Özcan Akyol blij dat Zomer met Art niet terugkeert

Geplaatst op do 31 okt 2019 om 12:30

Özcan Akyol vindt het een heel erg wijs besluit van Art Rooijakkers om zijn talkshowambities in de ijskast te stoppen. Zijn programma Zomer met Art was niet om aan te zien. Dat zegt de Sterren op het Doek-presentator in de VARAgids. Rooijakkers is niet van plan om volgend jaar wéér Zomer met Art te gaan maken en dat is vooral voor tv-kijkend Nederland heel erg prettig. Het is een presentator zonder personality en dat wreekt zich in een talkshow. Het was voorspelbaar, saai en onnatuurlijk. 

Akyol is dan ook verbaasd dat hij in de mailbox van zijn brievenrubriek een fan van Zomer met Art vindt. Zij vindt het ‘heel jammer’ dat Zomer met Art niet terugkeert. “Er was altijd een losse melige sfeer in de studio en bovendien is hij prettig om naar te kijken. Misschien moeten we een petitie beginnen om Art terug te halen naar de publieke omroep?“, zegt ene Joke, een verwarde vrouw uit Rotterdam.

Alsjeblieft niet, aldus Akyol. “Mevrouw, als u zich van de week even op de redactie van BNN- VARA meldt, krijgt u van mij een bos bloemen en een nieuw koffiezetapparaat, want met deze brief heeft u bewezen dat u de enige fan van Zomer met Art was. Bijzondere mensen zetten we bij deze omroep graag in het zonnetje.”

Het was echt een gedrocht van een programma, vindt hij. “Natuurlijk moet die talkshow niet terugkeren op de buis. Dat is niet alleen een oordeel van de kijkers en van de leiding van de commerciële zender, maar ook de presentator zelf deelt deze opvatting.”

Een talkshow dragen is een ambacht. Dat vergeten de mensen thuis weleens. Er zijn er niet zoveel in Nederland die het kunnen.”

Foto: Omroep MAX
23 Reacties op “Özcan Akyol blij dat Zomer met Art niet terugkeert”


 1. Nachash

  Art gaat het bij RTL Bertelsmann niet redden. ..

 2. Remi

  Joke, een verwarde vrouw uit Rotterdam ;)

 3. Paolo 2.0

  Wel aardig uit zijn verband gerukt.
  Hij heeft een mail rubriek ( brieven??) in de VARA gids met een knipoog.
  En zo beantwoordt hij dus ook de meeste vragen of stellingen, die grotendeels suggestief zijn nog ook.Dat doet hij overings heel goed en ja Akyol heeft ook een mening. De schrijster uit Rotterdam is zo ongeveer de enige die Zomer met Art terug wil op tv.

 4. Mike

  Art doet het wel redelijk zo bij RTL. Had ik niet verwacht!

 5. anoniem

  ozcan

  alleen jij kan wilfred johan en rene

  de waarheid zeggen

  deze 3 heren zijn er aan toe

  om gewassen geknipt en gedroogd te worden

 6. Daan

  Anoniem, lazer op met je warrige verhaal en leer eens komma’s, punten en hoofdletters te gebruiken!

 7. sport

  Ruim de helft van Nederland is ook niet blij met het bekende gehuil van Akyol.

 8. Martien Meiland

  Wat goed! Weer een rat minder.

 9. PRADIO

  EENS met de neus….helemaal gelijk en dan roepen ART: nee keer niet terug want ik wil mn kinderen meer zien hahahahaha… nou vader…zo totaaaal jouw beslissing niet haahaa moet even bakkie doen hoor kom niet meer bij haahahah

 10. anoniem

  daan

  ga

  fietsen zonder zadel

 11. Ronnie

  Wie is Özcan Akyol?

 12. Rob - Ballunknker - Trip

  Die vieze PUSTURK met die ringbaard moet zijn mond houden.
  Stem voor Erdohan de L U L .

  Doet goed mee he? Niks daarvan: gevalletje dubbele agende.

  PUSTURK!

 13. critikast

  Akyol solliciteert hier openlijk als opvolger ? Niet doen Akyol…ook bij die schilderstukken ben je saai en slaapverwekkend. Je vele columns zijn soms wel aardig om te lezen, maar houd alsjeblieft je mond !

 14. agheuxkb

  wat is iedereen zijn probleem met art precies ?

  hij komt op mij als een leuk persoon over

  misschien moet deze ex gedetineerde tot gefabriceerde succes allochtoon, die zichzelf in het npo incest clubje heeft ingelikt een toontje lager zingen

  hijbis ineens erg vaak op tv te zien. en dat begint erg irritant te worden met zijn wijzende deugende vingertje en irritante accent

  hij word net zo irritant als dat waarseloze zwijn angela de jong

 15. Suzy Wang

  ik ook. wat hebbje nou aan zo’N overlopende vuurtoren?

 16. WiesWijsWies

  Waarom kraakt hij iedereen zo’n beetje af, ik vind hem geen type voor sterren op het doek, omdat ie zelf geen ster is, heb liever hanneke groenteman die stelde tenminste goede vragen en was niet kritisch…

 17. jan

  Ik vind het jammer dat Akyol niet terugkeert naar waar hij vandaan komt.

 18. Renate

  Wij zouden ook erg blij zijn als “Sterren op het doek” gepresenteert wordt door Hanneke Groenteman of een zelfde tv persoonlijkheid met goede interview skills!

 19. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Renate is een vrouw naar ons hart

 20. Nachash

  12:51 Zelfs aan het afdrogen van de Heer Derksen komt Özcan niet toe, ..
  hij krijgt hem namelijk met geen mogelijkheid geknipt en gewassen !..

 21. Katja

  Ik vind deze Turk een hoop praatjes krijgen bij ons op de zender!

 22. PZF

  En jij hebt een hoop praatjes op het anonieme internet Katja whaha. Wil je dat ook eens in het echt uitspreken? Durf je niet he? Tokkie :D

 23. ”VeronicaDoet@?....Beter!“;

  PZF aan de deur van GGZ

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.