Topgast in eerste RTL-Jinek: Angela de Jong

Na maandenlang zweten en ploeteren is het Eva Jinek en haar redactie gelukt om een heuse topgast te strikken voor de eerste aflevering van de RTL-Jinek: niemand minder dan Angela de Jong schuift vanavond aan. Het is een unicum, aangezien De Jong dit jaar nog nergens te gast is geweest. Ze is uitgenodigd om samen met RTL-ster Carlo Boszhard te vertellen over het ‘spannende nieuwe televisiejaar’, die vooral spannend is vanwege de overstap van Jinek naar RTL 4.

Een andere gast is Martijn Koning, die op oudejaarsavond volledig door het ijs zakte met zijn niet-grappige oudejaarsconference, ook op RTL 4. “Martijn Koning blikt terug op zijn oudejaarsconference en blikt meteen vooruit op het nieuwe jaar.

Ook te gast zijn korpschef van de Nationale Politie Erik Akerboom en politieagente Esra Ceran, over het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw.

En Michiel Vos is overgevlogen uit New York en blikt vooruit op het komende verkiezingsjaar in de Verenigde Staten. Blijft Trump president?

NRC’s chef politiek Guus Valk komt praten over het Nederlandse politieke jaar. Blijft Rutte III op het pluche? En politiek verslaggever Jaïr Ferwerda is te zien met zijn eerste bijdrage uit politiek Den Haag en hij bezoekt de premier.

Tot slot bespreekt sportpresentatrice Hélène Hendriks het sportjaar 2020. Komt er een revanchematch tussen Badr Hari en Rico Verhoeven en wordt Oranje eindelijk weer eens Europees kampioen?

Jinek is om 22.20 uur te zien op RTL 4, direct na The Voice of Holland.

Foto: KRO-NCRV

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen