Humberto Tan haalt uit naar BN’er-manager René Smit

Humberto Tan ergert zich aan een artikel van het voetbalblad Voetbal International over de teloorgang van Nathan Rutjes als benaderbare voetbalheld. Dat laat hij weten op Twitter. De overenthousiaste Nathan was altijd makkelijk bereikbaar voor de media, maar als je populariteit té groot wordt, dan heb je op een gegeven moment een manager nodig. De Roda JC-ster heeft echter wel een héél slechte manager aangetrokken, namelijk die van Kim-Lian van der Meij. Geen goede keuze, vindt Humberto.

VI-journalist Geert-Jan Jakobs zet in zijn artikel ‘Waarom Sparta-cultheld Nathan Rutjes geen interview in VI heeft‘ heel helder uiteen dat een manager het behoorlijk kan verpesten voor een artiest, of in dit geval een sporter.

Het is echt een drama hoe manager René Smit van bureau The Right Place journalisten aan een lijntje houdt en de boel traineert. Vakkundig weet hij het sympathieke gevoel rondom Nathan om te vormen tot één brok ergernis.

Ergernis

Die ergernis is voelbaar in het artikel van Geert-Jan, die niet kan verbloemen dat hij óók een beetje teleurgesteld is in Nathan. Waar de journalist vroeger altijd direct contact had met Nathan, blijft de sporter hem nu maar verwijzen naar die tenenkrommend slechte manager.

Het lijkt via die manager welhaast onmogelijk om een interview te regelen met Nathan. René heeft er namelijk een handje van om zich niet aan afspraken te houden en niet terug te bellen, blijkt uit het VI-artikel.

VI is klaar met Rutjes

Na een maand van verwoede pogingen stemt René alsnog in met een interview. “Wel op voorwaarde dat het wegblijft bij familie en vrienden qua opzet. Ook willen we vooraf de gehele tekst zien en de mogelijkheid hebben tot wijzigen inclusief koppen“, meldt hij dan.

Belachelijk, vindt de VI-journalist. “Voor Diego Armando Maradona hadden we het beslist overwogen“, zegt hij. Maar natuurlijk niet voor een B-voetballer, hoe sympathiek hij ook is. “De Rutjes-trein raast verder, maar dan wel zonder VI.

Humberto

RTL-ster Humberto Tan vindt het jammer dat Nathan op deze manier het slachtoffer wordt van zijn manager. Hij vindt het VI-artikel wel heel erg negatief over de voetballer.

Humberto: “Rutjes doet niet mee met een interview en daarom dit stuk? In wiens belang precies? Of is de ‘journalist’ in kwestie beledigd dat Rutjes een agenda heeft? Zelfs Rutjes zoon wordt in dit wraakzuchtige stukje erbij gesleept. Rutjes heeft een slechte manager… wat is het excuus van VI?

Slechte manager

René Smit is volgens Humberto dus een slechte manager. Andere BN’ers die zijn bedrijf The Right Place begeleidt zijn Miljuschka Witzenhausen, Herman den Blijker, Dyantha Brooks en Marlayane Sahupala.

Pijnlijk genoeg voor René Smit prijkt een foto van Humberto groot op de website van zijn managementbureau. Op die foto poseert hij namelijk met één van die BN’ers die hij vertegenwoordigt: Herman den Blijker.

René vertelt op zijn LinkedIn-pagina dat hij vroeger ook voor Humberto heeft gewerkt. “We verzorgden jarenlang de muzieksamenstelling en optredens voor RTL Late Night met Humberto Tan“, is er te lezen.

Nou, zo’n samenwerking zit er in de toekomst niet meer in.

Kim-Lian met haar manager René Smit:

 

View this post on Instagram

 

Koffie drinken met mijn manager…@rene.smit Gezellig jóh! 🙄😂 #wiehebikaandelijnhallohallo ??? #bellenddoorhetleven 🤙

A post shared by Kim-Lian van der Meij (@kimlianvdmeij) on

Foto: YouTube, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen