Ferry Doedens: ‘Ik hou van seks, ben latino in bed’

Als Ferry Doedens seks heeft met andere jongens, dan gedraagt hij zich als een heuse latino. Hij is heel erg sensueel in bed. Dat zegt hij in de YouTube-show van Eddy Keur, die overigens nog minder publiek heeft dan de gemiddelde eindmusical van groep 8. Het sterrenbeeld van Doedens is Tweelingen en Keur had voor de lol opgezocht hoe Tweelingen volgens de horoscoop zijn in bed. “Het is een voyeur met spiegels in de slaapkamer“, legde hij de GTST-acteur onder meer voor.

Volgens de horoscoop houden tweelingen ook van gedimd licht. Keur: “Maar wel genoeg licht om nauwlettend in de gaten te houden hoe je reageert op zijn spel. Echt schitterend zijn de seksuele prestaties van een tweelingman niet, maar hij verstaat de kunst de juiste sfeer te creëren.”

Daar reageerde Doedens als volgt op: “Nou, wat ik wel weet – en dat zeggen mijn exen en de mensen waarmee ik weleens het bed heb gedeeld – is: van buiten ben ik misschien Nederlands, maar van binnen ben ik wel echt een latino. Dat is echt waar, ja.”

Keur: “Hoe uit zich dat?

Doedens: “Nou ja… Het moet allemaal wel sensueel gaan. Ik hou van seks, ja. Punt. Daar ben ik heel eerlijk in, dat vind ik heel lekker. Wat ik dus zeg: de pony moet grazen. Het hoeft niet altijd heel erg lang te zijn, maar af en toe moet er even lekker gegraasd worden.”

Lijf

Met zijn strakke lijf hoopt Doedens deze zomer weer veel mannelijk schoon in zijn bed te krijgen. “Nu ik zo goed in mijn lijf zit, zit ik er ook over na te denken of ik niet meer met sporten wil gaan doen en me daarin gaan verdiepen. Niet dat ik de tweede Arie Boomsma hoef te worden, daar niet van, maar ik vind het toch wel leuk om met mijn lijf bezig te zijn. Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, dus misschien wie weet die kant op.

Meer presenteren zou ook leuk zijn, aldus Doedens. “Ik zou heel graag wel meer willen presenteren. Ik zou eigenlijk nog twee programma’s voor Videoland doen, maar toen kwam die hele kutcorona, dus dat is niet doorgegaan.

Tot slot: is Doedens een filosoof? “Ik ben geen filosoof, maar ik denk wel vaak over het leven na, vooral de laatste twee maanden.”

Insta

Doedens gaat op Instagram graag op de foto met zijn huisdier:

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen