Jan Versteegh maandenlang met ernstige pijn op SBS 6

Jan Versteegh heeft de afgelopen maanden erg veel pijn gehad tijdens zijn werkzaamheden voor SBS 6. Dat vertelde zijn collega Leonie ter Braak gisterenavond in Shownieuws. Zoekend naar een flinke shot aandacht zette Versteegh gisteren een bloederige foto van zichzelf in een ziekenhuisbed op Instagram. Hij liet in het midden waar hij aan behandeld is, maar ’s avonds bracht Shownieuws duidelijkheid: de presentator van Lingo heeft zijn amandelen laten verwijderen.

Versteegh heeft de afgelopen tijd in een hel geleefd, zeggen zijn collega’s. Mark Labrand: “In de tijd dat hij hier ook bij 6 Inside zat kreeg hij al te horen dat hij geopereerd moest worden aan zijn amandelen. Het hoefde niet per direct gebeuren, want hij kon er een jaar mee wachten.”

Ter Braak vervolgens: “Hij had echt pijn. Hij zat ook aan de antibiotica. Hij kreeg ook last van zijn stem tijdens de uitzendingen van 6 Inside. Die jongen heeft echt pijn gehad. Echt keelpijn en noem maar op.”

De presentator ziet naar alle waarschijnlijkheid een ‘snel herstel’ tegemoet. “Hij kan een week niet praten“, weet Labrand.

En Ter Braak: “Ik ben blij dat die krengen eruit zijn.

De bewuste Instagram-post:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Iemand een fruitmandje over?

Een bericht gedeeld door Jan Versteegh (@jan_versteegh) op

Foto: BNNVARA, Wessel de Groot

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen