Lange Frans loopt woest weg voor Nieuwsuur-camera

Geplaatst op za 26 sep 2020 om 11:45

Lange Frans is boos weggelopen voor de camera van Nieuwsuur. Hij wilde geen vragen beantwoorden over zijn geloof in complottheorieën. Dat was vrijdag te zien in de uitzending op NPO 2. Nieuwsuur berichtte over de opkomst van de complottheorie QAnon. In een notendop denken de aanhangers dat de elite uit is op een wereldregering en zich schuldig maakt aan misbruik van kinderen. Aanhangers protesteerden gisteren op het Museumplein en ook Lange Frans was aanwezig.

Nieuwsuur-verslaggever Rudy Bouma deed een rondje langs de boze mensen. “Heel de Nederlandse staat en de buitenlandse staat is gewoon één groot pedofielen-netwerk“, zei een mevrouw.

Een ander: “Het is ook gewoon bij de elite een onderdeel van hun levensstijl om kinderen te misbruiken. Dat hoor je in die nieuwskanalen. Er wordt ook bloed van baby’s gedronken door elites om jong te blijven.

En: “Pizza’s met kaas zijn allemaal termen die gebruikt worden voor jonge kinderen.”

Ook: “Pizzagate is eigenlijk gewoon dat ze kinderen bestellen, net als bij de pizzalijn, wat Lange Frans zegt.”

Lange Frans

De rapper begint een beetje het gezicht te worden van de complotbeweging. Verslaggever Rudy Bouma: “Jij houdt je ook heel erg bezig met QAnon en dat soort dingen. Dat klinkt als een heel Amerikaans verhaal. Heeft dat ook een Nederlandse relevantie?

Lange Frans: “Ik denk dat er heel veel mensen zijn die in God geloven en tegen kindermisbruik zijn.”

Rudy: “En daar staat QAnon voor?

Lange Frans: “Dat weet ik niet, maar ik denk dat er heel veel mensen zijn die in God geloven en niet van kindermisbruik houden.”

Rudy: “Wat betekent QAnon, een Amerikaanse theorie, voor jou?

Lange Frans: “Daar ga ik het helemaal niet over hebben, daar ga ik het helemaal niet over hebben.”

Rudy: “Waarom niet?

Lange Frans: “Je bent heel vervelend aan het doen op dit moment. Je bent heel vervelend aan het doen. Ik zeg net: ‘Daar gaan we het niet over hebben.’ Ik heb net antwoord gegeven op je vraag. Ik denk dat hier mensen zijn die heel erg van God houden en tegen kindermisbruik zijn.”

En dan: “Ik ga weg, ik vind dit helemaal niet leuk.”

Het fragment:

Foto: NOS
93 Reacties op “Lange Frans loopt woest weg voor Nieuwsuur-camera”


 1. Youp

  Goed gedaan Frans. Het enige wat die enge mainstream media wil is framen.
  We hebben niets te zoeken bij schapen van de staatsomroep.

 2. Per Huismans

  Boeien.

 3. Jahoor

  wow, koekoek…..

 4. Lisa

  Als de vragen komen die er toe doen dan zijn de journalisten lastig. Als je achter je denkwijze staat dan is het een appeltje eitje om dat goed te verwoorden en te onderbouwen met feiten, als dat niet zo is Frans dan weet je dat je maar wat slap aan het lullen bent en dus een complot gekkie bent.

  Daarbij de elite heeft al de wereldmacht in regeringen, bedrijven en lobbyisten dus dat is niet echt iets nieuws en zo is het altijd al geweest. Pietje uit de straat heeft maar zelden macht op nationaal niveau.

 5. Peter

  Youp,

  Jij bent gek al die personen inclusief maffe Frans, wat een
  complot denkers.

 6. Victor

  Laten we hem voortaan Gekke Frans noemen. Want hij is een complet-gekkie.

 7. Henk

  Heel goed. Die mainstream media kunnen alleen maar framen. En als de waarheid aan het licht komt dan zetten ze het als conspiracy weg. Laat ze hun kunstje maar uitvoeren. Ook de media top is één grote corrupte bende, net als de politiek.

 8. Kort Franske

  een paar jaar geleden hebben ze al onze elektrameters vervangen door slimme elektrameters, daar zit mindcontrol/5G software in en via het elektra netwerk in onze huizen bestralen ze ons om controle over ons te krijgen. ook het water smaakt anders want daar zit een virus in dat onze hersenen controleren. De elite is bijna klaar om het gewone volk volledig te controleren. #Koekkoek

 9. Maup Caransa

  Dit soort plotters mag niet vrij rond lopen.

 10. dwaas

  …en dat allemaal vanwege een pizza prank door een paar kwajongen LOL wat een randdebielen leven er toch op deze aardkloot.

 11. Danny

  We leven weer in duistere tijden.

  Mensen met meningen die afwijkingen van de norm inzake racisme, discriminatie, vrouwen, emancipatie, abortus, taalgebruik, religie, politiek, blm, immigratie, opwarming van de aarde, eu, virussen etc. etc. worden door de main stream media en de autoriteiten en haar instanties belachelijk gemaakt, geframed en maatschappelijk en sociaal uitgesloten.

  Net als de persoon die beweerde dat de aarde rond was en niet plat.

  Natuurlijk hebben veel mensen ongelijk en zijn sommige meningen zelfs gevaarlijk, maar af en toe zit er wel iets van waarheid tussen en dat mis je als je van te voren alles wat afwijkt van de geldende norm uitsluit.

 12. Karel

  Nou heb ik honger gekregen van al die pizza praat, ik ga ff naar een terras en bestel me daar een pizza hawaii en een lekkere witte wijn #whiteprivilege

 13. Ronald

  Wow en al deze gekkies hebben stemrecht, sterker nog, ze mogen zich zelfs voortplanten en proberen hun kinderen op te voeden, waarbij ze hun eigen gekkiegedachten op die kinderen gaan overbrengen.

  Kunnen we Frans niet steriliseren?

 14. Geen DN’ers meer!

  Kan geen Domme Nederlander meer zien

 15. Erik-Jan

  Vergeet niet dat de term complotdenker door de CIA is bedacht na de moord op Kennedy toen er kritische vragen werden gesteld over de werkelijke toedracht. Doel was deze mensen weg te zetten als gekkies, zodat niemand ze serieus zou nemen. Gebeurt vandaag de dag nog steeds. Het is zelfs alleen maar erger geworden. Iedere visie (ook van wetenschappers) die maar enigszins afwijkt van de officiële overheidsnarrative wordt weggezet als complottheorie. Er wordt meer dan ooit gecensureerd in de mainstreammedia en op sociale media en YouTube. En de meeste mensen hebben niets door.
  Ook bijvoorbeeld de mensen die jarenlang hebben gewezen op alle bewijzen die er waren tegen Jeffrey Epstein werden weggezet als complotgekkies. En dat is echt nog maar het topje v.d. ijsberg
  Ga eens luisteren naar de podcasts van Lange Frans. Hij stelt de juiste vragen. Fijn dat er mensen zoals hij zijn die hun nek uit durven steken om dingen boven tafel te krijgen. De mainstreammedia wil hem uitsluitend framen en is niet uit op de waarheid.

 16. Jezus

  Het lijkt nu alsof Frans boos wegloopt na een enkele vraag, maar dit is juist de kunst van het framen. Je weet als kijker niet hoeveel er vooraf is gegaan aan het geknipte en geplakte beeldmateriaal. Misschien heeft de journalist 10 keer dezelfde vraag gesteld en heeft Frans elke keer netjes geweigerd en loopt dan na de 11e keer weg.

 17. Opa

  Is dit het gevolg van langdurig gebruik van gootsteenontstopper die door zijn aderen stroomt? Anders kan ik me deze vorm van dementie niet verklaren.

 18. Addie

  Gekke Frans noemen wij hem voortaan.

 19. Peter

  Jezus,

  Nee hij kon er geen antwoord op geven.

 20. Oke

  Prachtig om te zien dat de reaguurders hier ook QAnon gekkies zijn. Had niet anders verwacht.

 21. Geronimo

  Mensen smeden complotten om de macht om ver te werpen, maar mensen zouden geen complotten smeden deze te behouden of te verstevigen. Wat klopt hier niet aan?

 22. Frans wil geen aandacht

  A typisch gedrag voor Frans

 23. Arie

  De grootste complotdenkers zitten bij de Main stream media en de staatsomroepen.
  3 jaar elke dag achter Trump aan bashen over Russische beinvloeding en toen het grootste onderzoek aller tijden in Amerika klaar was is er nul komma nada gevonden wat ook maar in de verste verte leek op Russische inmenging.
  Over complotdenkers gesproken hahaha

 24. Geronimo

  @Erik-Jan Ook een mooi voorbeeld van framing CIA-stijl is de term met je onderbuik denken als je bijvoorbeeld vragen stelt over ongebreidelde immigratie uit incompatibele culturen. Daarmee wordt effectief het volgen van je intuïtie uitgeschakeld bij mensen.

 25. G.ossip

  Om pedofielie tegen te gaan is alles gelegitimeerd, het handboek voor pedofielen mag gewoon verkocht worden das toch ziek,Grapperhaus ziet daar geen gevaar in,Joris Demmink en Vincent Leenders zijn pedofielen en worden niet vervolgd,ik denk totaal niet in complottheorieën maar er gebeuren dingen bij de hoge heren die totaal te walgelijk zijn.

 26. Michiel

  Wat een achterlijke mensen. Alsof je gaat demonstreren tegen diefstal of brandstichting. Een beetje zinloos allemaal. Die Qanon losers geloven serieus dat de hele wereld in één of ander kindermisbruik complot zitten. Krijg je ervan als je teveel drugs gebruikt, dan ga je hele rare dingen denken.

 27. G.ossip

  Julian Asange zei het al,oorlogen en crisissen worden door de media gecreëerd, daar profiteert menig overheid van.

 28. Ome Cor

  Ik sou kaahmerrfraagguh gaan stelluh.
  Heerlijk om te zien hoe het kaf van het koren wordt gescheiden in deze tijd. De domoren, ezels, meelopers, gekkies, simplisten, betweters, woordkunstenaars, C-artiesten, eenvoudigen van geest, valse messiassen, laaggeschoolden, liefhebbers van complottheorieën, achterbuurttypes, onvolwassenen, (volgers van) kleuters op sociale media, proleten, dubieuze politici en ga zo maar door………. komen boven drijven en maken elkaar gek en proberen dat ook te doen met anderen (het koren).

 29. Maatje te groot

  Heb die theorieën met verbijstering aangehoord. Die gekken hor En thuis in een gesloten inrichting. Met die rapper in een dwangbuis. Ik geloof de wereld wordt helemaal gek.

 30. Maup Caransa

  Wie is Lange Frans dan zelf wel? kan ook wel een pedo zijn dat weet geen hond?

 31. Gerda

  Het is opvallend hoe mensen gaan stotteren en de weg kwijtraken in hun betogen over @angst theorieën.. Ze zijn geschrokken over alle angstige scenario’s. maar het onderbouwen kunnen ze niet goed. Het meest angstige halen ze naar voren en slaan mogelijke critici om de oren er mee.. Over G5, pedofielennetwerken (het bloed drinken van baby’s, om jong te blijven, slaat helemaal not believers knock-out), Bill Gates stories, waar of niet waar.. (er gaan 700 miljoen mensen dood), chips implantatie via vaccinaties of de slimme elektriciteitsmeter. Covid19 is een griepje, mensen laten zich omkopen om ziek te worden.. Het is ook te veel om allemaal te onthouden en vaak ook te sterk gefantaseerd om realistisch over te laten komen.
  De elite beschuldigd deze arme slachtoffers van een samenzwering tegen de weldenkenden.. Die worden uiteindelijk het slachtoffer en zullen omgevormd worden tot marionetten van het establishment, omdat ze niet willen luisteren…
  Maar de leden van deze groepjes.. QAnon, viruswaanzin, Lange Frans, Kim Feenstra, Douwe Kroes, en nog vele andere DNers..zijn amper in staat zichzelf uit te drukken en redelijke begrijpelijke taal te spreken…
  Zij volgen een Amerikaanse sekte, die de macht wil grijpen, met die enge Trump in hun kielzog..
  Het meest in het oog springende zaken zijn de gewelddadigheid die men inmiddels tentoonspreidt, met Willem Engel als hun sekteleider.. Een Engel is deze man zeker niet, gezien zijn bedreigingen en valse beschuldigingen… Steeds vaker staan aanhangers van deze complottheorieën te schreeuwen en te brullen om hun gelijk te halen en lijken vooral mensen met verminderde toerekeningsvatbaarheid zich aan te sluiten..
  Maar het is ook moeilijk als je niet uit je woorden kunt komen, om er dan niet boos om te worden en de tegenpartij voor gek te verklaren. Dan heb je altijd het laatste woord.. Famke Louise kan er over mee praten.. Haar manier, schrijf het op een A4 tje leek ook niet te werken…

 32. Pow

  Correctie; het is Labiele Frans

 33. Maup Caransa

  En die Willem Engel van Viruswaanzin die dan weer gesteund wordt door Forum voor Democratie, het moet niet gekker worden.

 34. Guttegut

  Het ergste is nog dat sommige hierboven het nog eens zijn met deze mongool.

 35. Annoniemus

  Lange Frans is vooral vuurwapen gevaarlijk en daarbij ook geestelijk labiel , alle ingrediënten voor een dwaze actie van deze gestoorde gek zijn aanwezig !

 36. Mark2

  Koekoek!

 37. Bange Frans

  Al mijn wantrouwen vloeit voort uit angst.

 38. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Drugs doen gekke dingen met Lange Frans.

 39. Jekol

  Wat een debiel

 40. Frank Zweers

  Ik heb het echt met hem te doen. Het gaat echt niet goed met Lange Fransje. Lijkt ook niet meer helder uit zijn ogen te kijken.

 41. Hoe dan?

  Succes met je vuurwapen bezittende vrouw. Die lijkt me gevaarlijker dan de overheid

 42. Britt Scholte Lover

  Smerige Hond is het!

 43. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Fransie werdt natuurlijk boos omdat die “complot theorieen” volgens hem de waarheid zijn en dat de “mainstream media” hem probeerde te framen als complot gekkie.

  Deze neppe boomer-rapper is gewoon helemaal wappie!

  Arresteren voor opruiing zou een goeie zijn bij deze!

 44. Lees dit!

  Check de opmerking van G.ossip za 26 sep 2020 om 12:42.

  Jokerhouse is hier nog steeds over aan het nadenken:
  https://www.ad.nl/politiek/grapperhaus-pedo-handboek-gaat-niet-over-de-grens-van-de-wet~a077564b Hoezo?

  Food for thought
  Wie is het internet-/complotgekkie als dat hele netwerk opgerold wordt?

 45. Waarom worden mijn berichten tegengehouden?

  Rudy Bouma? Die is al eerder ontmaskerd als een politieke activist die een journalist acteert.

 46. PizzaBoy

  Ik heb nu echt trek in een pizzatje

 47. Ray

  Waar is de goede oude tijd gebleven dat dit soort mensen lekker met een dwangbuis om in een gecapitonneerd celletje zat? Tegenwoordig lopen er meer gekken los rond dan dat er opgesloten zitten.

 48. G.ossip

  Pedofielen netwerken kunnen niet in grote getale opgerold worden omdat in de elite kringen pedofielie met de hand van bovenaf worden beschermd,als dat wel het geval zou zijn dan gaat er een beer put open die zijn weerga niet kent,die gene die hun ogen er voor sluiten en weg kijken zijn een onderdeel van het probleem.

 49. Maria

  Het zou beter zijn om aandacht te schenken aan organistaties zoals Timotheus, bovendien is het niet de eerste keer dat een (orthodoxe) Christelijke organisatie in opspraak kwam.

 50. Tegengekken

  Deze idioot wilde onze premier Rutte ook doodschieten toch? Opsluiten dit soort.

 51. Sport 7 kijker

  Lange Frans is net als Willem Duivel HELEMAAL de weg kwijt. Die nieuwsuur man stelt echt compleet normale, logische vragen en Fcked Up Frans kan zelfs dat niet hendelen. Bizarre beelden.

 52. Geen gekkie en geen slaper

  ‘In een notendop denken de aanhangers dat de elite uit is op een wereldregering.’

  Denken? Rutte én de koning spreken openlijk over ‘de multilaterale wereldorde’.

 53. Otto

  Ziehier het schoolvoorbeeld van een complottheorist. Deze Fransje, die graag zou zien dat Rutte dood wordt geknald, dat zelf ook wel kan doen, maar toch neit zal doen, begint te huilen bij een onwelgevallige vraag.

 54. rgg

  @Arie

  Eh, die bewijzen zijn gewoon gevonden, hoor. In eerste instantie weggemoffeld door Barr, maar nu gewoon in de openbaarheid. Mss moet je wat minder naar Trump en complotgekkies luisteren en wat gewoon nieuws tot je nemen.

 55. DE VROUW VAN LANGE FRANS

  IK BEN DE VROUW VAN LANGE FRANS EN IK LOOP NU MET EEN GEWEER ROND IN MIJN HUISSIE.

  HIHIHIHI HIHIHIHI HIHIHIHI

 56. Marry Hens

  Best benieuwd naar de rest van de familie Frans. Wie noemt zijn zoon nou Lange?

 57. Bromsnor

  Nog even en we hebben een nieuw soort terroristen, ‘complotterroristen’. En Lange Frans zal daar één van zijn.

 58. Smerig Zwijntje Geronimo

  @PizzaBoy
  Met of zonder walnootsaus?

 59. b

  Franske kan nog geen deuk in een pakje roomboter schoppen en red het al jaren niet meer met slap de rapper uit te hangen. Franske zocht een verdien model en heeft dat gevonden bij de minder met hersen cellen bedeelde medemens en de slecht werkende GGZ . Franske wil graag opperhoofd worden maar collega engnek Willem Engel was hem voor. Helaas Franske .

 60. Wilfred

  Laat al die mensen die Lange Frans belachelijk maken eens luisteren naar deze recente podcast van Argos over ritueel kindermisbruik in Nederland.
  https://podcasts.apple.com/nl/podcast/argos/id1287035925?i=1000479912696

 61. Jack

  Gekkie.

 62. Henk

  Of het nu waar is of niet, waarom hoor je niks of lees je niets over bepaalde organisaties (zoals CFR) in de Nederlandse media? Dat zorgt voor argwaan.

 63. Junte

  @Wilfred: KOEKOEK!

 64. Help

  Geloof in complotten ?
  Hahaha Tuurlijk !
  Iedereen die kritiek heeft op de viruswaanzin is een gekkie volgens de media.

  WAAR BLIJFT EEN EERLIJKE EN OPEN DISCUSSIE ?

  Het lijkt hier wel DDR/Wit-Rusland-Noord-Korea. Iedere tegenspraak is VERBODEN.
  Nodig eens Prof van Wolveren, Mr Hulleman, Dr Wellens, Dr Zwitser enz uit.
  DURF EENS. En luister eens wat “complotten” zijn.

  In Nederland:
  RIVM FEITEN !!!!!
  2018: 6444 griepdoden
  2020: 0 griepdoden
  2020: tot 70 jaar: 70 pure corona doden
  2020: vanaf 70 jaar: 320 pure corona doden
  2019: 152000 doden
  2019: 678 doden door verkeersongevallen

  Dus nu ook voortaan de auto’s, brommers en scooters verbieden. Even als de trapjes in huis, die 9.300 doden hebben opgeleverd.
  Ik neem een Onderwijzer 3e klas lager school die nu van het cda Minister van Volksgezondheid mag spelen NIET serieus.

  MEDIA=VIRUS
  Meer ECHTE feiten ? Kijk naar Jensen.nl

 65. Kim Kim Kim

  East Korea is the LEAST Korea?

  You know why?

  Because West Korea is the BEST Korea!

 66. Rick

  @ Help:

  Complot, yep. Jij bent ook een schrijnend voorbeeld. Je gelooft Professor van Wolveren, Mr Hulleman, Dr Wellens en Dr Zwitser.

  De letterlijk honderdduizend andere doktoren en professoren in de wereld die wél geloven in de schade van het coronavirus laat je lekker links liggen. Vooral omdat hun mening jou niet aanstaat. Onthoud dat dit is waarom jij prutsers als Jensen gelooft: jij hebt een mening, en dáár zoek jij je experts bij. Niet andersom.

  Je RIVM feiten kloppen niet, trouwens. Tot zeventig zijn er inmiddels 709 doden. Vanaf zeventig 6000+ doden. RIVM feiten, zoals jij het noemt. En waarom is zeventig zo’n magisch getal voor je, hebben bejaarden geen recht op leven volgens jou?

  Hoe voelt dat nou, leven met zoveel narcisme dat je denkt dat honderdduizenden professoren en wetenschappers hun hele leven hebben toegewijd om jou te belazeren, maar de handvol idioten die jij hebt gevonden “de waarheid” spreekt?

 67. JEWISH

  Deze man is extreem antisemitisch en is een ‘Arabische bekeerling’. Wij j*den zijn succesvol alleen om ons eruditie en solidariteit naar elkander. Geen complot maar pragmatisme genoodzaakt in een wereld vol haat jegens ons.

 68. critikast

  Lange Frans is onderontwikkeld, dom en teveel van zichzelf overtuigd. Boycotten dit soort gevaarlijke nitwits !

 69. Jaja

  @Help: Heb je een bron van deze cijfers? Het blijft met gelovigen heel moeilijk praten… er wordt iets geloofd wat niet te bewijzen is. In God wordt ook nog steeds geloofd en toch is al vrij lang duidelijk dat dat een complot.

 70. Maup Caransa

  Twee gekkies De Lange en Janet Ossebaard zijn ze verliefd? ze zijn de laatste tijd veel samen het complot leven is ook eenzaam, er schreeuwen veel maar zijn heel weinig.

 71. Maup Caransa

  Help GGZ heel snel.

 72. Koe Man

  Laat die complotdenkers zelf maar de Corona krijgen.

  Ik heb ook overigens ook mijn bedenkingen over het overheidsbeleid in het algemeen en het Coronabeleid, maar de denkbeelden van Fransje en co. zijn echt heel eng.

 73. kritisch avro-lid

  @ Help:
  En hoeveel Corona doden zouden er zijn geweest zonder al die maatregelen?
  Dan hadden binnen de kortste keren de situatie dat de IC’s het niet meer aan zouden kunnen en lagen de lijken in de gangen van het ziekenhuis.

  Mafketel!

 74. Heppie Miel

  Ahhhh help Help alstublieft. Hij woont in een dictatuur! Help hem verlost te worden van de zware metalen boeien en de veel te grote ballgags die hij gedwongen moet dragen van onze enige echte Honeckers en Kim’s.

  Ohh Help, wat heb je het toch zwaar.

  :D

 75. Keta Minek

  Kunnen al die tyfusmongolen hier oprotten aub? MC is voor lekker anoniem kenkeren op showbizz, niet voor virus en QAnon pedo wappies. Pleur op naar Niburu.

 76. Lisa

  @Help, wat je even vergeet is dat er veel maatregelen zijn om doden in verkeer tegen te gaan zoals de verkeerswet, snelheidsbeperkingen, leeftijd beperkingen, kledingvoorschriften etc etc. Als je helemaal niks doet met corona zijn er wel wat meer doden te betreuren en daarbij sinds wanneer doet een griepje je hart, longen en hersenen aantasten ook als je jong bent. Het is goed dat er maatregelen zijn en het een kan je niet met het andere vergelijken.

 77. Androiddevil

  Ik zou zeggen doe zelf research.
  Wel even een waarschuwing, je komt hele schokkende dingen tegen.
  Er bestaat een Pedo handboek deze is op het darkweb te vinden. ook minister Grapperhaus weet dat en heeft het handboek niet verboden.

 78. Androiddevil

  Zonder zelf research te doen kom je er nooit achter of het allemaal waar is. De mainstream media gaat het jullie niet melden. Zij worden namelijk gesubsidieerd door de overheid.

 79. Joop55

  Typisch FvD-protocolletje: weglopen als het te heet onder de voeten wordt.

 80. Bange Bouma

  Als Rudy Bouma zich nu eens zelf in die Qanon verdiept, dan kan hij daarna zijn verhaaltje doen en kan heel Nederland hem uitlachen.

  Dat durft Rudy Bouma niet.
  Journalisten doen zelf geen onderzoek meer, maar proberen critici van het systeem vast te praten op een of ander onbenulligheidje.

 81. Alleen maar schelden is zo ontzettend infantiel

  Gekkie is een benaming, die gebruikelijk is geworden in een geïnfantiliseerde samenleving. Originaliteit daar blinkt het sheeple niet in uit.

 82. Suckerpunch, de enige en de ekte

  Kan iemand zich nog het ijsblokjes incident herrinneren?

 83. VROUW VAN LANGE FRANS

  IK BEN DE VROUWTJE VAN LANGE FRANS EN IK HOU VAN GEWEREN

 84. HOER VAN LANGE FRANS

  IK BEN DE HOER VAN LANGE FRANS EN IK SNUIF AAN LAVENDELS

 85. Dolf

  Gewoon tegen de muur zetten, daar wisten ze in ’40-’45 wel raad mee met dat soort verraders

 86. Fliperdeflap

  Er staat een stukje in de Televaag. Dat gaat over Ivonne Keuls. Lees het eens! Twee weten meer dan een.

 87. Fliperdeflap

  P.S,
  Dat gaat over dit onderwerp, met namen en feiten.

 88. gerdien

  Van pizzagate is allang bewezen dat het een onzinverhaal is. Maar, ja: feiten, daar doen deze types niet aan. En ondertussen te dom om te snappen dat ze juist met hun complottheorietjes worden gebruikt door types als Baudet, Poetin en Trump.

 89. Aad

  Als je de waarheid echt weet over bv.ritueel misbruik dan rollen de tranen over je wangen, er zijn veel slachtoffers hiervan en dat is gewoon in Nederland aan de gang.helaas kijken veel mensen en instanties weg.

 90. aammehoela

  Het wordt toch echt tijd dat deze mafkezen eens verplicht worden om in te zien hoe dom ze bezig zijn. En of enkel mensen die in God geloven kindermisbruik afwijzen. Hoe dom kan je zijn. Ook ongelovigen wijzen dit af. En als er dan dubieuze cijfers genoemd worden. Het zou zijn dat kindermisbruik vooral onder de homofielen plaats zou vinden. Met nadruk dus, dubieuze cijfers voor deze stelling…………….

 91. Affex

  Als jullie denken dat dit complotten zijn dan ben je echt heel naif, steek jullie kop lekker in het zand.

 92. Affex

  @gerdien dat willen ze jou doen geloven pizzagate is 100% echt.

 93. Richard de Bie

  Gekke Victor Lange frans is ten slotte nog aan het lezen jij hebt een mening zonder iets te lezen en te controleren over de feiten de bent inderdaad een kloot als je alles voor zoete koek slikt en niet achter de feiten aan gaat Lange Frans Dank dat je je inzet voor de feiten het heeft mijn de ogen geopend al lang heel lang maar altijd fijn om dat te kunnen delen en dat in te zien eerst de feiten kennen en dan een mening te vormen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.