Özcan ziet Yvon Jaspers graag vertrekken naar SBS 6

Geplaatst op Sun 12 May 2019 om 10:00

Özcan Akyol heeft er totaal geen moeite mee als haar schnabbelverslaafde NPO-collega Yvon Jaspers naar SBS 6 verkast. Dat vertelt hij in de VARAgids. Jaspers werd vorige maand door het Commissariaat voor de Media vrijgesproken van belangenverstrengeling en dat was een hele opluchting voor haar: aan tafel bij Pauw ontpopte ze zich tot een heuse huilboerin. De presentatrice zat er met enorme oogkleppen op en inmiddels wordt ze alleen nog maar door meer critici uitgekotst.

Ook Akyol heeft genoeg van de Boer Zoekt Vrouw-presentatrice. “Een programma als Boer zoekt vrouw past uitstekend bij campingzender SBS 6. Ik moedig een transfer dus zeker aan.”

Jaspers is het contact met de werkelijkheid verloren, meent Akyol. “Het probleem met Yvon Jaspers is dat ze jarenlang werd bewierookt, door collegae en kijkers, om die reden waant zij zich onschendbaar. Maar de benepen mediaregels gelden voor iedereen.”

Bij KRO-NCRV verdient Jaspers al een zeer riant salaris. “Het probleem is dat Jaspers ook nog gaat schnabbelen voor commerciële partijen en oprecht niet begrijpt waarom dat niet deugt. Dan ben je losgezongen van de realiteit. Dat zien anderen nu ook.

De VARAgids-column van Özcan Akyol kunt u lezen via Blendle.

Foto: BNNVARA
6 Reacties op “Özcan ziet Yvon Jaspers graag vertrekken naar SBS 6”


 1. Remi

  … Uitstekend verwoord door Özcan.

 2. mart

  Eus voor President. Wat is dit artikeltje trouwens naar geschreven. Wat een stemmingmakerij terwijl de feiten op zich interessant genoeg zijn.

 3. Pro Du Cent

  Haar collega? Dat moet toch echt zijn zijn!

 4. A.M.

  Zoals zo vaak ben ik het weer helemaal eens met Eus!

 5. Ard

  Eens, hopelijk komt het uit

 6. Renee

  Ja Eus heeft gelijk weg met haar.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.