Laura Ponticorvo wil cashen met verkoop mondkapjes

Laura Ponticorvo leeft bij de gratie van bedrijven die hun product willen promoten via haar Instagram-kanaal, maar de advertentiemarkt ligt volledig op zijn gat. Daarom is ze begonnen met de verkoop van mondkapjes. Dat is te zien in haar webshop. Tussen haar jurkjes en lipglossjes zijn nu ook FFP2-mondkapjes te vinden, die ook kunnen worden gebruikt in de zorg. Voor 50 euro krijg je een setje van tien. “Hi lieve mensen, ook wij vinden het erg belangrijk dat een ieder veilig over straat kan.

Ponticorvo wil haar volgers helpen aan de juiste beschermingsmiddelen. “Het is een nogal ingewikkelde zoektocht naar de juiste beschermingmaskers.

De Ponticorvo-maskertjes zijn helemaal toppie, zegt ze zelf. “Het filtert effectief niet-olieachtige deeltjes in de lucht, tot meer dan 95 procent.

De kapjes kunnen volgens Ponticorvo ook gebruikt worden in de zorg. “Het Center for Disease Control (CDC) beveelt de N95/KN95/ FFP2 aan voor gebruik in situaties met een hoog risico, vooral door medisch personeel tijdens pandemieën. Ze zijn niet precies hetzelfde, maar er wordt van ze verwacht dat ze erg op elkaar lijken.”

Het is goed spul, zegt Ponticorvo, omdat haar webshop BUYLAU tegelijk een soort kwaliteitskeurmerk is. “Binnen BUYLAU zal ik diverse producten aanbieden waarin ik zelf geloof. BUYLAU staat voor eerlijkheid, vertrouwen, positiviteit en liefde!

SHOP TILL U DROP BABY!!!

De mondkapjes van Ponticorvo kunt u hier bekijken.

Foto: YouTube

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen