Linda en Wendy verpesten tv-carrière Kim-Lian

Geplaatst op ma 09 dec 2019 om 11:00

Kim-Lian van der Meij werd jarenlang geen strobreed in de weg gelegd in de amusementsprogrammering van SBS 6: ze reeg de ene na de andere tv-flop aan elkaar. Maar sinds dit jaar staan de zaken er anders voor: John de Mol heeft de halve presentatorenstal van RTL 4 leeggetrokken en nu is het Linda de Mol en Wendy van Dijk wat de klok slaat op SBS 6. Kim-Lian is naar de achtergrond verdwenen, zoals recent ook pijnlijk duidelijk werd tijdens een interview op Radio Veronica.

Sidekick Jeroen Latijnhouwers vroeg haar: “Maar je gaat ook een nieuw programma doen, toch, Kim-Lian?

Kim-Lian, die totaal niets nieuws in het verschiet heeft, daarop: “Nou, Thank You For The Music is nieuw in de zin van dat we een nieuw seizoen gaan draaien.”

Jeroen: “Een ander programma, dacht ik? Ik meen zoiets te hebben gelezen.”

Kim-Lian: “Ehmm, nou, ik denk dat je dat bedoelt. Dat dat het is, maar er zijn absoluut wel dingen – zoals dat zo mooi heet – die in de pijplijn zitten.”

Dj Giel Beelen: “Maar ik zie hier op je Wikipedia in elk geval – maar misschien is dat al geweest en heb ik het gemist – Helden Door De Modder VIPS.”

Kim-Lian: “Nee, dat is oud. Dat heb ik al gedaan, dat is al uitgezonden.”

Giel: “En De Mannen van Taal? O, nee, dat heb ik nog wel gezien.”

Kim-Lian: “Nee, De Mannen van Taal, nee, nee.”

Het is inmiddels zo erg gesteld met de tv-carrière van Kim-Lian dat ze maar met haar gezin naar Zweden is verhuisd. “Ik ben heel veel in Nederland voor mijn werk en om mijn familie en vrienden te zien, maar als ik niet werk reis ik heel snel weer naar Zweden toe. Daar ben ik bij mijn familie en mijn gezin. Mijn man werkt echt in Zweden en mijn kinderen gaan daar echt naar school. Die zijn daar permanent, elke dag. Dit is sinds vorig jaar aan de gang.

Als het allemaal niks meer wordt op SBS 6, wil ze dan meedoen aan het Eurovisie Songfestival? “Ik zou zowel voor Zweden als Nederland willen uitkomen, maar alleen als ik 100 procent zeker weet dat ik het winnende liedje zou hebben.

Tja, hèhè, dat wil iedereen wel.

Foto: SBS
31 Reacties op “Linda en Wendy verpesten tv-carrière Kim-Lian”


 1. Anouk

  haar carrière is nu echt voorbij. zoveel flops

 2. Zomaar een persoon

  Er is technisch niet heel veel slecht aan Kim-Lian. Maar ze springt er gewoon niet uit. En als je dan ook nog eens niet tot de inner circle van Mollusconi behoort, heb je een probleem.

 3. Bridget Maasland

  Ze is in ieder geval geen bedreiging voor mijn Andre hihi

 4. Joost

  Zullen We Een Spelletje Doen was een goed programma en scoorde ook gewoon prima voor SBS6, blijft apart dat ze daar mee gestopt zijn.

  Ik vind Kim-Lian overigens leuker dan Linda en Wendy bij elkaar.

 5. Bart

  Dit komt allemaal niet door Wendy en Linda maar omdat Kim Lian jaren op zo’n beetje alles is gezet en als boegbeeld van de zender is gepresenteerd en dat is ze niet. Kim Lian is leuk voor erbij. Overigens lijken ze nu de zelfde fout te gaan maken met Wendy. Het gros van de kijkers wil haar niet meer op televisie. Dat is iets wat Kim Lian niet heeft.

 6. J

  Er komt dus sowieso een nieuw seizoen van Thank You For The Music met Kim-Lian.
  Daarnaast komt ze met ‘De Meest Opmerkelijke’ vanaf 14 januari.

 7. Die laatste zin...

  Briljant ;-)

 8. Mo

  Bridget, André heeft haar vroeger liefdesbrieven gestuurd.

 9. Duiven Tilly

  Het was allemaal marginaal – ze is nooit een top presentatrice geweest – het type klasse vertegenwoordigster en later musicalster – niet onsympathiek maar wel een beetje aandachtstrekkertje – gaan haar dus niet zo missen –

 10. Dirk

  Wie is deze muts?

 11. Misutoria

  Van die achterlijke reclame wordt je toch scheitziek van.

 12. Timo

  Laatste zin onnodig. Dit is geen meningenhoekje.

 13. Televisiefreaks

  @ Timo: Iedereen ventileert hier zijn of haar mening. MC mag zelf ook zijn gang gaan. Dat zorgt juist voor wat eigen input, omdat het anders enkel copy-paste is van persberichten.

 14. Ad

  Was te verwachten. “Eigen inteelt eerst”

 15. gtstfites

  Ze is veel beter dan Wendy van Dijk.

 16. Cobweb

  Ze heeft het voor zichzelf verpest, ze kan het gewoon niet.

 17. Peter

  John houdt van blond.

 18. Ik zeg maar wat hoor

  @Peter

  Moet je bij John onder het bureau voordat je een baantje van ‘m krijgt?

 19. pepe

  Kim Lian woont al jaren in Zweden heeft daar gigantisch veel grond met paarden en honden en van alles. Haar man verdient bakken met geld en haar kinderen gaan er sinds 2 jaar permanent naar school om dat het schoolsysteem in Nederland te slecht was. Prima niks mis mee laat de nl tv dan ook over aan mensen die hier wonen.

 20. Jantien Visser

  Ik zie 100keer liever Kim Lian dan een Wendy of een Linda. Die laatste ziet er de laatste tijd zo onwerkelijk uit.
  Kim Lian is sprankelend. Ze moet gewoon even een jaartje geduld hebben. Deze twee dames van vergane glorie redden het niet met hun programma’s. Worden allemaal flops omdat ze de gun factor niet meer hebben. Dan graag Kim Lian er voor in de plaats. Haar flops lagen aan het format, niet aan haar kunnen. Go!!!! Lian!!!!.

 21. anonymous

  Nooit enig talent gehad deze Kim Lian.

 22. Enzo V

  Met opperhoofd John de Mol aan de teugels kun je er zeker dat de manege Pulpa, zeer plots haar deuren kan sluiten wegens verkoop van de tent.

 23. LLRV

  Ik denk dat ze zo’n 25 jaar geduld moet hebben …

 24. john Doo

  Jammer ziet en is veel beter dan bitch Wendy………………

 25. Magnus Dickendorfer

  Kim lian is best wel een lekkere milf. Ik zou haar geven in ieder geval.

 26. Bette

  Kim-Lian is een hartstikke leuk en gevat type in het echt. Helaas weten haar bazen niet zo goed hoe ze dit naar een programma moeten vertalen. Ze is duizend keer slimmer en grappiger (en aardiger) dan Wendy van Dijk.

 27. Sip

  Ik vind ze leuker dan Wendy

 28. Simon Dekker

  Kim-Lian verpest haar eigen carrière.

 29. Suzy Wang

  Carriere?????

 30. Insider

  Enge vrouw. Met het mislukken van haar carrière hebben Linda of Wendy niets te maken hoor. Werkelijk alles wat deze vrouw deed was een flop. En terecht. Geen personality en gehaat onder collega’s.

 31. Flop

  Kim -lian is een vervelende irritante overdreven spring in het veld.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.