Froukje de Both gaat altijd plassen als ze wakker wordt

Froukje de Both gaat ’s ochtends als ze wakker wordt altijd eerst even naar de wc om te plassen. Daarna sjokt ze wat door huis en uiteindelijk zet ze een kop koffie. Dat heeft het Eigen Huis & Tuin-gezicht gezegd tijdens een kritisch vragenvuur in Koffietijd. Froukje vindt de ochtend best een fijn dagdeel, maar ze moet wel altijd even wakker worden. Ze heeft daar een routine voor: de belangrijkste onderdelen zijn haar ochtendplasje en haar caffeïneshot. “Ik heb zeker koffie nodig om wakker te worden.”

Koffie heeft ’s ochtends prioriteit voor Froukje. “Dat is het eerste wat ik doe. Ik kom naar beneden, ik ga eerst plassen, zoals veel mensen dat doen, want dat moet gebeuren en dan sjok ik een beetje door het huis en dan koffie.”

Hoeveel koppen koffie drinkt ze dan ’s ochtends? “Max twee, want anders sta ik te stuiteren.”

Froukje drinkt haar koffie niet zwart. Ze drinkt het met melk, maar niet opgeklopt zoals in een cappuccino. “Een cappuccino? Nee, ik doe eigenlijk van die hele vieze gewone koffiemelk erin.”

Met die ochtendroutine is het allemaal best te doen voor Froukje. “Ik ben eerlijk gezegd best wel een ochtendmens. Ik hou van de ochtend, ik vind het gezellig. Ik moet dus wel even opstarten, maar ik hou van de ochtend met het lekkere frisse weer en in de auto zitten.”

Sinds deze week is Froukje elke namiddag om 17.00 uur te zien in Eigen Huis & Tuin. Er keken gisteren 150.000 mensen naar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen