Angela de Jong haalt Natacha Harlequin door shredder

Angela de Jong is totaal niet onder de indruk van de nieuwe SBS 6-aanwinst Natacha Harlequin, die het dagelijkse programma Dit Vindt Nederland voorzit. Dat laat ze vandaag weten in het AD. Angela vindt Natacha echt he-le-maal niks. De advocate heeft zich bij Talpa in de kijker gespeeld door haar rol in de racismespecial van Veronica Inside, waar ze de dialoog aanging met Johan Derksen. Als presentatrice komt ze echter iets minder uit de verf, vindt de nietsontziende Angela.

De AD-diva is niet onder de indruk. “Pittig wijffie, dat levert spannende tv op. Zo denkt John. En hoor ik daar iemand ‘Divibokaal’ roepen? Ze is ongetwijfeld een kei in haar vak, maar van presenteren heeft ze weinig kaas gegeten.

Wat doet Natacha verkeerd? “Haar grootste handicap is dat ze met zo’n woeste blik in de camera kijkt, alsof ze Johan Derksen weer over tafel trekt, dat je als kijker spontaan de rillingen over je rug voelt lopen.”

Dit Vindt Nederland trekt nog geen 100.000 kijkers, dus het is wachten op de tv-exit, denkt ook Angela. “Geloof me, nog een paar weken stuiptrekken en dan krijgt ook dit een plekje op het Talpa-kerkhof“, bitcht ze.

Ze denkt dat de combinatie John de Mol en journalistiek echt nooit gaat werken. “Hij maakt keer op keer dezelfde denkfouten.”

Over welke denkfouten Angela het heeft, schrijft ze in haar column in het AD.

Foto: RTL, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen