Na Martien laat ook Patty Aran Bade in de kou staan

RTL Boulevard-reporter Aran Bade doet enorm zijn best, maar wordt nog niet door héél bekend Nederland omarmd. Nadat vorige maand Martien Meiland hem al urenlang voor zijn hek liet wachten, kwam hij er gisteren niet in bij Patty Brard. De verslaggever besloot zijn verhaaltje over haar hereniging met dochter Priscilla dan maar voor Patty’s villa te houden, tot grote hilariteit van Patty zelf. “RTL Boulevard live vanaf het plaats delict in Amstelveen“, lachte ze in haar Insta-stories.

Patty wilde het verhaal over de hereniging met Priscilla slechts twee keer vertellen: één keer in de Privé van deze week en gisterenavond in haar eigen Shownieuws. “Patty wil er verder niet te veel meer over zeggen, maar ze is ontzettend blij“, legde Aran uit.

Achter de schermen heeft Patty tegen Aran nog wel uitgehaald naar haar zus Debby, die – tot Patty’s ergernis – wordt bijgestaan door Boulevard-deskundige Mariëlle van Essen. Aran: “Ze laat ons weten dat Debby, haar zus, al die jaren een nare rol heeft gespeeld. Ze zou een wig hebben gedreven tussen haar en Priscilla.”

Vervolgens kwam Aran met een kritische noot. “Ik sprak ook met Antoinnette Scheulderman, de schrijfster van haar biografie. Ik vind het zelf wel opvallend dat dit vandaag zo groot in de media staat, inclusief een foto van haar mét Priscilla, want Priscilla wilde nooit in de media. Zij haat ook eigenlijk het mediafiguur Patty Brard. Dat is blijkbaar veranderd. Ik vraag me ook af hoe ze dat in de toekomst vorm gaan geven, want Priscilla is ouder geworden en Patty Brard natuurlijk ook, maar ze is nog steeds wel die bekende figuur.”

‘Hierna is het klaar’

Patty liet ’s avonds in Shownieuws weten dat ze verder geen aandacht meer wil. “Ik hoop wel dat we het erbij kunnen laten, want zij is helemáál niet van de publiciteit en ze is ontzettend op de achtergrond. Ze wil graag met honden en dieren werken en dat respecteer ik erg in haar. Het is een heel en sensitief meisje en ik hoop dat zij met rust gelaten wordt. Dit is de eerste en de allerlaatste keer dat we erover gesproken hebben.”

Priscilla heeft ervoor gekozen om dit gesprek met mij aan te gaan en één interview te geven aan Evert Santegoeds, omdat de partner van Evert een grote rol in deze hereniging heeft gespeeld. Daarna is het klaar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen