Bridget wilde in BLVD niet over Erland en Wendy praten

Geplaatst op zo 12 mei 2019 om 9:40

RTL Boulevard was ooit een smeuïge rubriek vol roddel en achterklap, maar tegenwoordig is het allemaal vrij braaf. Daar is Bridget Maasland maar al te blij mee. Zij houdt niet van die schurende tv. Zo keek ze onlangs met ergernis naar het herrie-item over Olcay Gulsen en was ze zelf niet zo blij toen ze over de huwelijkscrisis van Erland Galjaard en Wendy van Dijk moest praten. “Bij Boulevard weten ze dat ik niet van de roddel en achterklap ben“, geeft ze aan.

Bepaalde onderwerpen laat ze steevast aan zich voorbijgaan. “Waar ik me totaal niet prettig bij voel, zijn onderwerpen als scheidingen, negatieve praat over programma’s van collega’s en ruzietjes onderling.”

Heeft ze een voorbeeld? “Wat ik moeilijk vond een poosje geleden was over de huwelijksperikelen van Wendy van Dijk en RTL-directeur Erland Galjaard praten. Boulevard had met ze gesproken maar ik niet en daar voelde ik me niet senang bij. Ik heb achteraf gezegd ‘jongens, ik wil dit niet meer.’ Ik ben van hoor en wederhoor en dat wil ik goed kunnen doen.”

Verder voelt Maasland zich helemaal top bij Boulevard. “Het is een tweede huiskamer. Zo is het bedacht en zo voelt het ook echt. We zitten midden in de stad en brengen het niet al te zware nieuws. Lekker een beetje keuvelen.

Het VARAgids-interview met Bridget Maasland kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
32 Reacties op “Bridget wilde in BLVD niet over Erland en Wendy praten”


 1. Anti PVV

  Roddel en achterklap zit ze hier goed bij MC online Story.

 2. Hans

  Maar is dat niet precies wat RTL Boulevard doet….
  Ik blijf erbij, Bridget zal ongeacht het succes/mislukking van de Zwakste Schakel geen contract-verlenging meer krijgen.

 3. Ziezo.

  Ik hoop dat je gelijk krijgt, Hans…

 4. Bears’den

  Formule 1 op ziggo en de ontknoping in de eredivisie zijn toch wel dé twee waar ik naar uitkijk vandaag!
  Morgen gelukkig weer de normale werkweek, dan is er toch meer op tv!

  Mensen, een fijne zondag!

 5. Inge

  @Bears’den: dat boeit niemand! Ga twitteren ofzo.

 6. Paula

  Boulevard brengt mij niets wat ik in mijn eigen huiskamer op laptop of smartphone niet allang gelezen heb. RTL Boulevard is niets anders dan een huisvrouwenprogramma als vergaarbak voor aandachtsg**le B en C presentatoren.

 7. Bears’den

  @ Inge

  Nja, gelukkig jou wel.. 😉

  #doeslief

 8. #NPO kijker#

  MC ook RTL en Boulevard doen niets anders iedere dag.

 9. Inge

  @Bears’den: mij ook niet. Randdebiel!

 10. Bears’den

  @ Inge

  Ondanks je zware leven, wens ik je tóch een mooie dag!
  Geniet ervan..

 11. Inge

  @Bears’den: mijn leven is prima.

 12. Bears’den

  @ Inge

  Oooh, ohke gelukkig!

 13. Wiplala

  @Inge
  Op zondagochtend op één of andere website ruziemaken. Nee, Inge, jouw leven gaat fantastisch……not.

 14. Dunnie Dun

  @Bears’den
  @Inge
  Get a room!

 15. Sam

  @Bears’den: #doeslief ???
  Wel eens van zelfreflectie gehoord?
  Maar daar hebben borderliners nog wel eens kaas van gegeten, toch?

 16. Curryworst

  Een ieder die hier RTL Boulevard bekritiseert kan ik van harte aanraden om eens naar het ondergewaardeerde 6Inside te kijken.
  Albert met zijn netwerken die overal zijn tentakels heeft uitgespreid, die weet tot in de diepste porieën door te dringen om de geheimen uit de showbizz los te peuteren. En ons daar deelgenoot van te maken.
  Iedere doordeweekse dag zit je weer op het puntje van je stoel en vraag je je af ‘Mijn hemel, hoe kan híj dat nu weer weten? En waarom heb ik dat al niet eerder en ergens anders gelezen?’

  *grapje*

 17. Ed

  Sam, leer Nederlands.

 18. Bears’den

  @ Sam

  Ik ben altijd aardig en normaal, alleen tegen mensen die achter de elleboog zijn en niet echt zijn (dat kunnen inderdaad borderliners zijn) ben ik niet aardig..
  Dus nee, zelfreflectie is hier niet van toepassing..

 19. @Bearsden

  Ben jij nu alweer ruzie aan het maken met je alter ego?

 20. Meneer Kaktus

  Vannacht een spontane ejaculatie toen ik droomde over de wilde nachten die Bridget hier in de caravan doorbracht. Vanochtend snel m’n witte onderbroek onderin de wasmand gedaan, hoop dat Virgien niks door heeft.

 21. Ron

  Maar roddel en achterklap doet Boulevard toch bijna niet meer aan. En je het niet over collega’s wilt hebben vind ik wat hypocriet. Het moet allemaal maar positief en geen enkel onvertogen woord mag er vallen, maar daar is Boulevard ook niet voor. Je moet wel eerlijk zijn ook over collega’s dus ik vond de Olcay Gulsen-gate gewoon billijk in dit programma. Misschien past Boulevard ook helemaal niet bij Bridget, tja dan zou ik de conclusie trekken er maar mee te stoppen…

 22. Z

  @Ron
  Je bericht is onsamenhangend geraaskal.

 23. Zo ist, en niet anders.

  Ik ben ook weg gezapt bij die de Vries op RTLB, met dat geweld over O.Gulsen….wat een agressie heeft die vent in zich, bah !!

 24. Guttegut

  Wat doe je dan in godsnaam in dat programma domme muts

 25. @Meneertje Kaktus

  Ik heb Virgien gisteravond gevingerd achter het tankstation

 26. Trudy

  Och gaat ze nu de gutmensch uithangen die simpele muts!!

 27. Jose van den Berghe

  Even zitten lezen wat een stelletje ruziemakers. DOE EENS LIEF

 28. boodschap van het licht

  god zij met u

 29. ℙluk van de ℙetteflet Ⓟ

  Bridger heeft meer klasse dan de rest. Dat blijkt maar weer.

 30. Johnny👀

  @12.41 Bijna alle Marokkanen en Turken die hier wonen zijn er al overheen geweest dus je vingertjes maar goed in de gaten houden dat ze er niet spontaan afvallen..

 31. Kickel

  Ik moet altijd lachen om de schijnheiligheid van deze redactie. Voor de buitenwereld doen alsof ze het beste met iedereen voor hebben maar ondertussen op slinkse wijze het ergste vuil omhoog halen. De redactie geniet ook gniffelend van alle schandalen rond BN’ers en stuurt bewust aan op confrontaties, zoals laatst tussen Peter R. de Vries en Mark Koster. Hypocriete baggerclub.

 32. Tss

  @ Inge
  Sun 12 May 2019 om 9:56
  @Bears’den: dat boeit niemand! Ga twitteren ofzo.

  Wat een naar mens ben jij zeg!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.