Martien Meiland krijgt vaste column in weekblad Privé

Chateau Meiland was deze zomer zó’n succes op SBS 6, dat iedereen nu wat van hoofdrolspeler Martien Meiland wil hebben. De Privé heeft hem nu gestrikt voor een vaste column. Dat is te lezen in het weekblad. Meiland laat wekelijks van zich horen. “Momenteel zit ik aan de keukentafel van het chateau mijn eerste wekelijkse column te schrijven voor Privé. Nu de uitzendingen er voorlopig op zitten, hoeven jullie dus niets te missen van wat er hier in Frankrijk allemaal gebeurt. Wat goed hè?

De column gaat over ‘zijn leven en belevenissen als kasteelheer’. “Ik heb weer zoiets leuks gedaan, het was wel een hele klus, met het warme weer“, vertelt hij bijvoorbeeld.

Vervolgens legt Meiland uit wat hij allemaal heeft gedaan om de ontbijtplek te verbeteren. “Het is prachtig, de gasten zitten nu nog gezelliger aan het ontbijt.

Zijn bed & breakfast is nu een maand open. “En ik kan vertellen dat het boven verwachting is. We hebben alleen nog maar positieve geluiden gehoord. De mensen vinden ons hetzelfde zoals ze ons zien in het SBS 6-programma Chateau Meiland.”

De column van Meiland is vanaf nu elke week te lezen in de Privé.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen