Celine Huijsmans blijft in middag Radio Veronica

Celine Huijsmans verhuist niet mee met de mannen van Veronica Inside naar de ochtendspits, omdat het niet te combineren is met de presentatie van de late Shownieuws. Ze blijft te horen in de middagspits van de zender. Dat laat ze weten op Instagram. Ondanks de goede match met het VI-trio Wilfred GeneeNiels van Baarlen en Rick Romijn verhuist ze niet mee naar de ochtendspits. Daar wordt ze opgevolgd door haar huidige vervangster Florentien van der Meulen.

Het is nog niet bekend wie het VI-trio gaat opvolgen in de middagspits van Radio Veronica, maar Celine zal in elk geval onderdeel zijn van dat programma, zo laat ze weten.

Celine op de socials: “Veel vragen vandaag over de verhuizing van VI-radi naar de ochtend! Ik blijf in de middag maar daarover later meer…

De ochtendspits wordt door radio-dj’s gezien als het hoogst haalbare, dus Celine vindt het een knappe prestatie van haar collega’s. “Trots op de mannen en Florentien dat ze dit avontuur aangaan, als ik wakker ben ga ik luisteren! Succes Wilfred, Rick, Niels en Florentien.

Wilfred blijft de radio-VI van maandag tot en met donderdag presenteren, omdat hij vrijdag een radioshow maakt op BNR Nieuwsradio.

De vrijdagen van de radio-VI worden nu nog ingevuld door Jan Joost van Gangelen. Of hij dat kan blijven doen, ligt aan zijn werkgever FOX. “Ik zou het heel graag willen doen.

Foto: Talpa Radio

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen