Babette niet bezorgd over ingestorte cijfers GTST

Babette van Veen maakt zich niet al te veel zorgen over de ingestorte kijkcijfers van Goede Tijden Slechte Tijden. Dat zegt de actrice in gesprek met Veronica Magazine. GTST is lang niet meer de kijkcijferhit die het ooit was. Sterker nog: als de scores zo blijven of verder dalen, dan is de serie mogelijk niet eens meer rendabel. Maakt Van Veen zich zorgen? “Niet echt. Sommige mensen zeggen dat het iets te maken heeft met de verhaallijnen, maar ik beleefde als Linda juist een topjaar.”

Van Veen wijst erop dat de kijkcijfers televisiebreed dalen. “De dalende kijkcijfers zijn ook een algehele trend, hè. Ik kijk zelf ook weinig tv, niet lineair in ieder geval. Als je dat bedenkt, dan doet GTST het nog steeds heel goed. Ik maak me er dus niet druk over. Sowieso maak ik me niet snel druk.

De dochter van Herman van Veen heeft ook nog helemaal geen zin om te stoppen met de soap. “Het is gek, maar ik ga elke dag met plezier naar m’n werk. Wat ik niet leuk vind, is dat ik elke ochtend vroeg op moet. Om half zes uit bed, dat is vervelend.”

Is er nog iets waar ze zich aan ergert? “Ik heb ook weinig met massascènes, waarin heel veel karakters spelen. Dat duurt lang, is lawaaiig en er gebeurt veel. Maar ik denk nooit: gatverdamme, ik heb geen zin.”

Het zou ook kunnen dat het tóch misgaat met GTST. Wat is het eerste waar ze op bezuinigt als ze krap bij kas zit? “Uit eten gaan. Dat is best een kostenpost, al eet ik helemaal niet zo vaak buiten de deur.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen