Tim Hofman ontkent huftergedrag in Volkswagen Golf

Tim Hofman ontkent dat hij zich maandag hufterig heeft gedragen in een Volkswagen Golf. Hij zit binnen, heeft geen auto en ook geen rijbewijs. Dat heeft de presentator laten weten op Twitter. De boze twitteraar D.B. Fetmann zorgde voor een kleine twitterstorm rondom Hofman. “Hoi Tim Hofman, als je nog eens in je groezelige Golfje tegen het verkeer in een straat uitrijdt, groet dan even de lul die zo vriendelijk is om te wachten en je erdoor te laten. De volgende keer druk ik je plat.

Het bericht lokte veel reacties uit. Veel mensen merken al snel op dat Hofman helemaal geen auto rijdt. “Iemand ziet iemand in het verkeer aan voor Tim Hofman en stuurt hem een boos tweetje terwijl het helemaal niet Tim Hofman was, dat is toch hilarisch?“, zei Rowan bijvoorbeeld.

En Michael: “Volgende keer maar even nadenken voor dat je wat op twitter zet denk ik…

Al snel gaf Hofman zelf duidelijkheid. “Ik zit binnen. En heb geen Golf. En ook geen rijbewijs.

Waarom heeft hij eigenlijk zijn rijbewijs niet? Hij had hem bijna, verduidelijkt Hofman. “Nu ging ik van de zomer weer beginnen (want over drie lessen en een examen is het wel zo’n beetje klaar), maar toen gebeurde de wereld zoals ie nu is.

De grote vraag blijft wie dan wél de Golf-hufter was? “Alle millennials lijken op elkaar“, zegt twitteraar Victor.

Fetmann heeft inmiddels excuses aangeboden. “Tim Hofman heeft heel geen rijbewijs en ik moet van zijn groupies naar de Specsavers. Fair point.”

De tweet:

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen