Gordon stuurt rijbewijs naar Tinder, nog steeds geband

Gordon kan geen gebruikmaken van Tinder, omdat de datingapp niet gelooft dat de SBS 6-ster daadwerkelijk een account wil aanmaken. Dat heeft de presentator gisteren gezegd tegen RTL Boulevard. Het vriendje dat Gordon tijdens de coronacrisis had opgepikt, ligt kennelijk alweer bij het grofvuil, want de entertainer is weer op jacht. Hij hoopte een leuke knul tegen het digitale lijf te lopen via Tinder, maar hij wordt consequent geweigerd door de veelgebruikte datingapp.

Het is echt een probleem, aldus Gordon. “Ik zat een tijdje op Tinder en op een gegeven moment werd ik eraf gegooid, van: ‘U misbruikt de privacyregels.’ Dus ik zei: ‘Ja, waarmee dan?’ ‘Ja, u doet een ander persoon na.’ Ik zeg: ‘Ja, maar ik bén die persoon.’ Dat geloven ze niet.”

Gordon heeft zelfs een kopie van zijn identificatiebewijs naar Tinder gestuurd, maar ook dat werd niet geaccepteerd. “Ik heb mijn rijbewijs ook opgestuurd, maar nog steeds geloofden ze het niet.”

Inmiddels doet Gordon maar geen poging meer. “Ik denk: nou ja, weet je, mijn liefdesleven ligt toch al in puin en Tinder gaat daar niet aan helpen denk ik. Als jullie kijken van Tinder: ik ben het echt! It’s me. Hoe desperate kan je zijn?

Nu richt hij zich op het winnen van een van de Televizier-prijzen. “Mensen kunnen nog stemmen tot maandag. Ik hoop het maar.”

Foto: RTL

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen