Irma Sluis weigert optreden in Beau: ‘Ze wil echt niet’

Irma Sluis is tijdens de coronacrisis een bekende Nederlander geworden, maar is geenszins van plan om dat uit te venten. Ze weigert álle media-optredens, ook de talkshow van Beau van Erven Dorens. Dat heeft de talkshowhost gezegd op RTL 4. Beau had een heel plan bedacht om Irma te vleien, maar de coronatolk blijft weigeren. “Ik probeer haar al maanden hier aan deze tafel te krijgen voor ons allemaal, maar zij wil gewoon echt niet“, zegt de presentator.

Hoe probeerde hij Irma te verleiden? “We hadden zelfs bedacht om een hele tafel vol met dove mensen te hebben, zodat we haar zouden kunnen vragen om te tolken. Dat lijkt me ook heel interessant.

Zanger Guus Meeuwis vindt het jammer. Hij is wel nieuwsgierig naar Irma. “Ze heeft wel impact gemaakt, toch? Ze heeft deze tijd wel een beetje beeldend gemaakt met haar gebaren.

Voor veel mensen is Irma een beetje uit de lucht komen vallen, maar dat is niet zo. Ze ging al in 2005 aan de slag voor het NOS Journaal met gebarentolk, maar is in al die jaren niet opgevallen.

Pas op 12 maart veranderde haar leven: toen werd Irma voor het eerst ingezet om te tolken tijdens de kabinetspersconferenties over de coronacrisis in Nederland.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen