Ferry Doedens: ‘Ik hou van seks, ben latino in bed’

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 12:30

Als Ferry Doedens seks heeft met andere jongens, dan gedraagt hij zich als een heuse latino. Hij is heel erg sensueel in bed. Dat zegt hij in de YouTube-show van Eddy Keur, die overigens nog minder publiek heeft dan de gemiddelde eindmusical van groep 8. Het sterrenbeeld van Doedens is Tweelingen en Keur had voor de lol opgezocht hoe Tweelingen volgens de horoscoop zijn in bed. “Het is een voyeur met spiegels in de slaapkamer“, legde hij de GTST-acteur onder meer voor.

Volgens de horoscoop houden tweelingen ook van gedimd licht. Keur: “Maar wel genoeg licht om nauwlettend in de gaten te houden hoe je reageert op zijn spel. Echt schitterend zijn de seksuele prestaties van een tweelingman niet, maar hij verstaat de kunst de juiste sfeer te creëren.”

Daar reageerde Doedens als volgt op: “Nou, wat ik wel weet – en dat zeggen mijn exen en de mensen waarmee ik weleens het bed heb gedeeld – is: van buiten ben ik misschien Nederlands, maar van binnen ben ik wel echt een latino. Dat is echt waar, ja.”

Keur: “Hoe uit zich dat?

Doedens: “Nou ja… Het moet allemaal wel sensueel gaan. Ik hou van seks, ja. Punt. Daar ben ik heel eerlijk in, dat vind ik heel lekker. Wat ik dus zeg: de pony moet grazen. Het hoeft niet altijd heel erg lang te zijn, maar af en toe moet er even lekker gegraasd worden.”

Lijf

Met zijn strakke lijf hoopt Doedens deze zomer weer veel mannelijk schoon in zijn bed te krijgen. “Nu ik zo goed in mijn lijf zit, zit ik er ook over na te denken of ik niet meer met sporten wil gaan doen en me daarin gaan verdiepen. Niet dat ik de tweede Arie Boomsma hoef te worden, daar niet van, maar ik vind het toch wel leuk om met mijn lijf bezig te zijn. Ik vind het belangrijk om goed voor mezelf te zorgen, dus misschien wie weet die kant op.

Meer presenteren zou ook leuk zijn, aldus Doedens. “Ik zou heel graag wel meer willen presenteren. Ik zou eigenlijk nog twee programma’s voor Videoland doen, maar toen kwam die hele kutcorona, dus dat is niet doorgegaan.

Tot slot: is Doedens een filosoof? “Ik ben geen filosoof, maar ik denk wel vaak over het leven na, vooral de laatste twee maanden.”

Insta

Doedens gaat op Instagram graag op de foto met zijn huisdier:

Foto: RTL








49 Reacties op “Ferry Doedens: ‘Ik hou van seks, ben latino in bed’”


 1. Ferry

  Ik hou ook van circle jerk. Dan laat ik tien mannen hun corona over me heen spuiten. Ik hoop dat ik dat mag zeggen zonder dat RTL me wéééér terugfluit.

 2. Tristan

  Sterrenbeelden schrijf je met een hoofdletter, @MC-stаgiair.

 3. A.M.

  Sneu mannetje !

 4. Botje

  Zijn laatste uitspraak begrijp ik wel. Ik denk ook vaak aan zijn laatste twee maanden. Of liever zijn laatste twee seconden. Een Ferry-vrije wereld, een utopie.

 5. Dries Roel Vink

  Ferry is bruine ridder die zichzelf geweldig vindt … Welke grote neger schudt hem wakker?

 6. anoniem

  hij is heel zielig

  ik denk lief en verdwaald

 7. Marco B.

  Mijn pony graast het liefst in een weiland vol honden en merries, liever geen gedimd licht maar maanlicht.

 8. One And only

  Ik zit niet echt te wachten op dit soort homo-erotisch geweld. Ben zelf (als man zijnde) tot twee keer toe, sexueel, lastig gevallen door homosexuele mannen In de openbaarheid. Dus die slachtoffer rol dat ze altijd maar weer te maken krijgen met anti-homo geweld mogen ze van mij wel laten varen.

  Niemand is zonder zonde!

 9. MolTalk

  Wie is Ferry Doedels??

 10. Curryworst

  Dat Ferry er wel van houdt en nog goed in zijn vel zit daar kan Job Gosschalk alles over vertellen.

 11. No

  Er zijn ook hele rustige, passieve Latino’s.. wat is dit nou voor domme uitspraak?

 12. Paul

  Ik herhaal
  One And only

  wo 03 jun 2020 om 12:45
  Ik zit niet echt te wachten op dit soort homo-erotisch geweld. Ben zelf (als man zijnde) tot twee keer toe, sexueel, lastig gevallen door homosexuele mannen In de openbaarheid. Dus die slachtoffer rol dat ze altijd maar weer te maken krijgen met anti-homo geweld mogen ze van mij wel laten varen.

  Niemand is zonder zonde!

  Beter kon ik het niet verwoorden en ook ik heb enkele van die ongevraagde homo toenaderingen…

 13. Dany

  mmm geile Ferry ik wil dat hij mij keihard neemt

 14. @One and Only

  Jij bent geen man weet ik uit betrouwbare bron.

 15. Roddelpraat

  Het zal mij niets verbazen als ene Gordon deze knaap ooit een keer heeft besteld.

 16. RaymondVL

  Afsсhieten zulke mensen met homo verhеerlijking.

 17. Misutoria

  Ik vind hem geen mooie lichaams vorm hebben. Een beetje plompig, en je ziet dat er veel moeite in is gestoken om het nog enigzins strak te doen laten lijken wat het daadwerkelijk gewoon niet is. Houd er eens een 19 jarige atletische gozer naast en je ziet meteen het verschil. Ik denk ook dat die een kleine dingetje heeft.

 18. Tvbubble

  Zo bijzonder was het allemaal niet. Viel best tegen met hem qua sex.

 19. Carrie

  Ooit begonnen als onschuldige polderknul en langzaam verstrikt geraakt in drugs, zelfdestructief gedrag en anonieme seks. Treurig hoor.

 20. Phat Phallus

  Ik wil hem maar ben bang dat hij mij afwijst vanwege slechts 11 cm.

 21. PIPPA

  Betaalde s e x anders kan je de hoeveelheid coke zeker niet meer betalen.

  Treurig

 22. Curryworst

  Voordeel van zijn flaporen is wel dat je iets hebt om je aan vast te houden als hij je рijpt. Wil je gedеepthrоat worden dan ruk je hem aan die flappers en gaat hij vanzelf die keel in.

 23. metinn

  Daar geile de nichten van Mediacourant wel op hé

 24. teuntje

  Walgelijk mannetje die junk

 25. Cees

  Na het interview zijn Ferry en Eddy het bed ingedoken.

 26. Corona The Virus

  Ik kom via je achteringangetje zoals eerder gemeld.

 27. Marc

  Wat kost deze boy per uur ?

 28. ikweethetbeter

  Ik hoop dat hij voor altijd mag wegblijven bij GTST .

 29. Donald Dumb

  Djeez. Wat een onbenullig gezever dit.
  Niemand wil weten hoe een homosexueel soapacteurtje in bed is…

 30. Coca Cola

  Ik ga stuk: 1/3 van de mannen hierboven zijn jaloers, de andere 1/3 is h0m0foob en de laatste 1/3 zou wel met Ferry plat willen.

 31. Roddelpraat

  @ Coca Cola

  Hoi Ferry

 32. Whitedog

  Het is wel duidelijk dat Paul en One And only gewoon héél graag benaderd zouden worden, maar zijn gewoon te lelijk.

 33. Zuur pruim - de gemiddelde MC bijdrager

  Carrie, ze begon ooit als onschuldige basisschool leerling en daarna nooit meer iets van het leven kunnen maken. Kan alleen nog maar sneue berichten posten op internet. Dat is pas treurig.

 34. Actries van Houten

  Is Fairy Doedens van de mannen? Goh dat wist ik helemaal niet.

 35. Bart

  Wat overdreven weer van Eddy Keur om dit allemaal te vragen. Gaat toch niemand wat aan. Denk dat het ook wel mee valt soms als het er nu staat lijkt het net alsof hij ook probeert te acteren in bed. Slecht voorbeeld voor de LHBTI mensen. Hij bevestigt altijd zo de voordelen. Ook in GTST waarin hij niets anders doet dan zichzelf uit vergroten met al die aangeleerde maniertjes. Jammer, het merendeel van de mensen herkent zich helemaal niet in hoe hij het gay personage neerzet in de serie.

  De acteer presentaties zijn er al niet veel maar nu lees ik dat hij ook meer wil presenteren. In het verleden heeft hij toch wel laten zien dat helemaal al niet te kunnen. Het is gewoon een vak. Het is en moet niet zo zijn dat als je bekend bent dat je dan automatisch acteren, zingen, presenteren, een gesprek kan leiden etc. kan.

  Wel goed hoe hij zich heeft uitgesproken tegen de anderhalve meter samenleving/het nieuwe normaal. De uitspraken hierover heeft hij jammer genoeg weer ingetrokken. Waarschijnlijk omdat RTL/Endemol dit wilde en hebben gedreigd met stappen tegen hem als hij ze niet terug zou nemen. Stom dat hij dit heeft gedaan. Was nergens voor nodig geweest. In Nederland mag je gelukkig nog steeds vinden wat je vindt en zeggen wat je wil. Daar heeft je werkgever niets mee te maken en ook niets van te vinden. Je ontslaan of op non actief zetten op deze gronden kan helemaal niet in Nederland.

 36. Pepsi

  @Coca Cola, ik zie ook nog een vooringenomen type dat denkt te weten wie er hier precies man is en wie vrouw.

 37. Maria

  Ferry Doedens is het voorbeeld van een v..ze versla afde bruinwerker en j$nk. Negeren deze aan drugs verslaafde bruinwerker

 38. Coca Cola

  @ Pepsi, vrouwen zijn sowieso d0m, dus die moet je altijd zo veel mogelijk negeren. Heeft namelijk geen zin om op te reageremn, ze worden er niet slimmer van. Gaan ze met domme woorden als vooringenomen komen, niet wetende hoe het woord gebruikt hoort te worden.

 39. Anoniemus

  Trek niets van de reacties aan Ferry, ze worden voornamelijk door 1 persoon geplaatst.

 40. Ik

  Vieze vunzige anaal pony

 41. Tvbubble

  Komt zijn piemel nu uit zijn onderbuik….gekke photoshop

 42. Mark

  Trouser-snake… Ook nog eens half erect…

  Die halve nichten redactie van MC zit dus de halve dag op van die vunzige sites als Dutch Male Celebs (daar zie je dus alle bn’ers naakt)

 43. Toon

  @Paul en One And only, dan weet je eens wat het is als een vrouw ongevraagd door een hetero wordt benaderd. Komt vaker voor hoor.

 44. MERS Pardoel

  Wat een aandachtshoer is het toch ook. Blegh!

 45. Dominee Bonk

  Ferdie Doelen is toch bekend van drugs? Hij ziet eruit alsof hij heel erg dom is vind ik. Ik stel voor dat niemand het nog ooit over deze BN’er heeft. En dus ook niet meer over de anderen, zoals Georgina Verbaan en Linda Mol. Ik vind het allemaal van die nietszeggende stupide proleten. Vinden jullie vast ook toch? Kusjes van jullie Dominee, Amen. Ik ben uw Godheid, uw Verlosser. Nee niet uw Verloskundige. Ik leid u de hemel in, maar misschien belandt u wel in het Hellevuur.

 46. 😷Paulus

  😷Ferdie houdt nu eenmaal van neuken, wat is daar verkeerd aan? Ik hou ook van neuken het liefs elke dag. Degene die kritiek hebben, daar mankeert wat aan. Jammer voor jullie.😝😝

 47. Bert

  Wie zit te wachten op die vieze homopraatjes van deze luldebehanger.

 48. Jeroen

  Kan Eddy ook eens stoppen!

 49. Wilfred Degens

  Dit kan MC niet menen. Moeten we nu ook nog geconfronteerd worden met die aardse griezel zijn sex kwaliteiten? Hoe walgelijk moeten we zulke info zien te verwerken net voor mijn lunch?

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.