Rob Goossens duikt op als deskundige in Boulevard

Telegraaf-journalist Rob Goossens maakte zaterdagavond zijn debuut als tv-deskundige in de Amsterdamse studio van RTL Boulevard. Hij stond aan de desk om te praten over de opvolging van Eva Jinek op NPO 1. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Goossens is al regelmatig te zien voor de camera van Telegraaf TV en werkte vorig seizoen ook mee aan Albert Verlinde‘s megaflop 6 Inside op SBS 6. Nu heeft hij het tot het veel beter bekeken RTL Boulevard geschopt. 

Het item over Eva Jinek kwam overigens niet helemaal van de grond en was ook niet nieuwswaardig. Nu bekend is dat NPO 1 erover denkt om elke werkdag een ander duo te laten presenteren, speculeerde Goossens over de tien presentatoren die de potentie hebben om dit te kunnen doen.

Uiteindelijk schoof Goossens, samen met zijn nieuwe collega’s van RTL Boulevard, het duo Willemijn Veenhoven en Herman van der Zandt naar voren.

Ook herhaalde Goossens het gerucht dat Jeroen Pauw stopt met zijn late talkshow. “Het is niet zeker, maar ik wil er best wel heel veel geld op inzetten dat dat gaat gebeuren.

Verder sloot hij uit dat Tijd voor MAX in januari tijdelijk naar de late avond gaat. “Dat is geen grap, want als het niet lukt om voor 1 januari daar een nieuw programma neer te zetten, moet er een noodgreep komen en dan zou het zomaar kunnen dat Tijd voor MAX van vijf uur naar half elf gaat.

Er is enige discussie over tv-critici die aanschuiven bij tv-programma’s. Goossens werd er tijdens zijn werk voor 6 Inside bijvoorbeeld van beticht niet meer kritisch over Talpa te schrijven, onder meer door zijn AD-collega Angela de Jong. Zij loopt overigens ieder programma af dat haar uitnodigt.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen