Frank Visser wil eigen tv-zender: ‘Moet kunnen’

Frank Visser, het testbeeld van SBS 6, wil graag een eigen tv-zender die volledig draait om juridische zaken. Zoiets moet best kunnen. Dat zegt de 69-jarige televisiester in Het Parool. Momenteel is Frank niet alleen op de buis met zijn succesvolle primetimeshow, maar ook met een dagelijkse serie om half acht. Hij vindt al heel lang dat er in Nederland een dagelijks programma over recht op televisie zou moeten zijn, zoals Court TV in Amerika. Dat programma had heel lang een eigen zender.

Nu zendt Court TV alleen nog op internet uit, als een themakanaal. Zo’n kanaal ziet Frank ook wel zitten. “Dat is altijd een grote droom van me geweest: een eigen zender“, geeft hij aan.

Het is volgens Frank helemaal niet lastig om zoiets op te zetten. “Je hebt tegenwoordig een onbeperkt aantal kanalen, ook online. Moet kunnen, dus. Eens kijken hoe dit programma valt. Misschien is het een voorzichtige eerste stap…

Tv-recensent Julien Althuisius van de Volkskrant vindt het wel een goed idee. “Dat kneuterige, Hollandse gezeur gaat nooit vervelen. En mr. Frank Visser toont zich altijd weer de strenge, maar rechtvaardige vader die we allemaal nodig hebben“, geeft hij aan.

Zit Julien na De rijdende rechter, Mr. Frank Visser doet uitspraak, Mr. Frank Visser rijdt visite, Mr. Frank Visser: Hoe is het nu met? op nóg meer Frank Visser te wachten. Ja, hij vindt een eigen zender wel een goed idee.

Laten we het, in godsnaam, doen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen