Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’

Geplaatst op vr 19 apr 2019 om 10:30

Het optreden van Yvon Jaspers in de maandagaflevering van Pauw is door de Volkskrant uitgeroepen tot de mediaflop van de week. De krant vindt haar er niet sympathieker op geworden. Dat is te lezen in de kiosk. Tegenover de nabestaanden van Anne Faber huilde Jaspers dat ze zich het afgelopen halfjaar in een oorlogsgebied waande om de kritiek die ze kreeg op haar dubieuze schnabbels. “Tegenover Jeroen Pauw bleef Jaspers verongelijkt in haar loopgraaf zitten.”

Met wat zelfreflectie had ze de publieke verontwaardiging wellicht kunnen temperen, aldus de Volkskrant. “In plaats daarvan focuste ze volle bak op hoe onveilig, kwetsbaar en ‘alléén’ ze zich had gevoeld; hoe hadden mensen aan haar integriteit kunnen twijfelen?

De anekdote over een ‘buurvoer’ die haar naar binnen lokte voor koffie was Jaspers’ emotionele kookpunt, beschrijft de Volkskrant. De presentatrice vertelde: “Ik doe die deur open, en aan zijn keukentafel, rood-wit-geblokt tafelkleedje, zitten al mijn boeren. Ik heb me zó gedragen gevoeld door hen.

De Volkskrant: “Maar op medeleven van de kijker hoefde ze na dit optreden nog altijd niet te rekenen.”

De rubriek Top & Flop kunt u lezen op de Volkskrant-site.

Lees ook:
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (dinsdag)
Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers (woensdag)

Foto: BNNVARA
39 Reacties op “Yvon Jaspers in Pauw is ‘mediaflop van de week’”


 1. Eforce

  Gut Volkskrant. Je meent het!

 2. L

  Gezeik weer. Yvon is een leuke meid. Niks mis mee.

 3. Eforce

  En volgend seizoen Boer Zoekt Vrouw kijken er weer vele miljoenen vrouwen en vervrouwelijkte mannen naar deze onzin. Een groot gedeelte van onze bevolkingen wil dit soort entertainment gewoon. Maakt niet uit wat de Nederlandhatende Volkskrant ervan vindt.

 4. reageer ff

  Achterlijk kindvrouwtje, dat ze zelf niet in zag dat ze heeeeeel fout bezig was.

 5. Godefroy France

  BNers en zelfreflectie, geen schijn van kans!!!
  BNers ze staan boven ons, vreselijk narcistisch gedrag, dat ze het nog steeds niet snapt vertelt dus het hele verhaal over deze “boerzoektvrouwdiva” volgend seizoen weer in dit theater, BNers ze zijn onaantastbaar!!! we komen er dus nooit vanaf!!!

 6. Max

  @L Yvon was een leuke meid. Door nu zo verongelijkt te gaan doen over die hele toestand, en te lopen janken zegt veel

 7. Pepsi

  Nooit een leuke meid geweest. Jullie trapten er allemaal in.

 8. Mag ik ook eens een keer wat zeggen.

  Lieve help wat een overdreven gedoe. Viel allemaal reuze mee dat gesprek. Totaal gehypt door de media.

 9. Passage

  Als je je hele leven het imago van onschuldig kindvrouwtje cultiveert en tegelijkertijd miljoenen contracten nastreeft, heb je bij voorbaat verloren met je integriteit. Ik trap er niet meer in. En ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat haar werkgever er onderhand ook wel klaar mee is. Jaspers is een manipulatieve tante die zich bedient van valse sentimenten en de boeren voor haar karretje spant.

 10. Annemarie

  De Volkskrant is een extreemlinks, Maoïstisch krantje dat in oplage alleen maar terugloopt.

 11. Joris Agema

  Terecht toch. Mej Jaspers vind haar eigen “mini” leed belangrijker dan gasten aan tafel die dierbaren hebben verloren. Enige zelfreflectie en nuance is Yvonne niet gegeven.

 12. Geacynthia

  Zullen er nog boeren zijn die, met de kennis van nu, zich zullen aanmelden voor BZV?

 13. Pepsi

  @Geacynthia
  Als je verlegen zit om een neuqertje doet moraliteit er niet veel toe hoor. Biologisch evolutionair gerangschikte software en hardware van de mens.

 14. Geacynthia

  Annemarie
  Fri 19 Apr 2019 om 10:54

  Jij diskwalificeert jezelf met je reactie. De Volkskrant vergelijken met Het Lichtend Pad, dan moet je toch wel behoorlijk van het padje geraakt zijn.

 15. jomari

  Curryworst 16 april 15.25
  Mediaflop herhaalt curryworst.

 16. Peter

  De Volkskrant is ook niet echt ‘volks’ meer te noemen want bizarre linkse uitingen zijn aan de orde van de dag in deze krant.

 17. Pepsi

  Tenzij dat volk bestaat uit elitaire bejaarde zelfhatende betweters

 18. mgh

  Dat Oilily-vrouwtje is hard door de mand gevallen. Rara, waarom wil een veevoederbedrijf mij tienduizenden euro’s geven? Ik ben integer. Heus.

 19. Jan

  @Annemarie: typische rechtse framing, alles wat links is als Maoïstisch weg zetten, stuitend toch elke keer weer. De Volkskrant is niet meer die echte linkse krant die het vroeger was. Zijn veel meer naar het midden/liberale opgeschoven in al die jaren en helemaal onder de nieuwe hoofdredacteur die gisteren zijn vertrek aankondigde.

 20. Gradus

  Absolute blunder van de redactie. Die hadden nooit het onderwerp met Jaspers voor dat van de familie Faber moeten zetten. Beter was het geweest NA het gesprek als de familie weg is. Trouwens het hele onderwerp met Jaspers had niet hoeven plaats te vinden. Als ze geen kritiek kan verdragen moet Jaspers vakken gaan vullen bij de Jumbo.

 21. T

  Yvonne is zo vreselijk nep en gespeeld.

 22. Erwin

  Maar ze maakt toch ook ongelooflijk domme programma’s voor ongelooflijk domme mensen? Met stemrecht, eng.

 23. Hermann Boring

  Het was een absoluut demasqué. Maar ook een bevestiging van wat elk weldenkend mens eigenlijk wel wist: het zorgvuldig opgebouwde imago van het liefste meisje van Nederland was een grote luchtballon die ze zelf doorprikte bij Pauw. Ze is absoluut niet meer serieus te nemen. Het zou me niet verbazen dat KRO/NCRV na dit debacle afscheid van haar gaat nemen. Kan ze met haar handel op boerenbraderieën gaan staan.

 24. X

  Wat Gradus zegt zei ik dinsdag al. Wat een domme fout om eerst die muts aan het woord te laten. Uberhaupt om haar een podium te geven.
  Vond haar sowieso al niet om aan te horen en te kijken, vreselijk nep.
  Was een walgelijke vertoning tegenover vader en oom Faber.

 25. Trudy

  Yvonne is totaal door de mand gevallen, wat een vreselijke vrouw blijkt dit te zijn zeg.. bah!!!!

 26. Ron1

  @Annemarie: typische rechtse framing door alle linkse partijen maar te bestempelen als ‘Maoïstisch’. De Volkskrant is alles behalve echt links. De afgelopen jaren, en zeker met de komst van de laatste hoofdredacteur die gisteren zijn vertrek heeft aangekondigd, is de Volkskrant opschoven naar een wat meer midden/liberale krant. Dus echt links zijn ze niet.

 27. Yuwan

  Pijnlijke tv om te zien. Niemand is zo naïef of toch wel?

 28. west observeert

  De Volkskrant is niet volks maar een vreselijke super linkse krant.
  En hier slaan ze de spijker op der kop!
  Vreselijk typetje is dat kaplaarzen vrouwtje met het dito ordinaire dating programma.

 29. Joop55

  Yvon kan beter verzorgster worden van demente behaarden. Case closed.

 30. Bardy247

  Iedereen heeft nu eens kunnen zien wat voor persoon er schuil gaat achter dat kirrende naïeve frisse sprankelende ideale buurmeisje imago dat ze jarenlang in stand heeft gehouden.

 31. Meneer Kaktus

  Jezus, wat viel die op geld beluste chagrijnige boerentrien door de mand. Die gaat qua carrière in dezelfde spiraal als Heuckeroth en Versteegh.

 32. X

  Stap maar over naar sbs of rtl. Zitten er meer van jouw niveau Yvon.
  Kijk toch al niet.

 33. LLRV

  Die is natuurlijk niet goed snik, zo narcistisch dat ze daarvoor zou moeten worden opgenomen. Zij maar denken dat heel Nederland opstaat en haar gaat steunen in al dat onrecht en haar verdriet. Maar Pauw is toch de hoofdschuldige. Hoe kan hij haar uitnodigen en dan nauwelijks kritische vragen stellen. Dus hij denkt: komt u allemaal in mijn show en creëert u kijkcijfers. Wij BNers hebben mekaar nodig en houden elkaar de hand boven het hoofd.

  Deze week was zijn tafel een drama, heb nog geen uitzending afgekeken.

 34. X

  LLRV: Ik dus ook niet. Terwijl ik een fan van Pauw ben. Valt me tnt erg tegen.

 35. ★★Onbekend💥💥

  https://tinyurl.com/y5hpwxoa

 36. FvD: 35 zetels

  Ach ja, De Volkskrant.
  Een foldertje dat natuurlijk niet serieus genomen kan worden.

 37. Zonder Naam

  @Joop55 – Of gewoon kleuterjuf, wat ooit het oorspronkelijke plan was. Totdat ze opeens iets-met-toneel wilde doen; en de rest is geschiedenis. Maar ze straalt nog steeds vanuit elke porie ‘kleuterjuf’ uit.

 38. Annoniemus

  En toch kijken er straks weer drie mensen naar BZV !

 39. JohanV

  Yvon is een leuke vrouw en heeft gewoon haar verhaal verteld. Wat is daar mis mee?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.