Geraldine Kemper niet uit oog verloren door RTL

Geraldine Kemper werd vorig jaar zomer gepresenteerd als dé nieuwe aanwinst van RTL, maar na vijftien maanden hebben we eigenlijk nog maar bar weinig van haar gezien. Zó weinig dat tv-kenner Ron Vergouwen deze week in RTL Boulevard verbaasd was dat ze het in de tussenstand van de Televizier-verkiezing tot de top tien van meest populaire tv-vrouwen heeft geschopt. Weet RTL niet helemaal wat ze met haar moet? Onzin, verduidelijkt tv-baas Peter van der Vorst op NPO Radio 1.

Peter is Geraldine niet uit het oog verloren. “Ze heeft een rol in The Voice gehad en Expeditie Robinson op Videoland gepresenteerd en ze is druk geweest met het programma Geraldine en de Vrouwen, dat binnenkort van start gaat op de zondagavond.”

Geraldine en de Vrouwen? Wat is dat voor iets? “Dat gaat over seksueel misbruik. Ze maakt een reis met een aantal vrouwen die daar slachtoffer van zijn. Dat is geen lichte televisie, maar Geraldine doet dat fantastisch.”

En daar blijft het niet bij. Over een paar maanden wordt Geraldine groots ingezet door RTL. “Ze gaat komend voorjaar ook een groot project voor ons doen.”

Voordat Geraldine aan de slag ging voor RTL, werkte ze tien jaar voor BNNVARA.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen