Jeroen Pauw vreest dat NPO hem op lange baan schuift

Geplaatst op wo 03 jun 2020 om 12:00

Jeroen Pauw vreest dat het tv-idee dat hij heeft ingediend bij de NPO op de lange baan wordt geschoven, vanwege alle toestanden rondom het coronavirus. Dat zegt de BNNVARA-ster vandaag in De Telegraaf. Pauw wil een talkshow op locatie gaan maken. “Nadat ik ophield met mijn talkshow, wilde ik graag naar mensen toe die eigenlijk bij me aan tafel hadden moeten zitten, maar dat niet konden“, zegt hij, bijvoorbeeld wijzend op groepen als tbs’ers. “Dat is nu niet te doen.”

Het is ook een geldkwestie, aldus Pauw. “De publieke omroep heeft veel geld betaald voor allerlei sportevenementen die we niet hebben gekregen. Het is moeilijk kiezen nu wat voor het nieuwe seizoen gemaakt moet worden.

We weten bovendien niet of het land later dit jaar wéér lam ligt door het coronavirus. “Een viroloog heeft bij mij aan tafel nog gezegd: houd rekening met een tweede golf. Mocht corona weer zo hard toeslaan, kan je het wel helemaal schudden nu iets te plannen.

Pauw baalt er niet van. “Nee, hoor. Het is even lastig, maar wie ben ik? Ik realiseer me dat ik in een enorme luxepositie verkeer ten opzichte van kennissen die een horecazaak hebben of werken in andere hard getroffen sectoren.”

Deze week hoor ik bij de NPO wat zij al aandurven. En of er een gat in het schema zit. Veel is al gevuld. Als voor mij pas later plek is, is er geen man overboord.

Foto: BNNVARA
13 Reacties op “Jeroen Pauw vreest dat NPO hem op lange baan schuift”


 1. PIPPA

  Eens is de wereld corona vrij.

  Nog ruim een jaar geduld.

 2. Grrrr

  Ja leuk laten we luisteren en kijken naar Jeroen Pauw
  die gesprekken voert met tbs’ers ,alweer
  een voorbeeld van doorgeslagen linkse gekkigheid,
  Links kan beter zwijgen , links staat voor domheid
  naïef,een totaal mislukte multiculturele samenleving.😈

 3. X

  Fijn dat hij weer een talkshow gaat doen ik kijk er naar uit!

 4. CB

  HAH! Ik spreek iedereen over 10 jaar wel weer. Of als de weg naar Sint Juttemus is gevonden. Voorlopig is er eerst nog een gevecht om ‘belangen’.

 5. raam

  jeroen maak je zelf niet belachelijk

  er zijn veel mooiere en betere

  mannen om je te vervangen

  dus ga jij ook poepen.

  nederland is toe aan nieuwe nieuwe

  praat programma makers………

  alle oude heren eruit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jeroen ook. Matthijs optijd bedankt, goede voorbeeld voor jeroen……..

 6. Rinustp

  Vroeger vond ik hem een rare kwast en mocht ik hem niet. Tegenwoordig profileert hij zich als degene die met “gewone” mensen wil praten. Hij kan dat ook. Zo’n snoever als Mathijs van Nieuwkerk heeft laten zien in de wereld draait door dat hij dat niet kan. Van Nieuwkerk zei eens in zijn programma dat Pauw dat maar moet doen. Daarin heeft hij gelijk. Laat Pauw het maar doen.
  Ik kan niet wachten maar ik ben bang dat de mediaclub in Hilversum dat niet wil. Zij kunnen en willen alleen hun eigen marionnetjes voor de camera hebben. En zijn niet geïnteresseerd in de mening van Nederlanders.

 7. Captain Caveman

  En de mening van BN’rs en allochtoon met anti westers denkwijze. Opnames in de meest afgelegen boeredorpjes worden net zo lang gemanipuleerd totdat er toch een moslima of neger in beeld komt!

 8. chris?

  @@RinusTP; Zowel Matthijs als Jeroen zijn de pareltjes waar de NPO zuinig op moet zijn. Weet je nog DWDD trok meer kijkers dan OP1, JINEk. BEAU

 9. Dr. Corrie

  Jeroen Pauw: een graaier (meervoudig miljonair) en een meidennaaier (minstens 200 naar eigen zeggen). Beste NPO: Mogen wij eindelijk van deze inhalige en promiscue man verlost worden? Dank!

 10. Don

  Dat zou tijd worden ja!

 11. Sip

  Hij wordt een soort Heintje Davis

 12. Arie Schoenlepel

  Logisch, Jeroen past niet op de korte…i

 13. Wilfred Degens

  Wat mij betreft, een enkele reis naar de maan als die lange baan. Zijn kop levensgroot in beeld heeft mij al een vermogen gekost aan nieuwe tv’s.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.