Natacha Harlequin wil eigen talkshow op televisie

Geplaatst op wo 24 jun 2020 om 10:15

Natacha Harlequin, die is overladen met complimenten na haar optreden in de racismespecial van Veronica Inside, zou graag een eigen talkshow hebben op televisie. Dat zegt de advocate in gesprek met De Telegraaf. Natacha ziet zoiets wel zitten. “Misschien ben ik wel geschikt als talkshowhost. Ik denk het wel. Dat zeggen mensen ook tegen mij: ik kan iets heel direct zeggen zonder dat mensen boos worden. Dus als ze bij de tv een goed voorstel hebben, moeten ze me maar bellen.

Ze was al te zien in Ladies Night, maar zal na Veronica Inside vast vaker gevraagd worden als talkshowgast. Ze heeft er naar eigen zeggen ook geen moeite mee als talkshowredacties haar vragen puur omdat ze vrouw is of zwart.

Natacha: “Ik vind het prima als mensen uitspreken dat ze mij vragen voor een talkshow omdat ik expertise heb én een vrouw van kleur ben. Daar heb ik helemaal geen problemen mee.

Ooit belde ze op eigen initiatief de redactie van Jeroen Pauw. “Jullie willen meer diversiteit in jullie show? Nou, hier ben ik. Kennelijk stond ik niet op hun netvlies. Eerlijk gezegd was ik er ook helemaal niet mee bezig. Het is dat ons kind zei: bestaan er wel zwarte mensen in Hilversum? Toen moest ik inderdaad even nadenken.

Onze zoon kreeg ooit te horen: ’Je huidskleur lijkt op poep’ en meer van dat soort opmerkingen. Dat zette me aan het denken. De generatie die er nu aankomt is vooral een gemixte generatie, die moet zichzelf ook kunnen terugzien in de media.

Foto: Veronica
124 Reacties op “Natacha Harlequin wil eigen talkshow op televisie”


 1. Linda Pietersen

  Sinterklaas-journaal misschien?

 2. Blinde Herdershond

  Mevrouw bruin/blank zwart/wit. Lol. En 300 keer dezelfde vraag stellen “maar wat was de intentie????”
  Ik wens anderen veel kijkplezier. *zap*

 3. anonymous

  Daarom zat ze ook bij veronica inside.
  Eigen belang.

 4. ...

  @Linda Pietersen Jij bent echt zó ontzettend dom hè! Wat een verstand!

 5. B

  Zou een uitstekende talkshow host zijn.

 6. Siem

  Daar komen de …… opmerkingen weer.

  Er is nog heel veel …… in Nederland.

 7. Sjim Slim

  Nee, stop er maar mee.

 8. bo

  Die is al een beetje teveel in zichzelf gaan geloven..

 9. Mirjam

  Natacha Harlequin U bent niet geschikt. U bent vooringenomen en U slaat helemaal door in het racsimedebat. Blijf in Den Haag of ga daar zwarte Piet in zijn gezicht trappen samen met Akwasi,

  Was is trouwens uw intentie om dat te willen? Klaagt u ook zo vaak steen aan been bij die mensen?

  Bent u bruin of bent u zwart? ik weet het even niet meer wat ik wel of niet kan zeggen. Het is allemaal zo verwarrend op dit moment, ik weet ook niet meer wat mijn intenties zijn.

  Ik voel me blank maar men noemt mij wit, zo verwarrend en ik voel me zo diep gekwetst en al die pijn die dan naar boven kan komen.

  Het doet me ook zoveel pijn dat een ex crimineel (Floyd) heilig verklaard wordt door een groep plunderende schreeuwers. Ook zijn vriend die in de auto van Floyd zat is een crimineel, de vrouw die in de auto zat hoor je niets over. Het klopt niet. Kijk naar de cijfers.

 10. Huismaker

  Trouwens:
  De grootste Zwarte Piet fans wonen in Suriname en Nederlandse Antillen.
  Ze vragen zich af waar wij hier mee bezig zijn.

 11. Sjim

  Trouwens:
  Dat is al de zoveelste keer dat je dat zegt, en dus de zoveelste keer dat je halve waarheden verkondigt. KOZP bestookt de Antillen en Suriname met anti-Pieten-terreur. En dat werpt zijn vruchten af.

 12. Dirk

  Vond haar als gast bij VI in ieder geval een baken van rust in een onrustige uitzending.

 13. Curryworst

  De generatie die er nu aankomt ís geen gemixte generatie.
  Dat is wensdenken mw de advocaat.
  Stap eens uit die randstedelijke bubbel en je zult zien hoe roombl ank de rest van het land is.

  Nu is ook duidelijk waarom zij te gast was bij VI: een open sollicitatie voor een lucratief tv-baantje. Niets meer niets minder.

 14. Eveline

  @Mirjam je bent een topper!!!

 15. Cobweb

  Ja hoor, zal niet waar zijn, de zoveelste….

 16. Paul Lamote

  Misschien een vast duo bij Op1 samen met Akwasi.

 17. Mirjam

  Huismaker dat klopt helemaal.

  We slaan helemaal door in Nederland, ons fijne land word eng, grappen maken mag niet meer , satire is straks verboden , elk woord dient gewogen te worden want oh je zal maar de verdenking van van racisme krijgen.

  Zwarte mensen, bruine mensen, gele mensen, paarse mensen ze maken zich allemaal schuldig aan racisme, ook mevrouw Harlequin met haar ogen die op jankstand staan afgesteld.

  Tegen al die gekwetsten: ga wat leuks doen, ga sporten, ga een baan zoeken, maak je opleiding af, stop met subsidie aanvragen , ga andesr weg naar een land waar veel verboden naar een dictatuur zoals Noord Korea en kom nooit meer terug.

 18. Sjim

  Vrouw van kleur…? En daar hebben we weer zo’n uitdrukking die zonder reden is overgenomen uit het Amerikaans. Om een probleem op te lossen dat hier niet bestaat. Wanneer houdt dat eens op?

 19. Toetsenbordridder

  Bij VI was ze rustig en redelijk genuanceerd. Vervang die enge sjw-erMargriet vd Linde maar door Natascha.

 20. John

  Er wordt nu overal ’n vergrootglas op gelegd.
  Strop in pitbox werd grote schande van gesproken
  blijkt na onderzoek al vanaf oktober te liggen.

 21. Juriaan

  Kijkend naar de hele Nederlanders populatie zijn zwarte mensen en islamieten nu al zwaar oververtegenwoordigd op TV.

 22. Marianne

  Op1 moet haar nú bellen en inzetten ipv 1 van die andere dames die volgende week beginnen. Of mee laten rouleren.

 23. Cobweb

  Mirjam, helemaal met je eens.

 24. Cees

  Samen met die journaal voorlezer Simone Weimans.

 25. Otto Normal

  Harlequin loopt het risico dat ze teveel in zichzelf gaat geloven. Weinig relativeringsvermogen maakt het heel vermoeiend. Net als dat programma M op NPO1. Afschaffing slavernij werd al in 1815 aangekaart door witte mannen op het congres van Wenen. Tegengehouden door de Engelsen.
  Nu zijn we allemaal tot slaaf gemaakt door de Nederlandse fiscus. Nog geen excuses gehoord. Overigens wil ik wel eens weten hoeveel subsidie – en uitkeringsslurpers er onder “ Black Live Matters” zitten. ( inderdaad: vooroordeel)

 26. kritisch avro-lid

  Ze kan prima M. vervangen. Zijn we gelijk van dat linkse “Opzij” gedram af

 27. Witte de With

  Of ze een goede talkshowhost zou zijn weet ik niet, maar het lijkt me voor de afwisseling ook wel eens goed om een blanke op de Nederlandse tv te zien.

 28. Erik

  Als er zo meteen nog bijna uitsluitend Surinamers, Antillianen en Marokkanen op de NPO te zien zijn bestaat het risico dat veel blanken zullen afhaken omdat ze daar niet meer in herkennen.

 29. Zomaar

  Zet haar op de vervangende DWDD.
  Maar dan wel ietsjes minder advocaat van de duivel zijn.

 30. Jahhj

  Ik dacht dat het altijd wel meeviel met racisme in NL, maar reacties hier en op social media tonen aan dat het toch een groot probleem is.

  Een grapje kan, racisme en doelbewust kleineren niet.

 31. Xavier

  Gevoel voor humor en zelfspot heeft ze dus kennelijk wel.

 32. maatje te groot

  Het is toch niet te geloven. wat een eigendunk. zeker door haar doordrammen?? Maar ja ze is zwart dus zal het wel wat worden.Anders trekt ze de racismekaart..

 33. HennyHuisman

  Die lijdt aan het EllieLust-syndroom

 34. Deep throat

  Dat wordt niks. Harlequin is al veel te veel besmet door het racistische Amerikaanse activismejargon. Zij heeft het over ‘mensen van kleur’. Blanken hebben ook een kleur Natacha. Meestal lichtbruin tot bruin. Noem blanken voortaan gekleurd en de rest gekleurderen en je bent meteen af van het racistische zwart-withokjesdenken.

 35. MediaPrak

  Als host voor nieuwe DWDD? INTERESSANT! Voor overige FvD/PVV Droeftoeters op dit ‘forum’, JdM heeft speciaal voor jullie de RTV zender Veronica in de aanbieding. Een lelieblanke zender met veel kneukfilm (min 50 pistoolschoten per minuut), talkshows met oude witte boze mannen en eindeloos herhalen van witte VS cimedy’s(wat jullie vanwege Korsakov niet door hebben). En als jullie nu een ophouden met mopperen over het overig zenderaanbod, belooft de overige 80% van de Nederlanders welke wel rekening houdt met andermans gevoelens en ‘divers’ denkt, niet naar jullie Veronica te kijken en luisteren.

 36. BRAAK

  What’s in a name!!!

 37. Willie

  Ik heb steeds meer het gevoel dat iedereen een racist is .Maar dat is gevoel,racisme zie ik niet.Ja een oud vrouwtje die vond dat ik wit was en niet blank. Maar goed dat was haar gevoel ,ik vroeg nog naar haar intensie maar toen was ze weg.Ik nog tegen mijn partner zo die is snel weg. Toen begon mijn partner over het woordje die ,zij kreeg weer haar gevoel. Dat wekte bij mij ook weer gevoelens op.Zp liepen we alle twee overgevoelig verder

 38. Sjim

  @John

  Dat het achteraf geen opzet bleek te zijn is alleen maar mooi, maar betekent niet dat de aandacht overtrokken was. Die was helemaal terecht. Een strop in de garagebox van de Afro-Amerikaan die ervoor zorgde dat de Confederatievlag werd verbannen bij NASCAR is als een gastank in de garagebox van de jood die nazivlaggen liet bij een sport liet verbannen. Dan MOETEN alle alarmbellen afgaan.

 39. Pjotr

  Harlequin spoort niet.
  Ik weet niet wat haar intenties zijn. Ik vind dat ze ‘steen aan been klaagt’ en dat ze die (blanke) mensen te negatief bejegent. Ze weet ook geen onderscheid te maken tussen racisme en pesten, ze gooit alles op een zwart/wit hoop. Ze is ook niet kritisch naar geweld en criminaliteit vanuit de zwarte gemeenschap. Het zal wel door de pijn komen en de achterstand. Ja als je 6 kinderen hebt als alleenstaande moeder van zes verschillende mannen dan wordt het er niet beter op. Juristen zijn vaak niet zo snugger en denken vaak de wijsheid in pacht te hebben omdat ze de wet kunnen interpreteren. Lachwekkend figuur deze Harlequin.

 40. M.

  Helemaal eens, weg met die witte talkshowmensen!

 41. Witte de With

  @MediaPrak
  Goed verhaal. Lekker kort.

 42. Teun-Arie van der Geelen-Coppens

  Opsporing Verzocht is een mooi programma voor haar.

 43. Harry Dijs

  Zou de zoveelste gezapige babbelshow in een rij worden.
  Maak haar jurylid bij Hollands zoveelste Talentje ofzo…

 44. Snuifje

  Pffff verrassend.

 45. Hans

  Kan ze willen alleen 99,9 % van de kijkers willen dit niet

 46. anoniem

  En dit is wat de bijna 17 miljoen mensen in Nederland willen horen

  en de hele wereld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap

  grap grap grap grap grap

  Deze naam claim ik vanaf vandaag voor me eigen bedrijf.

  Hallo u spreekt met grap. Ik draag merk grap.

 47. Mappy

  Denk je dat het leuk is om steeds voor kaaskop te worden uitgemaakt.
  Iemand zei ooit tegen mij je huid lijkt op room.

 48. Roy

  Ze kan wel het programma opsporing verzocht gaan doen of het Sinterklaas journaal.

 49. Wessel

  Ik denk samen met Wilfred een duo……….

 50. Sjim

  @Deep throat

  “Mensen van kleur” is sowieso een taalmonstrum.

 51. Gerard de Groot

  Alweer iemand die een talkshow wil. TV-land is straks één grote talkshow. Laten ze eens wat leukers uitzenden, waardoor we weer gewoon lekker van kunnen genieten, onderuit op de bank, i.p.v. altijd maar rechtop in je stoel te zitten van de heikele onderwerpen die nu weer besproken worden.

 52. Simon

  Ze deed het goed maar deelnemen als gast is heel anders dan als host dus ik ben benieuwd.

 53. Victor

  BNNVARA kan haar meteen als opvolger Mathijs neerzetten, nu Kasem niet meer wil. Ervaring tenslotte niet vereist.

 54. Realist

  @willie10.55: leuke tekst! . complimenten

 55. Momen

  Een mens, die jouw verplicht de woorden te gebruiken die zij wilt horen, nou wat voor talk schow zal dat worden????, nog nooit zo’n capsones mokkel op de tv gezien, hoop ook dat ze voor de laatste keer op de beeldbuis is geweest, opzouten trut

 56. M.

  Tenenkrommend was het maandag, dat zij en Genee nog enig niveau hadden aan tafel. Gijp praat als een kleuter en Derksen is net zo racistisch als 90% van de Nederlandse bevolking. Weg met VI!

  #VeronicaOffside

 57. Ron

  Mevrouw begint nu iets teveel in zichzelf te gaan geloven…

 58. Jens(en) met pens

  Ze verplaatste eergisteren enkel lucht, meer niet

 59. Cor Netto

  Vreemd dat deze mevrouw geen probleem heeft met positieve discriminatie. Da’s immers automatisch negatieve discriminatie van anderen.

 60. kritisch avro-lid

  “Ooit belde ze op eigen initiatief de redactie van Jeroen Pauw. “Jullie willen meer diversiteit in jullie show? Nou, hier ben ik.”

  “.. De generatie die er nu aankomt is vooral een gemixte generatie, die moet zichzelf ook kunnen terugzien in de media.”

  Dit klinkt toch meer als “ik wil mezelf terug kunnen zien in de media”.

 61. Gerard Cocks

  Ik vind deze vrouw intelligent, aangenaam en niet zo’n ‘racisme’ roepend beroepsslachtoffer. Doe mij maar Natacha in plaats van die verschrikkelijke Oemberto, Akwatsie, Tyfoon en Silly Syl.

 62. Woordkunstenaar Sjors van Kempen

  Die zat er dus omdat ze ‘het debat zo belangrijk vindt’, maar omdat ze dit racisme-akkefietje ziet als een uitgelezen mogelijkheid om haar mediapresence een duw in de goede richting te geven. En dat gaat gebeuren ook, waarschijnlijk is ze al door de VARA gebeld om te vragen of ze de opvolger van DWDD wil presenteren.

 63. Paul

  Waar kan ik een “tegen-petitie” tekenen… roept u maar, verschrikkelijk, zelf ingenomen mens bij VI

 64. Opa

  Ik dacht dat iemand selecteren op huidskleur niet meer kan…

 65. Kuis

  Laat haar dan, net als Renze Klamer, eens beginnen met een programma rond middernacht.
  Met maximaal 1 of 2 gasten, format en decor zoals ze het zelf wil… dan weten we gauw genoeg of ze talent heeft…

 66. Flauwe Kul

  “Samen met Wilfred?” Is absoluut te proberen!

  Hélène Hendriks bleek alleen maar in staat om de vragen van een papiertje op te lezen en verder niet te luisteren naar de gasten….

  Dus Hélène op de plaats van Wilfred! Alles weer opgelost. ☺

 67. daantjes

  Jeetje, een keertje in een programma en meteen denken dat je alles kan. Maar als vervanger van Boomstra, heel graag.

 68. Dagloper

  Dat compenseert namelijk de uitspraken. De een z’n dood is de ander z’n brood

 69. Roos

  Het stijgt haar een beetje naar het hoofd.
  Nu doorpakken denkt ze.
  Na die demonstratie op de Dam zei ze bij M ook: “Nu doorpakken”.

 70. Abceetje

  Een presentatrice moet neutraal zijn, anders gaat het al snel irriteren. Gaat niet lukken dus…

 71. age

  maar er is in Nederland geen racisme hoor….

 72. oja

  Ze deed het goed in VI, maar luisterde op momenten nog slechter dan Johan. En ze kaapte de uitzending diverse keren. Dat is erg storend. En nee, deze dame is niet geschikt als presentatrice. Opdraven in talkshows is wel wat anders… En erg sympathiek komt ze ook niet over. Wellicht wat schaven her en der.

 73. Momo

  Hebben zwarte mensen wel door dat blanke mensen ook om hun uiterlijk worden gepest???

  Tuurlijk was er een andere reden dat ze deze vrouw bij VI aan tafel hadden gezet. Had iemand een flauw idee wie ze was?

 74. Johan

  Dan maak je een grap en dan moet je bij haar gaan uitleggen wat je intenties zijn? Rot op met je steen aan been geklaag zwarte zeurpiet en ga sporten bij die failliete sportscholen van Arie huichelaar Boomsma.

 75. W ermee

  Ja I.p.v. M !

 76. Afhaal Ghanees

  Deze ongeloofwaardige dame vond het heel erg dat de vrouwelijke advocaat van sexcrimineel Harvey Weinstein haar rechtzaak had verloren. Ze mag wel op tv, maar dan met een zwart balkje bij haar ogen.

 77. Jaap

  Áls een paar maal op tv bent geweest wil nog niet zeggen dat je een uur een praatshow kunt presenteren.
  Maar je doet maar ik denk dat ik na 3 maal al afhaak. M kijk ik ook niet meer maar was trouwe fan van DWDD.

 78. Eva J

  Precies!

  Welmoed Sijtsma zit ook niet vanwege haar intelligentie bij OP1.

  Blanke blonde knappe vrouwen hebben het ook moeilijk hoor! ☺

 79. WEST*

  Flikker op met je wit, muren zijn wit, mensen zijn blank of donker

 80. Teuntje

  Deugmens met gewoon advocaat blijven daarom zat ze dus bij VI eigen belang eerst

 81. Karel

  Hoppa, ik wil,hahaha

 82. Deep throat

  Ze moet eerst maar eens leren zeggen: jij kunt, u kunt, kun je en kunt u, voordat ik haar eventueel serieus neem. Idem voor kakker Sandertje.

 83. ton

  Harlekijn misschien?

 84. Mark

  In de nieuwe Veronica doet Astrid Joosten een open sollicitatie naar Op1. Hebben ze haar nog niet benaderd dan? Heeft al heel veel ervaring met Jongbloed & Joosten enzo in het verleden. Ik zou Jaap Jongbloed eraan koppelen en je hebt weer het gouden duo terug op NPO 1.

 85. René Froger

  ’s nachts na twaalven kan ze wel op de commerciële zenders een “talkshow” beginnen!
  Meestal moet ik er dan toch uit om ff naar de koelkast te lopen om mijn grote waffel weer te vullen, dan op de bank zitten om dat naar binnen te werken, kan ik meteen ff zappen naar Harlekijntje! Ik krijg opeens ongelooflijke trek in chocola! ☺

  Natas, wat (vr)eten we vanavond?

 86. powered by jasper

  Mijn god, wat kunnen mensen toch moeilijk doen. Uiteindelijk zijn we allemaal homo sapiens.

 87. Van Halen

  Tjee,1 keer op tv en dan meteen een talkshow willen.beetje hoog gegrepen misschien? of mag ik dat dan weer niet zeggen?

 88. Pieter B.

  “ons kind zei: bestaan er wel zwarte mensen in Hilversum?”

  Ja hoor die zijn er zeker. Hilversum is heel divers. 50% van de inwoners hebben een niet westerse achtergrond (2019). Naar sexe is 50% vrouw en 50% man.
  Veel inwoners uit het mooie dorp Hilversum zijn werkzaam op het mediapark.

 89. JAJIJ

  waarom zwarte?

 90. Deep throat

  Ja jij@ Omdat zwarten inderdaad niet bestaan, net als witte mensen.

 91. Wim Lubbers

  Talkshows zijn helemaal niet geschikt voor iemand die vooral zijn/haar eigen mening belangrijk vindt. Dat zie je wel aan Margriet. Die kan het alleen maar hebben over LHBTI-etc, zielige gelukszoekers en racisme. Ze is meer aan het woord dan al haar gasten bij elkaar.

 92. Ruud Kok

  @Wim Lubbers,

  Inderdaad !!

 93. Poenani

  Ik wil dit en dat en zis en zo en huppeteeeee

  Op-don-deren aub!!

 94. VI

  De haat sprong uit haar ogen, die gaat niet veel kijkers krijgen…wij i.i.g. niet.

 95. Marhijn

  Jonge bruin/zwart/donkere/gekleurde dame, deze was er om er zelf goed uit te komen hetgeen blijkt. Nee mevrouw u mag voor mij niet voor de rechtbank staan dat doe ik zelf wel beter. Als je nu een goede advocate was geweest tijdens deze uitzending dan had je Johan, tav Akwasi zijn podium dat hij voor zichzelf creëerde, gelijk gegeven en had dan nog gezegd. Ja meneer Derksen maar reageerde met zwarte Piet foto hierop om te vragen, ” Is het niet Akwasi?” Hiermee kerst u andere donkere mensen dat vinden zij niet leuk. En ik zou helemaal niet over racisme zijn begonnen. Grtjs blanke/witte/kaaskop man getrouwd met heerlijke niet blanke vrouw, bovendien hebben 3 halfbloedjes. Heerlijke kids.

 96. Geronimo

  Wat is dat toch met die talkshows? Is dat soms de holy grail in televisieland? En die onderschatting van het leiden van een talkshow steeds. Dat vind ik eigenlijk nog het meest stuitende van allemaal. Maar ik mag aannemen dat het tijdslot van M. (van de M. van Manwijf) binnen afzienbare tijd zal vrijkomen, dus geheel kansloos is haar gedachte nog niet eens.

 97. Dominee Bonk

  Mevrouw Harlequin heeft naar mijn inzicht geen enkel interview-talent. Ik zag dwingende ogen, maar dat is echt niet genoeg om een talkshow te leiden. Er is al zo veel onkunde en wantalent op dit gebied. Nee gewoon doen wat je kan en geen TV aspiraties. Ken je grenzen en bewaak die. Amen, ik ben uw godheid op aarde. Uw hemelse transmitter. Aanbid mij, kusjes van uw domineetje.

 98. Dirk

  Dat vermoeden had ik al dat ze daarvoor aan het lobbyen was.

  Altijd weer die agenda’s.

 99. Anti-racist

  Geronimo@ Wil je het tweede deel van het woord manwijf, waar je M voor uitmaakt voortaan weglaten. Dat is beledigend voor alle wijven.

 100. jmp

  Waarmee we dus direct de wérkelijke reden horen van haar optreden in VI, ook zij zat te huichelen en wilde, net als Genee, scoren over de rug van deze discussie.

 101. Jan

  Told you so! Zie mijn comment onder het oude VI-artikel maar. Natascha Harlequin heeft alleen empathie en intentie voor zichzelf. En met ‘ik heb eens Pauw gebeld’ bedoelt ze natuurlijk ‘ik bel elke week alle talkshows en de Linda om mezelf aan te bieden ten koste van anderen’. Die vrouw wil zo graag met haar kop op tv. Veel te doorzichtig. Over een half jaar horen we niets meer van haar.

 102. Ric

  Mevrouw Natascha blijft weg van goede en mooie TV. Je hoort daar niet thuis. Denk alleen maar over wat anderen verkeerd doet. Weg blijven!!!!

 103. ikke

  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAA

 104. Ron

  Vandaar dat zij bij VI was, om zichzelf te promoten.
  Moet niet gekker worden!
  Ongeschikt.

 105. Sas

  Werkelijk om van te kotsen die stupide idioten die het nodig vinden om deze zeer slimme dame zo af te branden. Allemaal domme Trump volgers. Ook zo’n rat. Deze mevrouw hield het hoofd behoorlijk koel en kwam slechts uitleggen hoe het is om, vanwege een kleurtje notabene, de godganse dag te worden bejegend en op voorhand al voor achterlijk te worden versleten. Het gros van de misselijkmakende ” reacties” komt van de echte hersenloze één celligen. Vermoed dat het figuren zijn die stinkend jaloers zijn op zowel haar kleur als intelligentie.

 106. Gerda

  Ja dit had ik wel verwacht..Al veel eerder trouwens, ze is zo lekker objectief he? Not…

 107. Shadow1100

  Een zwarte vrouwelijke Peter de Virus…….

 108. Karel

  Pffff

 109. Jaap Aap

  Oh maar wel willen worden gevraagd omdat je niet blank bent, maar als het je uitkomt wel heel de dag door de racismekaart trekken.

  Als een groep wordt aangeduid die last heeft van racisme, en deze groep ‘die mensen’ wordt genoemd, slaat mevrouw al helemaal door want dat is racistisch.

  Dat ik haar irritante kop maar nooit meer op tv hoef te zien, en NEE, DAT HEEFT NIETS TE MAKEN MET HAAR KLEUR, voor de duidelijkheid. Dit heeft alles te maken met haar kniezerige gedrag en dat constante jezelf in het verdomhoekje trappen, omdat ze elk woord van een BLANKE 10x op een weegschaaltje legt en daarbij altijd wel de racismekaart weet te trekken.

 110. Lariekoek

  @Mirjam en Gerda
  Zijn jullie aan het dementeren en weten jullie niet meer waar de vibrator ligt?

 111. Gerda

  @Lariekoek: ik weet wel waar dat ding is, maar ik krijg ‘m er niet meer uit…

 112. Matthijs

  Natacha Harlekijn met haar pretenties. Zat daar even als rechter in de uitzending.

  Joh, maak je eens ruk over de 1 ouder gezinnen. Je weet wel, daar waar de kinderen opgevoed worden door ‘tante’.
  Praat erover waarom pa in het gezin ontbreekt omdat hij druk is met zijn bijvrouwen en het achterna lopen van zijn falus.

  De oververtegenwoordiging van haar getint in de criminaliteit! Koekoek !!!

  Nee, daar horen we Harlekijn niet over. Dat is wat de blanken bezig houdt : Veiligheid !!

  Hoe is het eigenlijk met het racisme tussen de Surinaamse Hindoe gemeenschap en de creolen???
  Horen we Harlekijn niet over…

  Hypocriete vrouw.

  Beetje bijdehand zitten doen als advocaat. Doe maar eens aan waarheidsvinding Harlekijn.
  Intentie en waarheidsbevinding voordat je iemand als verdachte (van discriminatie / racisme) wil kenmerken.

  Te gemakkelijk.

  Ik weet een mooi programma om te presenteren: Opsporing Verzocht op dinsdag avond.
  Past je prima denk ik.

 113. Matthijs

  Ik weet een mooi programma om te presenteren:

  Opsporing Verzocht op dinsdag avond.

  Past je prima denk ik !

 114. AxelF

  Heeft u wel eens een blanke gezien in een reclame dan wel op de tv bij Suriname tv?

 115. Sookie Stackhouse

  Misschien mag ze va Linda Lady’snight overnemen. Weer een zichzelf overschattende zwarte die meer zwart op tv wil…..
  Word doodziek van al die gekken.

 116. Evo

  Meteen als host neerzetten bij M . Intelligente vrouw met verstandige praat. En gezien de vele domme reacties hier mag ze van mij elke dag op tv. Deze reacties laten zien dat Nederland inderdaad behoorlijk racistisch is. En dat zeg ik als witte man.

 117. Gedupeerden klanten

  Het einde van Nederland is in zicht

 118. Ik arie ben jij

  Hij bedoelt van blank Nederland de gekleurde mensen gaan alles overnemen en dan gaat het hetzelfde als in Afrika ,nederland aan de afgrond want die gekleurde mensen zijn over het algemeen te lui dat zij werken

 119. Mc

  Geef mij maar iemand in een rolstoel of met een andere zichtbare beperking die een talkshow krijgt! Zwarte mensen zijn al genoeg te zien op tv. Ze denken zeker dat ze de enige zijn die gepest worden? Je huidskleur lijkt op poep, ja niet leuk voor haar zoon, dat is een feit! Mijn zoon heeft een zichtbare beperking, ze moet een programma maken om eens dagelijks met deze groep mee te lopen en te horen wat er naar hun geroepen word, hoe ze buitengesloten worden! Mijn zoontje word nagedaan om hoe hij loopt, buitengesloten door kinderen omdat ze met hem niet kunnen winnen of voetballen. Hoe zal hij het straks op de arbeidsmarkt hebben? BLM denk alleen maar aan zichzelf net als anti zwarte Piet. Het valt mij op dat sinds het begin met anti zwarte piet en nu dit er juist meer gekeken word naar kleur, hoeveel elkaar alleen al aanspreken nu, witte Nederlanders, zwarte Nederlanders… bedankt BLM voor het verdelen van ons land door jullie egoïstische manier van het hebben van zelfmedelijden. Een schrale troost, jullie hebben het zo slecht nog niet… Er zijn mensen die nog dagelijks als slaaf gebruikt worden, vecht daarvoor! Dan sta is aan jullie zijde!

 120. Anti-racist

  MC@Evo@ Wit en zwart zijn racistsche woorden voor blanken die bruin zijn en gekleurderen die nog bruiner zijn. Hou daar mee op! We zijn allemaal bruin (gekleurd).

 121. TON

  Zwartgallige humoristen zeker aan tafel
  #natachaharlequin

 122. William Raaf

  Zeker met Dries als aangever. Liever geen racisten met een eigen programma.

 123. bram

  in een gesprek mocht je geen jullie zeggen van haar,wel zelf steeds het hebben over wij.

 124. john lester

  Mevrouw Natacha Harlequin ,heeft aangetoond welk deel van de bevolking door Derksen wordt bediend. Het populisme van de heer Derksen c.s. is niet primair als mening bedoeld maar ingezet als dom (sorry) volksvermaak. Helaas vindt dit een voedingsbodem bij een deel der natie, als blokkeerfriezen, die niet in staat zijn de veranderende samenleving te begrijpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Voor het reageren op artikelen van Mediacourant gelden huisregels. Lees de policy.

Let op: Reacties aan Mediacourant of vragen over redactionele keuzes kunt u slechts toesturen via het mailformulier.

Ziet u een ongepaste reactie? Laat het graag weten via het mailformulier of door een reactie te plaatsen met daarin het woord "moderatie". Reacties met daarin het woord "moderatie" worden automatisch vastgehouden en zijn daardoor niet zichtbaar voor overige bezoekers.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.