Miljuschka gaat haar striae en cellulitis laten zien op tv

Geplaatst op ma 24 feb 2020 om 12:25

Miljuschka Witzenhausen heeft vorige week opnames gehad in Mexico, waarvoor ze zichzelf in een bikini heeft gehesen. Ze heeft er bewust voor gekozen om haar striae, cellulitis en vetrollen niet te maskeren, waardoor de tv-kijker dat binnenkort gewoon te zien krijgt. Dat vertelt ze op Instagram. Het is tegenwoordig helemaal hip op ‘Insta’ om ook je lelijke kanten te laten zien. De RTL Boulevard-bekendheid heeft daarom een foto van haar ‘bubble but met tijgerstrepen’ geüpload.

Witzenhausen wil zichzelf bevrijden. “Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bijvoorbeeld zwemmen.

Die tv-opnames in het zonnige Mexico maakten haar onzeker. “De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulitis en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien.”

Eigenlijk wilde Witzenhausen zich bedekken. “Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen.

Daarom heeft ze een foto van haar ‘bubble but’ geplaatst. “WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden😘.

Na de bilfoto plaatste smulpaap Witzenhausen weer allemaal fotootjes van eten, waaronder haar zelfgebakken amandelkoekjes. Hopelijk heeft de presentatrice voor haar volgende #eerlijkefoto een wide-angle-lens op haar telefoon zitten.

De bilfoto:

View this post on Instagram

Bubble but met tijgerstrepen Ik zal naast deze #eerlijkefoto ook eerlijk tegen je zijn over wat er soms omgaat in mijn hoofd. Ook bij mij grijpt de onzekerheid nog soms naar de keel. Deze week ben ik meerdere keren op plekken geweest in Mexico waar ik in bikini moest omdat het een item was met bv zwemmen. De gedachte dat dan iedereen achter het beeldbuis kan zien hoe ik een bommetje doe inclusief striae, cellulite en wobbelende vetrolletjes. Dat veroorzaakt toch altijd een lichtelijk paniekmoment. Duizend gedachten flitsen dan door mijn hoofd die vooral te maken hebben met hoe ik wil dat anderen mij zien. Ik zou ervoor kunnen kiezen om het vanuit een andere hoek te filmen, om deze items niet te filmen of om zelfs bedekkend te gaan zwemmen. Maar dan denk ik aan alle vrouwen die hetzelfde voelen omdat het ideaalbeeld constant zo word voorgeschoteld dat we aan de rand van het zwembad zitten te twijfelen om onszelf te laten zien. Ons schamen om in bikini naar de wc te lopen zonder doek om ons heen. De foto’s die we maken en plaatsen op een vakantie van ieder gezinslid in zwemgoed behalve onszelf. Dus dan besluit ik toch in het diepe te springen met alles erop en eraan ongefilterd. Waarna ik er altijd trotser en bevrijder uitklim. Dit is wie ik ben en dus dit is hoe ik wil dat ik gezien word. Dus hier een foto van mijn bubble but waar ik trots op ben. Inclusief de tijgerstrepen die ik heb verdiend met iedere hap die ik neem voor mijn smaakinvestering en levensgenot. WARNING! Ik zal vaker dit soort #eerlijkefoto van mezelf delen om mezelf te bevrijden😘

A post shared by Miljuschka (@miljuschka) on

Foto: RTL
29 Reacties op “Miljuschka gaat haar striae en cellulitis laten zien op tv”


 1. Wil van Bil

  Heel fijn dat ze haar reet met ons wil delen!

 2. Kuis

  Miljuschka hoeft he-le-maal niets te bedekken wat mij betreft… ik zou haar de hele dag doen als ze dat zou willen…

 3. Webcrawler

  Miljuschka Witzenhausen nooit van gehoord.

 4. Danny

  Ik erger me hier echt aan. Afgelopen week stond deze foto al in het AD.
  Hoe laag kun je zinken om met je blote bips in de krant te komen wat de reden ook is. Vond het een leuke meid maar hou ff op met je vetrollen en je bips overal te tonen. Word een 2e Roxanne nu ,halfnaakt te poseren en huppa het komt weer op TV

 5. Britt Scholte Lover

  mmm ik vind dit wel lekker hoor, beter dan die magere modellen of zoals die Wendy van dijk met haar graat magere lichaam

 6. Claar Koomen

  Wat knap dat ze dat durft zeg! Zielepietje

 7. Piet Pannelap

  Ze blijft wel een zeer innemende persoonlijkheid. Zelfs als zij de Mol blijkt te zijn zal ik fan blijven. Wat een schatje.

 8. Arnie Alberts

  Het blijft hoe dan ook een vorm van aandacht zoeken.

 9. Jantien Visser

  Geweldig, daar zat ik echt op te wachten.
  Zowel striae a;s cullulitus heb je of heb je niet, ongeacht of je dik of dun bent. Ligt gewoon aan je type huid.
  Je kan smeren en sporten en zelfs op de kop gaan staan bij een speciaal dieet. Geeft niets, je krijgt het of niet.

 10. Flauwe Kul

  Op haar voorbips zat ook een ongelooflijke streep… maar wat dat nou weer is?

 11. Matty

  Wat een mens al niet doet om in de belangstelling te willen staan! Lekker belangrijk allemaal!!!

 12. rooie Rinus

  Ach, Asha ten Broeke heeft het ook niet makkelijk.

 13. snoezigkleinhertje

  Met dat lijf is ze in een boerka nog gruwelijk.

 14. Magnus Dickendorfer

  Mil is een lekker ding, ik zou haar doen! Liever een vollere vrouw dan een gratenpakhuis.

 15. Tino

  Dank je wel, dank je wel als wij toch geen BN’ers hadden wat ben je toch een goed mens

 16. Kop

  Zal wel onderdeel zijn van haar WW-reclame. Gelukkig worden kinderen niet gepest als hun moeder haar blote billen op insta zet. Dat is alleen wanneer het de BN’ers niet uitkomt.

 17. Trumpo

  Dat wijf heeft zich laten inlijven (punt intended) door Weight Watchers en laat haar dikke uitgewoonde lijf nu voor veel geld overal zien. En over een jaartje krijgen we natuurlijk de ‘na het dieet’ foto’s….

 18. Kip

  Ben benieuwd of ze het ook doet wanneer ze diabetes benen met oedeem heeft. Zoals Arnie al zei, het is gewoon aandacht trekken.

 19. Jess

  Hoelang moet dit eencellig wezen het nog over ”body-pride”en eten gaan hebben? Wat een aanfluiting.

 20. anonymous

  Wordt een beetje ziek van de overexposere van deze arrogante troela.

 21. Dikkiedik

  Ze heeft ook nog een poesje, heel zielig het is kaal en heeft een open ruggetje!

 22. Bert

  Meerdere kinderen gebaard, dertig plus en nu nog een instagram model willen zijn. En zo eerlijk met haar striae en cellulitus. Was haar moeder maar ook zo eerlijk over De Neus…

 23. Britt Scholte Lover

  Wanneer gaat ze nu helemaal n.aakt ? ze durft toch zo nodig alles? Laat dan alles zien!

 24. iemand

  Wat willen vooral bekende vrouwen toch iedere keer bewijzen is het aandacht of wat. Ze hoeven ons niet iedere keer te vertellen dat je tevreden met jezelf moet zijn dat doen we zelf wel. Omdat zij zich vol eet de hele dag door, moet ze zelf weten, maar dan moet je ook de gevolgen er van dragen. Waarom schamen mannen zich niet in zwembroek de meeste hebben echt geen adonis lijf maar die hoor je daar toch ook niet over.

 25. Daaristieweer

  Duidelijk familie van Holleeder. Helemaal van het padje af…….

 26. tim

  tja: wie is zij??

 27. Patricia

  Het resultaat van vet, boter en suiker. Wees er maar trots op.

 28. wesley

  Blijft een waanzinnig knappe vrouw!

 29. Flits Bom

  Ja joh, neem nog een gehaktstaaf.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.