Geraldine Kemper niet uit oog verloren door RTL

Geplaatst op do 10 sep 2020 om 16:15

Geraldine Kemper werd vorig jaar zomer gepresenteerd als dé nieuwe aanwinst van RTL, maar na vijftien maanden hebben we eigenlijk nog maar bar weinig van haar gezien. Zó weinig dat tv-kenner Ron Vergouwen deze week in RTL Boulevard verbaasd was dat ze het in de tussenstand van de Televizier-verkiezing tot de top tien van meest populaire tv-vrouwen heeft geschopt. Weet RTL niet helemaal wat ze met haar moet? Onzin, verduidelijkt tv-baas Peter van der Vorst op NPO Radio 1.

Peter is Geraldine niet uit het oog verloren. “Ze heeft een rol in The Voice gehad en Expeditie Robinson op Videoland gepresenteerd en ze is druk geweest met het programma Geraldine en de Vrouwen, dat binnenkort van start gaat op de zondagavond.”

Geraldine en de Vrouwen? Wat is dat voor iets? “Dat gaat over seksueel misbruik. Ze maakt een reis met een aantal vrouwen die daar slachtoffer van zijn. Dat is geen lichte televisie, maar Geraldine doet dat fantastisch.”

En daar blijft het niet bij. Over een paar maanden wordt Geraldine groots ingezet door RTL. “Ze gaat komend voorjaar ook een groot project voor ons doen.”

Voordat Geraldine aan de slag ging voor RTL, werkte ze tien jaar voor BNNVARA.

Foto: RTL
39 Reacties op “Geraldine Kemper niet uit oog verloren door RTL”


 1. ZeerNetteDameMetBelachelijkHoogIQ

  Dat krijg je als je zenderbaas homo is en je geen p!k meer kan zuigen voor een nieuwe klus.

 2. Sem

  Nog zo’n lichtgewicht die het van haat uiterlijk moet hebben.

 3. Broodje Frikandel met Mayonaise

  Wat een spermaspons.

 4. Willie Wortel

  PvdVorst zijn Pinokkio neus blijft groeien.

 5. M.

  RTL Duitsland weet iedere jaar weer de media te verzieken met opkopen van stemmen en gebruik van nepaccounts… Televizier stemmen heeft geen zin!!!

 6. Stanislav

  Is zij niet van `Bij ons op het Kemp`?

 7. Lies

  Goed dat Paul de Leeuw zelf de handdoek in de ring heeft gegooid. Voor een Geraldine, Katja, Art (vult u het zelf maar in) zie ik ook geen succesvolle toekomst bij RTL.

 8. M

  ze gaat big brother doen

 9. Mike

  Geraldine is fantastisch!

 10. Chantal

  P. vd Vorst totaal niet geschikt als directeur, slechte resultaten, oude meuk, hoge salarissen, en sterren die op de reserve bank zitten. Kost allemaal geld Petertje.

 11. EndeMOL

  Die zal wel de opvolgster worden van Daphne Deckers en Bridget Maasland bij Big Brother. Aangezien Big Brother een coproductie is met VIER – net als Expeditie Robinson: NL vs BE zal de mannelijke presentatie wel bij die Bartel komen.

 12. Pettie Fart

  Geraldine de grote aandachtshoer. Zwaar overschat als presentatrice.
  Waar zij dan wel in uitblinkt? Naaktfoto’s en filmpjes maken zoals het een grote Social Media loser betaamt. Gelukkig vond Instagram dat ze moest verdwijnen. Ik hoop voor altijd.
  Waar ze eerder nog moest lachen om deze actie van IG ligt ze deze dag in een hoekje opgekruld in een foetushouding heel hard te janken. Want zonder SM weten dit soort delletjes niet waar ze het moeten zoeken, omdat ze dus verder niks kunnen dan de buitenwereld te laten denken dat ze hele geile stoute meisjes zijn.

 13. Bart

  Rick Brandsteder en Geraldine Kemper op Big Brother waarschijnlijk.

 14. Jippie A. Jee

  Wow, zo’n blonde troela die door jan-en-alleman wordt volgeyoghurt. Een leeghoofdig matrasje van 13 in een dozijn. Na ontelbare keren de toegang te hebben verleend heeft haar vag*na de bijnaam “echoput”.
  Bah, bah, bah.

 15. Mike

  Wat een oude zure gasten hier. Leuke meid die echt wel wat kan, al zie ik haar nog geen grote shows doen. Wat een afgunst hier, geweldig.

 16. Ik denk het zomaar

  Ze lijkt me uitermate geschikt om van nietszeggende programma’s te presenteren ,nou die he

 17. Ik denk het zomaar deel 2

  ben we gelukkig nog niet zeg

 18. Televisieman

  Zij doet echt veel te weinig voor haar contract bij rtl. Zonde!!

 19. Ron

  Big Brother start begin 2021 januari/februari, en niet in het voorjaar. Dus het gaat om een ander ‘groot project’.

 20. Anoniem

  Vreselijk

 21. Meinona

  @Mike
  Die griet kan helemaal niks. Beetje in d’r blote reet op insta staan en met die koeiepoten uit elkaar liggen. Niks afgunst, tis pure walging van zo’n Hollandse hobbezak waar honderden meters vleesstaaf heb ingezeten.

 22. Pullekie

  Dat is toch dat vrouwtje van de naaktfoto’s op instagram, die had ze ook gewoon naar de Privé kun sturen , dan hadden we er nog wat aan gehad !

 23. Anoniem

  Afschuwelijk

 24. Peter

  Mike@ je hebt zeker gelijk over die oude zure gasten hier, maar je zegt dat ze nog geen grote show aankan? Ze heeft 10 jaar bij bnn gezeten. En nu al weer een jaar of twee bij rtl. Als ze nu nog geen grote show aankan. Wanneer dan wel? Ze is ook niet meer de jongste. Wendy en chantal waren jonger. Toen zij een grote show kregen. En zoals john de mol ooit zei. Iedereen heeft een houdbaarheidsdatum.

 25. MC bezoeker 37

  Echt een hele leuke meid. Ik hoop echt dat ze haar op de juiste projecten zetten, waar haar kracht tot uiting komt. Komt altijd geïnteresseerd over en kan goed met mensen omgaan. Dus geen talentenjacht of grote amusementsshow waarbij ze van een autocue moet lezen, maar een reis/reportage programma, maar ook Big Brother gaat vast goed werken.

 26. Gevalletje Art Rooijakkers

  Verdwijnt ook in het RTL moeras…..

 27. Anoniem

  Simpel en leeg

 28. Dreetje H.

  @Geraldine: neuken?

 29. Marco B.

  @Dreetje

  Eerst ik, loser.

 30. CB

  Goeiendagpater! Dreetje en Marco toch :P

 31. Wendy's dealertje

  Puddingbuks-snol, dumpen dat mokkel.

 32. Nozem

  Dat is toch dat mokkel met haar cupje A ! pfff

 33. Bart

  @Ron In tv land spreekt men over het tv seizoen. Na de zomer spreekt men over het najaar en vanaf 1 januari over het voorjaar. Dit is in het echt niet zo maar in bij de televisie vullen ze op die manier de schema’s. Geraldine gaat dus Big Brother doen! Of Domino Day maar dat lijkt me niet.

 34. Freek

  OHHHH Geraldine, laat me je hete poepgaatje en strakke kutje likken, geile meid van me. Je mag ook op me schijten en mij dwingen om je poep te eten.

 35. Meinona

  @Freek
  Mike, ben jij het?

 36. Freek

  @Meinona

  Nee, ik ben Freek van Soest

 37. azijnzeiker

  Haar gezicht staat op ontploffen zo rood.

 38. Downald Twump

  @Pettie Fart Heb je een moeilijke juegd gehad dat je zo zuur bent?

 39. Anoniem

  Leeg

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.