Nance Coolen in verval: ‘Oogleden gaan hangen’

Het zit Nance Coolen niet mee. Haar tv-carrière heeft een duikvlucht naar beneden genomen en nu begint ook nog haar gezicht te hangen. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Coolen, die onlangs een screentest deed bij SBS 6 voor de revival van Lingo maar niet werd uitgekozen, is zó wanhopig op zoek naar de schijnwerpers, dat ze onlangs zelfs dronken in beeld verscheen bij Comedy Central. Nu ze 46 wordt en de boel begint te hangen wordt het er niet makkelijker op.

De presentatrice baalt stevig. “Ik ben nu 45 en veel mensen horen dan bij de oudemensenclub. Ik merk wel dat alles wat achteruitgaat, hoor. Ik moet ineens een leesbril en mijn oogleden gaan hangen. Toch klaag ik niet, ik ben blij dat ik ouder mag worden.

Ze is wel slank. “Ik ben niet zo op sport gericht, maar ik wandel veel met de honden. Ik ga vroeg naar bed en let op mijn voeding. En ik breng mijn zoon van tien overal naartoe. Ook topsport!

Qua financiën heeft Coolen het wel eens beter gehad, maar ze heeft haar auto nog niet hoeven verkopen. “Ik rij nu een grijze MINI Cooper S Countryman.

Lees ook: Nance Coolen wil niet terug achter de kassa (4 juni)

Foto: Comedy Central

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen