GTST blijft verhaallijnen voor Instagram Stories maken

Het is de makers van Goede Tijden Slechte Tijden goed bevallen om een exclusieve verhaallijn te produceren voor Instagram Stories. Het gaat in augustus daarom een tweede keer gebeuren. Dat heeft RTL 4 laten weten. RTL en producent EndemolShine Nederland waren de eerste die voor een dramaserie een verhaal hebben ontwikkeld speciaal voor Instagram Stories. “De eerste GTST Stories was een enorm succes, het aantal kijkers van GTST Stories steeg met maar liefst 51 procent.

In totaal waren er 14 miljoen impressies van ‘GTST Stories: Valentijns Vlucht’, aldus RTL. “Het aantal Instagramvolgers van GTST steeg met maar liefst 25.000 fans in twee weken.”

GTST gaat na 5 juli op zomervakantie en keert pas in september terug, maar voor die tijd – vanaf 12 augustus – is eerst nog de volgende verhaallijn te zien op Instagram. Het tweede deel heet ‘GTST Stories: Hartsvriendinnen?’.

In het nieuwe insta-verhaal is in drie weken het verhaal van Nina en Puck te zien. Puck Odolphy (Annefleur van den Berg) duikt opeens op in het leven van Nina Sanders (Marly van der Velden). Het liefst wil ze ook een leven leiden zoals Nina, ze doet er dan ook alles aan om indruk op haar te maken.

Net als bij de eerste GTST Stories met Valentijn Sanders (Vincent Visser), zal ook dit keer de hoofdrolspeler aan het einde van het verhaal meekomen naar Meerdijk.

GTST wordt geplaagd door ingestorte kijkcijfers. Met dit soort initiatieven hoopt RTL de kijker te verleiden om weer naar de serie te gaan kijken.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen