Lieke van Lexmond neemt oudjes over van Geer & Goor

Nu het duo Gerard Joling en Gordon uit elkaar is gevallen – de eerste heeft bij RTL getekend, de tweede bij SBS – zit het succesvolle genre bejaarden-tv ineens zonder boegbeeld. Inmiddels is duidelijk wie er in dat gat springt: Lieke van Lexmond. Niet alleen gaat ze The Voice Senior presenteren – waar Geer en Goor dit jaar níet meer aan meedoen als coaches – óók mag ze het door haar zelf bedachte programma Nu of Nooit gaan presenteren. Dat is de opvolger van de Geer & Goor-shows.

Nu of Nooit is een programma op locatie waarin ouderen worden gevolgd die nog één keer hun grootste wens willen laten uitkomen. Een beetje wat Geer en Goor dus ook deze in hun shows.

De kandidatenoproep met Van Lexmond loopt volop. “Was u vroeger een zeer getalenteerd danser, muzikant, acteur of sporter, maar heeft u uw droom – de grote doorbraak – nooit kunnen realiseren? Dan is het nu of nooit. Denk nou niet dat u te oud bent, want met behulp van professionele coaches gaat u net zo lang oefenen totdat u alsnog klaar bent voor de ultieme performance. Geef uzelf of iemand die haar aan voldoet nu op!

Er mogen alleen mensen meedoen die tussen de 60 en 100 jaar oud zijn. De opnames zijn van september tot en met januari en de productie is in handen van Blue Circle.

De kandidatenoproep:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen