87 procent wil liever Wilfred uit VI dan Johan Derksen

Het is bloedbonje tussen de mannen van VI. Niet alleen Johan Derksen vindt dat Wilfred Genee zich als een Judas heeft gedragen, maar ook René van der Gijp heeft het helemaal gehad met hun gespreksleider. Na jaren van gewaagde uitspraken uitlokken, zat Wilfred in de racismespecial van VI ineens Arie Boomsma te spelen en dat vinden de mannen hypocriet. Zowel Johan als René willen er nu mee stoppen. Maar is het dan niet een veel beter idee om Wilfred Genee te vervangen?

De kijkers van VI zien veel liever Wilfred vertrekken dan Johan, zo blijkt uit een poll op Mediacourant waarop de afgelopen dag zo’n 1.100 keer op is gestemd. Op de vraag ‘Als een van de twee moet vertrekken, wie ziet u dan liever gaan?’, antwoordt maar liefst 87 procent Wilfred Genee. Slechts 13 procent ziet Johan liever gaan.

Overigens denkt Marco Louwerens, de tv-baas van Talpa Network, dat de soep niet zo heet gegeten wordt als hij wordt opgediend. “Johan gaat gewoon door met VI, zoals ik hem ken. Hij was eventjes geëmotioneerd na afloop. Dan ben je even boos en zeg je: nou, heb ik er nog wel zin in? Ik denk dat we dat allemaal weleens kennen dat gevoel. Hij spreekt dat alleen ook gelijk uit. Maar toen ik hem vanmiddag sprak was hij alweer een stuk rustiger.”

Marco: “We hebben nog één uitzending te gaan en dan gaat iedereen eventjes lekker op vakantie. Ik denk dat dat ook wel goed is na deze heftige periode om een beetje bij te tanken en dan ben ik er heilig van overtuigd dat we gewoon bij het begin van het nieuwe seizoen weer met VI aan tafel zitten.”

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven vindt de mannen echte dramaqueens. “Celine, jij werkt natuurlijk dagelijks met Wilfred en je kent de andere mannen ook. Hebben zij wel echt vrouwen thuiszitten? Het lijken wel een stel valse nichten jongens. Geer en Goor kunnen hier nog een puntje aan zuigen.”

Celine Huijsmans, sidekick in Genee’s radioshow, daarop: “Wilfred was echt niet blij. Je merkte in de uitzending dat hij er nog heel veel over wilde zeggen. Dit is totaal niet wat hij ervan vindt. Hij kan zich er niet in vinden dat Johan en René zo boos zijn, want hij zegt: ‘We hebben dit van tevoren helemaal doorgesproken.’”

De laatste Veronica Inside van het seizoen is aankomende maandag te zien, om 20.30 uur op Veronica.

Zie ook de poll op GeenStijl:

Foto: SBS

Het is niet meer mogelijk om te reageren onder artikelen van Mediacourant. Voor meer informatie bekijk dit artikel.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Paul de Leeuw ligt behoorlijk onder vuur als presentator van Op1. Moet hij blijven of wieberen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Meest gelezen in februari

Alle artikelen
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen