BN’ers gaan hart uitstorten in primetimeshow Jeroen

Jeroen van der Boom komt met een nieuwe zaterdagavondshow op SBS 6 waarin bekende Nederlanders hun hart bij hem uitstorten. Het programma heet Hoge Bomen, zal te zien zijn op prime time en debuteert op 11 april. Eén van de gasten in de nieuwe show is Rachel Hazes. “Ze spreekt openhartig over haar burn-out, haar gecompliceerde relaties met haar kinderen en haar nieuwe liefde. Ook te gast is Martien Meiland die zich van een heel kwetsbare kant laat zien“, aldus de zender.

Van der Boom ‘schetst in een persoonlijk gesprek aan de piano de levenslijn van zijn bekende hoofdgast’. “Samen herbeleven ze bijzondere momenten, met behulp van video’s, foto’s en de muziek die bij die momenten past.”

De gesprekken moeten diepgravend worden. “Wat was bijvoorbeeld de eerste baan? En wie was de eerste grote liefde? Jeroen omlijst de mooiste en meest bijzondere momenten met prachtige, toepasselijke liedjes.”

Verdere gasten zijn John van den Heuvel, Louis van Gaal en Sylvie Meis. “En bekende artiesten komen langs om deze liedjes ten gehore te brengen, onder begeleiding van Jeroen en zijn huisband.

Hoge Bomen is een format van Talpa Network en wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands. De eerste aflevering is op zaterdag 11 april om 21.20 uur op SBS 6.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen