Na Martien laat ook Patty Aran Bade in de kou staan

Geplaatst op do 10 sep 2020 om 11:45

RTL Boulevard-reporter Aran Bade doet enorm zijn best, maar wordt nog niet door héél bekend Nederland omarmd. Nadat vorige maand Martien Meiland hem al urenlang voor zijn hek liet wachten, kwam hij er gisteren niet in bij Patty Brard. De verslaggever besloot zijn verhaaltje over haar hereniging met dochter Priscilla dan maar voor Patty’s villa te houden, tot grote hilariteit van Patty zelf. “RTL Boulevard live vanaf het plaats delict in Amstelveen“, lachte ze in haar Insta-stories.

Patty wilde het verhaal over de hereniging met Priscilla slechts twee keer vertellen: één keer in de Privé van deze week en gisterenavond in haar eigen Shownieuws. “Patty wil er verder niet te veel meer over zeggen, maar ze is ontzettend blij“, legde Aran uit.

Achter de schermen heeft Patty tegen Aran nog wel uitgehaald naar haar zus Debby, die – tot Patty’s ergernis – wordt bijgestaan door Boulevard-deskundige Mariëlle van Essen. Aran: “Ze laat ons weten dat Debby, haar zus, al die jaren een nare rol heeft gespeeld. Ze zou een wig hebben gedreven tussen haar en Priscilla.”

Vervolgens kwam Aran met een kritische noot. “Ik sprak ook met Antoinnette Scheulderman, de schrijfster van haar biografie. Ik vind het zelf wel opvallend dat dit vandaag zo groot in de media staat, inclusief een foto van haar mét Priscilla, want Priscilla wilde nooit in de media. Zij haat ook eigenlijk het mediafiguur Patty Brard. Dat is blijkbaar veranderd. Ik vraag me ook af hoe ze dat in de toekomst vorm gaan geven, want Priscilla is ouder geworden en Patty Brard natuurlijk ook, maar ze is nog steeds wel die bekende figuur.”

‘Hierna is het klaar’

Patty liet ’s avonds in Shownieuws weten dat ze verder geen aandacht meer wil. “Ik hoop wel dat we het erbij kunnen laten, want zij is helemáál niet van de publiciteit en ze is ontzettend op de achtergrond. Ze wil graag met honden en dieren werken en dat respecteer ik erg in haar. Het is een heel en sensitief meisje en ik hoop dat zij met rust gelaten wordt. Dit is de eerste en de allerlaatste keer dat we erover gesproken hebben.”

Priscilla heeft ervoor gekozen om dit gesprek met mij aan te gaan en één interview te geven aan Evert Santegoeds, omdat de partner van Evert een grote rol in deze hereniging heeft gespeeld. Daarna is het klaar.

Foto: RTL
19 Reacties op “Na Martien laat ook Patty Aran Bade in de kou staan”


 1. rollins

  Normaal gesproken trekt vuil ander vuil gewoon aan hoor.

  Maar blijkbaar zijn de natuurwetten geüpdate.

 2. Curryworst

  De dochter van Patty studeerde toch op een dure hotelschool in Zwitserland?
  Ook niets geworden dus. Dan maar iets met honden.
  Beetje uitlaten en zo.
  Kan ze gelijk kwispelstaartje Aran Bade uitlaten.

 3. Marga en Jose

  De hereniging met dochter komt bijzonder goed uit in relatie tot de strijd om de moeder weer te kunnen zien. Toeval bestaat niet?

 4. Guttegut

  Die heeft toch ook een ontzettende kut baan

 5. Danny

  @ Curryworst hahaha ,,je hebt helemaal gelijk !

 6. Herman Brusselmans

  ALLEMAAL ZIEKELIJKE AANDACHT!

 7. Meneer Bataya de Soeza

  Exclusieve deal voor haar pensioen- artiesten zijn soms net kermisklanten.

 8. Joey

  WAT HEB IK EEN HEKEL AAN DIE ARAN BADE..

 9. anymous1

  Zoals gewoonlijk maakt MC er weer een geheel eigen verhaal van, wat ook nog niet juist is. Het rammelt van alle kanten.

 10. Fons

  Aan Bade is een geniepig achterbakse zichzelf roddel journalist noemend figuur.
  Onbetrouwbaar omdat hij uitspraken van geïnterviewden verdraait om primeurs te creëren die er niet zijn.
  Walgelijk ventje.

 11. Blinde Herdershond

  Dus omdat de partner van Evert Santegoeds een grote rol in de hereniging heeft gespeeld moest er een interview komen in de Prive, terwijl alle partijen op de hoogte zijn van de afkeer van de media van de dochter.
  Bijzonder.

 12. Teuntje

  Bij Patty Poep is het altijd de schuld van een ander haar hele leven maakt ze ruzie met iedereen nare vrouw Familie …. de Meiden van LUV …. collegas….TV bazen ….. exen….. zal mij benieuwen hoelang het duurt met dat kind

 13. Willie Wortel

  Natuurlijk laat ze kwispelstaartje kwispelen met zijn hengel.

  Patty is vorige week niet vergeten met riool Boulevard.

 14. Ron Brandsteder

  Binnenkort……de grote luv reunie.

 15. Joey

  Aran, moet gewoon vaker met zijn strakke kontje omhoog, dan laten ze hem niet buitenstaan.

 16. Jantien Visser

  Nou noem je ook 2 narcisten die zichzelf zo belangrijk vinden dat ze reporters zoals Aran Bade menen als ‘str*nt” te kunnen behandelen.
  Geeft niks hoor Aran, ik wil niks, maar dan ook niks van deze zelfingenomen types weten, dus der is niks verloren. Gewoon stug doorgaan als reporter, zat mensen die jou wel als mens behandelen.

 17. Bart

  @Guttegut Prima baan. Je bent gewoon jaloers.

 18. Bel me Aran!

  Aran Bade is alleen goed met zn kontje omhoog

 19. wilfred degens

  Toen hij voor mijn poortcamera stond, had ik geen idee wie hij was. Ik dacht dat hij weer zo’n louche messenslijper was.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.