelf slim vindt.

Men moet zich realiseren dat jongeren niet weer terug in het gareel willen. “Dat geloof ik nooit.”

Het is flauw om Famke te blijven bashen, vindt René. “Dat meisje heeft geen handig optreden gehad bij Jinek, ze heeft spijt betuigd. Kom op jongens, laten we nou normaal doen en laat dat meisje lekker zingen. Had jij nou niet veel meer met dat meisje te doen, als dat je dacht: wat een domoor?

Sneu

Presentator Wilfred Genee: “Ja, ik vond het sneu.”

René: “Ik vond het triest en sneu.”

Johan: “Je hebt ook als programma een bepaalde verantwoordelijkheid. Ze hebben een voorgesprek gehad met dat meisje en wisten dat ze ging oplezen van een blaadje.”

Lees ook: Famke ‘respect voor corona’ Louise heeft spijt van Jinek (donderdag)

Het fragment:

Foto: SBS
35 Reacties op “Mannen Veronica Inside oneens over Famke Louise”


 1. Kenny Boeijen

  VI – Jinek: 10-0

 2. , WEST*

  Zoals altijd wordt bij VI de waarheid verkondigd

 3. Henry

  Jinek heeft willen scoren over de rug van Famke. Profiteert alleen van goede leadinn kan niet veel op eigen kracht.

 4. Bea

  #Team Johan

  De verwende jeugd heeft tegenwoordig zoveel mogelijkheden tot amusement dat een jaartje wat minder zuipen best op te brengen is om de volksgezondheid te beschermen.

  Kun je dat niet opbrengen dan ben je een egoïst en een leeghoofd.

 5. mark2

  Ze hebben wel een punt dat Jinek moet hebben geweten hoe desastreus dit optreden zou worden voor Femke Louise. Maarja.. alles voor de kijkcijfers

 6. Frits

  “Ik heb altijd dat als je over iemand anders zegt dat hij dom is, dat je jezelf slim vindt.”

  Prachtige uitspraak vind ik dit. VI als relativerend geluid, het is raar maar waar.

 7. R.

  Famke Louise heeft al een podium met een miljoen volgers. Daarom is het juist goed dat ze bij Jinek een podium kreeg, om nu een serieus gesprek hierover te voeren en antwoorden te krijgen. Zodat ze op dat moment door de mand viel.
  Niettemin hoeft zo’n meisje daarna niet constant afgemaakt te worden in de media. Respect over hoe ze daarna haar standpunt heeft teruggenomen en gereageerd. Daar kunnen heel veel ‘slimmere’ mensen dan ook weer van leren..

  Dus juist goed dat ze een podium kreeg. Haar miljoen volgers kregen ook mee dat ze veranderd is van standpunt over dit onderwerp.

 8. Mark

  Jinek maakt zo’n meisje niet af. Laat dat maar aan Johan van VI over!

 9. Maatje te groot

  R Denkt u niet dat dit terugkrabbelen ingefluisterd is door iemand die wél verstand had . Daar is ze dus echt te stom voor. Dat bewees ze ze toch zelf. Hopelijk komen de volgers ook tot een beter zicht over deze domme doos.

 10. R.

  @Maatje te groot Ja ik denk ook dat ze daarbij geholpen is. Niettemin gaat ze daarmee akkoord en denk ik dat het daarom goed is dat ze in Jinek is geweest.

  Het is natuurlijk fijn dat wij misschien slimmer zijn geboren, maar hebben we niks voor hoeven doen. Je hoeft iemand niet zo denigrerend uit te schelden. Nou fijne dag nog, ik ga van mijn weekend genieten!

 11. Ein & Stein

  Het prettige van slim zijn is dat je je dom kan voordoen. 🤓

 12. Gerda

  Het meisje was in ons dorp bekend en geloof me maar, niemand had haar kunnen tegenhouden, want ze is zo verschrikkelijk arrogant.. Er zullen heel wat mensen op haar hebben ingepraat, voordat ze instemde om haar excuses te maken. Dat zal eerder met geld dan wijsheid zijn gegaan. Een heel naar meisje is zij hoor..

 13. Rick

  @ mark2:

  Misschien moeten we gewoon eens stoppen met het eeuwige beschermen van idioten en moeten ze zelf de consequenties van hun stupiditeit dragen. Ze is volwassen, had een gevaarlijk uitgangspunt en probeerde anderen daarvan te overtuigen. Meer dan terecht dat ze door de mangel wordt gehaald.

 14. Ome Cor

  Als zo’n achterlijk meiske 1 miljoen volgers heeft (op weet ik veel welk platform), dan geeft dat te denken. Op dit moment mag je haar best dom noemen zonder dat je je daardoor zelf kwalificeert als slimmerik. De lui die de zaak op de achtergrond ophitsen, dat zijn de echte gekkies en zelfs (economisch- en mens-) gevaarlijk.
  Kunnen we die niet isoleren en op Rottumerplaat dumpen?
  Is er anders geen (Europees) wetje waardoor we die lui juridisch aan kunnen pakken, dames en heren rechtsgeleerden?

 15. maatje te groot

  R. Uiteraard een fijne dag gewenst. Helaas zijn er geen andere woorden voor te gebruiken voor deze ‘dame. immers ze zet willens en wetens haar miljoen volgers op het verkeerde been. En dat is bijna misdadig te noemen. Goed dat ze zo te kakken wordt gezet. M
  Met de hoop eigenlijk dat de volgers inzien wie ze adoreren…

 16. Mark

  @Rick Verschilt wel in de manier waarop. Het was ook prima dat ze daarom bij Jinek zat en inhoudelijk werd aangepakt.

 17. Henry

  Famke dacht in haar arrogantie te scoren. Nu is door de mand gevallen, wat een ontzettend leeghoofd

 18. R.

  @Maatje te groot. Ja hier ben ik het ook wel mee eens, zeker wat je zegt mbt haar volgers.

 19. kruitje roer me niet

  Totaal ongeloofwaardig die drie bah

 20. MC bezoeker 39

  Nou nou nou, volgens mij kunnen we toch wel concluderen dat dit meisje niet slim is. En dat geldt helaas voor een hele grote groep in die leeftijdscategorie en dat wordt met de nieuwe generaties alleen maar erger. Kan zij daar wat aan doen? Nee, dat heeft alles met de opvoeding van tegenwoordig te maken. Als we dat niet snel inzien loopt het niet goed af met deze maatschappij. Vroeger was echt niet alles beter, maar de sfeer in het land zeker wel. Ik had best 30 jaar eerder geboren willen worden.

 21. Bé Dottie

  @Frits
  za 26 sep 2020 om 8:41

  Dan heb jij het niet begrepen. Als iets niet zwart is, betekent dat niet automatisch dat het dan wit is.

 22. 🗣(wordt Soms verwijderd...)

  Johan heeft gelijk!

 23. Michiel

  Een beetje mosterd na de maaltijd dit. Het hele Famke Louise gedoe is allang weer voorbij en uitgesproken. En dan ook nog eens komen met zulke uitgemolken meningen. Ze zijn het niet eens met Famke, maar vinden te dom om het haar aan te rekenen. Goh, werkelijk? Wat interessant zeg…. Daarvoor zet ik echt de tv aan, om dat soort informatie tot me toe te nemen. Geen wonder dat tv dood is.

 24. Maverick

  Genee probeert te acteren dat hij geen NSBer is,,, de geringe herseninhoud van van de Gijp komt steeds meer bovendrijven,,,, goed man, ja weetje , hij gaat steeds meer deugen!!!! wat een armoede!

 25. robb

  Jinek had haar veel harder moeten aanpakken , ze heeft een miljoen volgers zo zielig is ze niet daar komt bij dat meer dan helft alles doet wat ze zegt , ouderen en jongeren kun je niet scheiden ze komen elkaar overal tegen , denkt Rene er ook aan wat voor schade de jongeren aanrichten door hun gedrag aan de economie door hun schuld gaan er nog meer bedrijven failliet en mensen dood .

 26. Marieke

  Het is geen correct Nederlands wat famke zegt, hoe kun je respect hebben voor een virus? Respect heb je voor mensen

 27. Levi

  Famke Louise met haar debiele uitstraling en Marokkaanse accent is gek. Veel jongeren hebben niets met dit gekke wijf, ook onder haar aanhang zitten jongeren die haar schandelijke actie afwijzen.

 28. Gerda

  Als iemand een miljoen volgers heeft zijn dat dan fans?
  Mijn kinderen volgen ook wel mensen, maar zijn niet perse fans hoor..
  En ik volg mensen, juist om te zien wat voor onzin ze plaatsen..

 29. Gerda

  Ik snap overigens helemaal niet, waarom die Famke volgers heeft. Ze heeft eens een liedje gezongen.. Daaruit bleek dat ze niet eens toon kan houden.. Om cokes te kloppen, zeiden mijn ouders vroeger

 30. Fliperdeflap

  Ik vind (maar wie ben ik), dat ik mij meer zorgen maak, aangaande de miljoen volgers. Want een snolletje, met een IQ lager dan haar schoenmaat, kan ik nog ergens plaatsen, maar dat er een miljoen piepseltjes zijn, die gelijkwaardige aan haar IQ zijn, baart mij grote zorgen.

 31. Teuntje

  Zoals gewoonlijk praat van der Gijp weer poep wat een dom figuur die anti depressie pillen doen hem geen goed hij lacht alleen om zichzelf …wat een kwal is dat toch

 32. Sympathieke Gijp

  René van der Gijp is geen hystericus. Hij neemt een menselijk standpunt in.

  Hoe komt het toch dat mensen zo hysterisch reageren.
  Ik heb er maar een antwoord op:
  ANGST ANGST en nog eens ANGST

 33. Bijna maar niet helemaal

  @maatje te groot
  za 26 sep 2020 om 9:09
  immers ze zet willens en wetens haar miljoen volgers op het verkeerde been. En dat is bijna misdadig te noemen.

  Misschien zet u zich zelf bijna te kakken. U redeneert als complottertjes. Die denken ook altijd dat een volk een kudde schapen is die blind volgt. Die denken ook altijd dat Rutte bewust het volk misleidt.

 34. Wil van Bil

  Ach al die zogenaamde influencers en hun volgers zijn nog te dom om voor de duvel te dansen. Doodzwijgen dus.

 35. Hans van Degen

  Programma heeft voor mij afgedaan. Bijdehand Derksen had toch moeten weten dat de rechter zijn contract met Talpa had kunnen verscheuren wegens ernstig vertoorde werkrelatie. En mij dunkt dat de werkrelatie ernstig verstoord was.
  Van der Gijp waait met alle winden mee en blijkt een rubberen ruggengraat te hebben. Kijk op vrijdag liever naar Poirot…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.