Angela de Jong: ‘Dionne Stax is niveau Koffietijd’

Angela de Jong is weer wakker geworden met haar bokshandschoenen aan. Dit keer krijgt AvroTros-presentatrice Dionne Stax ervan langs: ze heeft medelijden met het carrièrepad van de tv-ster. Dat laat ze weten in de AD-podcast. Toen Dionne overstapte van de NOS naar AvroTros, werd direct geroepen dat zij wel het Eurovisie Songfestival zou gaan presenteren, maar na haar poging tijdens het Televizier-Ring Gala was iedereen het erover eens: die moet het toch maar niet worden.

Inmiddels is Dionne een beetje naar de achtergrond verdwenen. “Het is wel een beetje arme Dionne Stax dan, hè? Dat was natuurlijk een van de gedroomde kandidaten voor zo’n talkshow, vond ze zelf, vond ze zelf“, aldus Angela.

Collega Gudo Tienhooven: “Ze had heel graag Op1 willen doen, maar daarvoor werd ze gepasseerd. Ze doet nu DNA Onbekend en dat doet ze wel aardig, maar dat radioprogramma van haar met Toine van Peperstraten… Dat is ook niet best, hè? Dat is gewoon niet goed.”

Angela: “Ha ha ha. Nee, dat is echt ehh… Koffietijd is er niks bij, zullen we maar zeggen.”

Gudo: “Dat is niet goed hoor.”

Angela denkt ook dat Dionne het vrijgekomen DWDD-slot wel kan vergeten. “Ik vind het ook wel sneu. Misschien kan ze nog bijleren, maar het zou me echt verbazen als zij het wordt.”

Foto: NPO

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen