Op1 gaat midden in de nacht uitzenden over Trump

Jeroen Pauw keert terug bij Op1 om midden in de nacht tv te gaan maken over de Amerikaanse verkiezingen. Dat heeft de publieke omroep laten weten. Op1 zendt de komende weken de drie grote verkiezingsdebatten tussen de twee presidentskandidaten Donald Trump en Joe Biden rechtstreeks uit in speciale nachtuitzendingen. Voorafgaand aan de debatten zal Op1 vooruitblikken met gasten, direct na de debatten volgen de eerste reacties en analyses van deskundigen.

e uitzendingen op NPO 1 beginnen steeds om 02.30 uur en duren tot 05.15 uur.
De eerste uitzending, in de nacht van dinsdag 29 op woensdag 30 september, wordt gepresenteerd door Jeroen Pauw en Sophie Hilbrand en is van BNNVARA.

De tweede nachtelijke Op1 is van donderdag 15 op vrijdag 16 oktober, door Omroep WNL, en wordt gepresenteerd door Jort Kelder en Welmoed Sijtsma.

De reeks wordt in de nacht van donderdag 22 op vrijdag 23 oktober afgesloten door Jeroen Pauw en Tijs van den Brink. Hier gaat het om een samenwerking tussen BNNVARA en EO.

Charles Groenhuijsen van Omroep MAX is bij alle uitzendingen aanwezig als Amerika-deskundige. Daarnaast zullen ook oud-minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders, Amerika-correspondent Laila Frank en Amerika-deskundigen Koen Petersen en Raymond Mens acte de présence geven.

De debatten in de Verenigde Staten zullen naar verwachting door 100 miljoen kijkers worden bekeken. In Nederland zullen ze blij zijn met 100 duizend kijkers.

De reguliere uitzendingen van Op1 blijven van maandag tot en met vrijdag op de vertrouwde plek te zien.

Foto: NPO

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen