Meilandjes vanavond terug op tv, Sieneke gaat kijken

Martien Meiland, de kijkcijferkraker van SBS 6, is vanavond weer terug met een nieuw seizoen van Chateau Meiland. Dat hij concurrente Natasja Froger gaat verslaan met haar RTL 4-programma Voor Hetzelfde Geld staat wel vast, maar komt hij ook over Radar-boegbeeld Antoinette Hertsenberg heen? Songfestival-legende Sieneke Peeters, bekend van Sha-La-Li-Sha-La-La Het Gaat Niet Uit Mijn Kop, weet in elk geval al waar ze vanavond naar gaat kijken. Zij is gek op de Meilandjes.

De afstandsbediening van Sieneke zapt vanavond naar 6. “Ik vind het echt superleuk wat ze doen, terwijl ze eigenlijk gewoon echt een realitysoap maken, maar het is zo vermakelijk om naar te kijken“, zegt ze in Shownieuws.

De showrubriek heeft nog meer BN’ers voor de camera getrokken om de Meilandjes toe te juichen. Buddy Vedder: “Ik ben wel een Chateau Meiland-fan hoor. Ik kan er heel hard om lachen altijd.”

Zanger Rolf Sanchez: “Het is geen spel wat hij speelt, het zijn geen acteerdingen en ik denk dat mensen dat fijn vinden dat ze zien dat het echt is.”

Zangeres Corry Konings: “Ik vind het zo leuk dat het gezin zo met elkaar aan het keuvelen is en ze af en toe toch een sneer uitdelen.”

NPO-ster Frits Sissing: “Het is niet een normaal Nederlands gezin, dus we zijn allemaal toch elke keer weer benieuwd hoe het loopt.

En YouTube-iemand Monica Geuze: “Ik wacht dan denk ik tot het seizoen afgelopen is. Als ik dan een weekend niets te doen heb, ga ik alle afleveringen bingewatchen zeg maar.”

Chateau Meiland is vanavond om 20.30 uur te zien op SBS 6. Direct erna wordt het nieuwe Restaurant Misverstand uitgezonden.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen