Barbie weer zwanger: ‘Dat kind is compleet gestoord’

Wilfred Genee en zijn collega’s van de radiovariant van Veronica Inside denken dat realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, compleet gestoord is. Dat hebben ze laten weten op de radio. De Jong kwam aan het begin van de week in het nieuws vanwege een auto-ongeluk: ze zou op sterven na dood in het ziekenhuis liggen. Er bleek uiteindelijk niet veel aan de hand, maar wel bleek ze in het ziekenhuis weer zwanger te zijn. Ongelooflijk, vinden Genee en zijn collega’s.

Wilfred Genee: “Ik moet werkelijk zeggen: toevallig zei Niels van de week dat het wel eens verstandig wordt dat mensen die een rijbewijs of vaarbewijs moeten halen of overal een licentie voor moeten halen voordat ze iets mogen doen, dat het ook geldt voor kinderen krijgen. Het is nu echt een keer klaar hoor met die Barbie. Dit gaat echt helemaal nergens meer over natuurlijk. Ze is zwanger!

Sidekick Niels van Baarlen: “Daar kwam ze in het ziekenhuis achter terwijl ze daar halfdood binnen werd gereden.”

Rick Romijn: “Ze werd daar gehecht. Ze hadden het misschien ook beter daar beneden even kunnen hechten.”

Wilfred: “Op een gegeven moment gaat het toch nergens meer over? Dat meisje is volledig de weg kwijt, onafgebroken eigenlijk. Die moet toch tegen zichzelf in bescherming worden genomen? En haar kinderen tegen haar?

Niels: “Die andere twee kinderen zijn natuurlijk al uit huis geplaatst, want die wonen nu bij Michael.”

Wilfred: “Dit gaat toch nergens meer over? Op een gegeven moment is het toch klaar. Er moeten toch mensen zijn die zeggen: ‘We gaan nu ingrepen.’”

Rick: “Dit is gewoon de overtreffende trap van er een klerebende van maken. Dat kind is gewoon compleet gestoord.”

Wilfred: “Ja, het is ook triest. Voor die kinderen vind ik het vooral heel erg triest.”

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen