Gerard Joling treedt hele week op in RTL Boulevard

Gerard Joling is vanaf vanavond een week lang te zien in RTL Boulevard. Hij zal elke dag muziek ten gehore brengen uit zijn repertoire. Dat laat de RTL 4-ster weten in een bericht op Twitter. De showrubriek komt kennelijk met een muzikaal item en Gerard bijt het spits af. “Vanaf vanavond ben ik een week lang te zien bij RTL Boulevard. Ik zing dan één van mijn liedjes in een akoestische setting 🎹 Elke werkdag om 18.35 uur op RTL 4! 📺“, twittert de zanger van hits als No More Boleros.

Gerard is net terug uit Curaçao voor een nieuw tv-programma. De zanger onthulde eerder dat hij werkt aan een soort datingprogramma en het lijkt erop dat hij daarvoor naar het zonnige eiland is gevlogen.

RTL heeft het nieuws over zo’n datingshow nog niet bevestigd. “We hebben er weleens met Gerard over gesproken, maar RTL heeft vooralsnog geen concrete plannen voor een dergelijk programma“, klonk het eerder.

De showrubriek van RTL, Boulevard, gelooft dat niet helemaal. “Is Gerard Joling de opvolger van Gaby Blaaser?“, vroeg de showrubriek zich vorige week af.

Voor de vlucht moest Gerard tien uur lang met een mondkapje op zitten.

Foto: Twitter

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen