Kans op Radio 1-terugkeer Dries Roelvink is 30 procent

De kans dat Dries Roelvink vanaf januari weer terugkeert als commentator in het programma van Sven Kockelmann op NPO Radio 1 is dertig procent. Dat heeft de zanger laten weten aan Privé TV. Na tweeënhalf jaar besloot Dries in juli op te stappen bij het programma, maar een paar weken later had hij al spijt. Hij mist zijn column nu nog steeds. “Ik heb voordat we wegreden even naar Sven geluisterd en dan mis je het een beetje“, vertelt de zanger in de studio van De Telegraaf.

Het is gek om nu naar het programma van Sven te luisteren, vindt Dries. “Het was altijd mijn momentje en nu sluit hij het gewoon af. We hebben wel gezegd: ‘Als we elkaar te veel gaan missen, is er een mogelijkheid dat we het 1 januari weer oppikken.’”

Presentator Pim Sedee wilde gelijk cijfers hebben van Dries. “Hoe groot is die kans? In percentages?

Dries: “30 procent.”

Pim: “Dat het wel gaat gebeuren? Dat vind ik nog best bescheiden.”

Dries: “Dat vind ik heel bescheiden.”

Lees ook: Dries Roelvink mogelijk toch weer terug op NPO Radio 1 (14 augustus)

Foto: NPO

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen