Patty Brard stuurde plasseksfilmpje Patricia Paay rond

Het plasseksfilmpje van Patricia Paay dat in 2017 gretig werd rondgestuurd in Hilversum voordat deze uitlekte naar het grote publiek, stond onder meer op de telefoon van Patty Brard. Ook zij heeft de beelden doorgestuurd. Dat bekent ze in haar schandaalboek Patty. Hoewel het strafbaar is om dit soort beelden door te sturen naar anderen, is Brard openhartig over haar laaghartige daad. “Ja, ik heb het wel doorgestuurd – wie niet trouwens? – maar zeker niet als eerste“, zegt ze.

Paay was woest op Brard. “Ja, ik heb via-via begrepen dat dit schijnt te komen doordat Patricia denkt dat ik haar beruchte plasseksfilmpje als eerste heb verspreid. Daarom is ze nu boos op mij. Maar dat is helemaal niet zo.”

Er heerste een oorlog tussen beide diva’s. “Ik heb haar nog proberen te bellen om het uit te leggen, maar ik had alleen nog een oud nummer van haar. Waarom zou ik haar zwart willen maken? Ik ken haar mijn hele leven al. Vroeger kwam ze vaak naar ons huis, omdat er altijd iets te eten en drinken was. Als ik niet opendeed, klom ze gewoon over het hek.”

Ook toen was ze al ordinair, legt Brard uit. “Ik weet nog dat ze bilimplantaten had laten zetten en voor Antoine ging staan. ‘Kijk dan, Antoine!’ Vervolgens bukte ze voorover en stroopte haar panty naar beneden. Antoine wist niet waar hij kijken moest.”

Uiteindelijk sloten Brard en Paay vrede met elkaar op een feestje van Gordon. Daar hebben ze het volgens Brard gehad over kunstheupen, borstimplantaten, televisiedirecteuren, schnabbels, Angela de Jong en hoge hakken.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen