Talkshow Eva Jinek ochtend na uitzending als podcast

Geplaatst op vr 12 jul 2019 om 8:50

De talkshow van Eva Jinek doet het op de traditionele, lineaire televisie nog altijd zeer goed, maar de redactie werkt ook aan nieuwe manier om het publiek te bereiken. Daarom worden de uitzendingen nu ook aangeboden als podcast. Dat heeft de KRO-NCRV laten weten. Steeds meer mensen luisteren naar podcasts en daar springt Jinek op in. “Ik snap ook heus wel dat je soms geen tijd hebt om mijn programma live te kijken, daar hebben we nu iets leuks op bedacht: een podcast!

Jinek denkt veel mensen hiermee een plezier te doen. “Je kan vanaf nu de show terugluisteren als je in de auto zit, aan het sporten bent of misschien wel in bad zit, dat is de plek waar ik naar podcasts luister.”

Iedere ochtend voor 6.00 uur staat de uitzending van de vorige avond online. “Abonneer je nu op de Jinek podcast zodat je nooit meer een aflevering hoeft te missen! Je vindt me terug in alle podcast-apps.

De podcasts kunt u hier bekijken of beluisteren.

Foto: KRO-NCRV, Pim van Boesschoten
26 Reacties op “Talkshow Eva Jinek ochtend na uitzending als podcast”


 1. Vivianne

  Zonder alle visuele poeha en zonder alle inzichten in haar boezem zal heel snel blijken dat wat er in het programma daadwerkelijk wordt gezegd en besproken van heel weinig waarde is.
  Heel goed dat ze dit doen!

 2. Henk

  Niet meer verontschuldigen voor je emoties. Mag je geen mens meer zijn? Dat powervrouw zijn valt niet mee, wees gewoon jezelf.

 3. EnZoIsHet!!!

  Dit mens heeft zo n verschrikkelijke air over zich en het is maar een dom blondje.Haar plaats is het aanrecht.

 4. Vivianne

  Ze is niet dom en haar plaats in ook niet het aanrecht.
  Maar is wel hysterisch, manipulatief en dominant.
  En sinds haar zwangerschap ook labiel.

 5. N

  Anders ga je toch niet met Moszkowicz naar bed.

 6. zeker weten

  iedere avond roept haar moeder, ik zie je boobbies

 7. Donald Dumb

  Nog meer Trump gebash dus??? Nee bedankt!!!!

 8. Zalmneusje

  Wachten tot het eind van het onderwerp, tot de camera weer voluit op jouw gericht staat en er dan wat traantjes uit proberen te persen. Om vervolgens te veinzen dat je je geneert, maar jezelf op die manier tóch even in het middelpunt zetten als verse moederkloek. Jeroen kom terug!

 9. Lia

  Kijkers zijn niet voor niet afgehaakt in 2 dagen tijd. Bekijk de uitzending van afgelopen woensdagavond maar eens terug met haar vriend Michiel Vos aan tafel. Bij alle onderwerpen ging het over het belachelijk maken van Trump. Hoe wil je je geloofwaardigheid verliezen? En dat er niemand is bij de NPO die dit een halt toeroept. Onbegrijpelijk.

 10. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Kijk, da’s nog eens goed nieuws.
  We vroegen ons al af waarom we naar die pratende koppen zaten te kijken.
  Dit is dus nog één stap verwijderd van een boeiend radioprogramma.
  Open deuren en zo…

 11. #NPO kijker#

  Zalmneusje
  Fri 12 Jul 2019 om 9:47

  Trol ook weer aanwezig

  Fijne dag

 12. Directeurtje

  Dat scheelt

  Voorheen kijk ik de uitzendingen terug op mijn telefoon tijdens het autorijden, nu kan ik ze downloaden en hoef ik alleen maar te luisteren

  Perfect!

 13. Sjaak

  Overhypte hysterische vrouw. Heeft haar baantje aan haar geslacht te danken.

 14. Kevin Riverbendstonewasher

  Dat eeuwige gezeik op Mr President vanuit het Safespace NPO. Mr president neemt Europa en Nederland in het bijzonder totaal niet serieus. Dit soort hysterische doordrammers tekent het verval van de televisie in het bijzonder.

 15. Larkie de Parkie

  Als ik naar die foto kijk moet ik zeggen dat het een geslaagde transgenderoperatie is geweest. Alleen aan die neus zie je nog dat het vroeger een man was.

 16. Huismaker

  De enige podcast die ik beluister en bekijk is van Jensen.nl
  Vanaf eind augustus dagelijks en waanzinnig populair onder jongeren.
  Dus niet zoals bij Jinek: Trump, Trump, Trump of Klimaatontkenners. (Klimaat bestaat al miljoenen jaren waarin warme en koude tijden zijn geweest).

  https://jensen.nl/nieuw-de-jensen-podcast-episode-38/

 17. Donald Dumb

  Helemaal eens met Huismaker!

 18. Remi

  … Gaat ze vanavond “Tjamp” weer belachelijk maken ?
  Denk het wel !

 19. LLRV

  “Je kan vanaf nu de show terugluisteren als je in de auto zit, aan het sporten bent of misschien wel in bad zit, dat is de plek waar ik naar podcasts luister.”

  Je kunt het ook laten!

  Serieus, een teleVISIEprogramma als podcast. Ik snap dat het mogelijk is om naar zoiets te luisteren. Niet alles wat kan maakt ook zin, voor mij althans. Voor iedereen die roept dat Jinek zo goed is omdat de kijkcijfers hoog zijn: zoals verwacht wordt het elke avond nu al stukken minder. Trump bashen, ministers die onzin l_llen niet kunnen aanpakken, verkoop show voor boeken en programma’s, de linkse en groene kerk aanprijzen en heel veel smullen. Erik Dijkstra die voor reisbudo NPO in Zuid-Amerika “popul_stische” leiders onderzoekt. Joh! Zeker vieze rechtse dictator_n. Oh nee, stuk voor stuk social_stische en kommun_stische leiders. Maar dat werdt door topjournaliste Jinek opgemerkt en keihard onderuit gehaald … NOT!
  Welterusten, boobies ik zie je borrrstun!

 20. toxilogic

  Als je ziet hoeveel fans van Trump hier rondhangen in een land met ziekenzorg en een vangnet voor iedereen, kan het nauwelijks verbazen dat de lowlifes en religieuze hypocrieten uit de VS zo blij met hem zijn, zo blij dat als hij herverkozen wordt en een atoomoorlog begint met China nog steeds bejubeld wordt zeker als de Chinezen alleen de westkust halen met hun wapens.

 21. Eikenprocessierups

  Podcast=Podpis

 22. Dr Bernhard

  Die fans van Trump hier bewijzen dat de geestelijke gezondheidszorg in dit land steeds meer lijkt op de gezondheidszorg van het land van Trump: de onderklasse heeft er nauwelijks toegang toe.

 23. Jolanda Braaksel (columniste)

  Eva Jinek valt sinds haar moederschap genadeloos door de mand als provinciemoeder. Het is een publiek geheim dat zij tijdens de filmpjes die tijdens haar talkshow vertoond worden, in razend tempo het kolfapparaat van onder de tafel tovert om haar boezem leeg te persen en vervolgens met een onschuldige grimas verder praat met haar inmiddels totaal verbouwereerde gasten. Het is hoog tijd om in te grijpen, de situatie is niet meer houdbaar. Ik stel een kinderverbod voor bij alle ambitieuze PO-vrouwen, op straffe van loononthouding.
  Ik ben trouwens ook beschikbaar als mediaraadgeefster voor alle geïnteresseerden. Menig omroep zal baat hebben bij mijn stijlvolle, intellectuele inbreng.

 24. Dominee Bonk

  Ik eis een relationele verhouding met Jolanda zum Kotzen, de columniste, zij moet haar kruis blootgeven, amen

 25. Rene

  Zo jammer dat Jinek weer terug is,
  Had veel liever gezien dat Nadia Moussaid, die haar vervangen heeft in de laatste weken van Jinek’s zwangerschap het programma zou presenteren.

  Van Nadia Moussaid kan Jinek nog heel veel leren.

 26. Ronald

  goed idee, zouden ze met alle talkshows moeten doen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.