Eva Jinek huilt om optreden Danny Vera

Eva Jinek vond het optreden van Danny Vera in haar talkshow gisteren letterlijk om te huilen. Hij zong een liedje over zijn aanstaande baby en dat liet haar niet onberoerd. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Danny en zijn vrouw hebben bijna vier jaar lang ‘gewacht’ op hun eerste zwangerschap, maar nu is het dan zo ver: ze verwachten hun eerste kindje. De zanger zat aan tafel om te praten over zijn nieuwe album, maar bracht onverwacht een net geschreven liedje ten gehore.

De zanger schreef het liedje voor zijn nog ongeboren kindje. “Ze vroegen: ‘Wil je geen liedje van die nieuwe plaat spelen?’ Maar net zijn alle liedjes al voorbijgekomen. Ik schreef van de week een liedje voor ‘the unborn’ en toen dacht ik: dan speel ik dat, dat is misschien wel leuk.”

Daarop begon hij akoestisch ‘For Someone I Still Don’t Know’ te zingen. Eva Jinek was direct ontroerd. Na afloop zei ze: “Ik kan er helemaal niet tegen! Ik vind het zo leuk dat het gebeurd is en dat je ook nog zo’n liedje schrijft. Sorry hoor… Er zitten allemaal mannen, hier, help me even dan jongens!

Danny: “Ik ben al lang blij dat ik niet mee ga, want ik jank echt om alles. Ik heb het ook niet tegen mijn vrouw gezegd. Zij heeft het ook nog nooit gehoord.”

Het fragment:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen