Albert Verlinde rolt met ogen om Yvon Jaspers

Albert Verlinde vindt het optreden van Yvon Jaspers in de talkshow van Jeroen Pauw een flinke eye-roll waard. Dat was dinsdagavond te zien in zijn programma 6 Inside. Jaspers mag door de mediawaakhond dan wel vrijgesproken zijn van belangenverstrengeling, maar door haar optreden daarover in Pauw heeft ze alleen maar een nóg grotere deuk in haar imago opgelopen. Ook het grootste orakel van de Nederlandse showbizz keert zich nu tegen de Boer Zoekt Vrouw-ster.

Verlinde is het eens met de kritiek dat Jaspers zich maandag in Pauw ongevoelig gedroeg door zo hysterisch te doen over hoe zij de mediastorm om haar ForFarmers-geschabbel heeft ervaren, terwijl de nabestaanden van Anne Faber tegenover haar zaten.

Ongelooflijk, vindt Verlinde het. “En toch even Yvon Jaspers noemen (rolt met ogen, red.). Ja, nee, ik zat gisterenavond te kijken naar Pauw. Ten eerste zaten daar gewoon de vader en oom van Anne Faber, dat je denkt: begin er niet over. En ten tweede: wat was dat voor rare boodschap?

Na een paar maanden kan Verlinde alsnog zijn gelijk halen over zijn primeur dat Jaspers bijna is ontslagen door KRO-NCRV. Dat is nu door Jaspers bevestigd. “Ik heb natuurlijk een paar maanden geleden gezegd dat Yvon Jaspers bijna ontslagen is door KRO-NCRV en gisterenavond zag je eigenlijk dat dat gebeurd is. Er is een enorme spanning tussen Yvon Jaspers en KRO-NCRV.”

Er is gedreigd dat ze weg zou gaan, Frans Klein heeft het bij elkaar gehouden en eigenlijk was gisterenavond de boodschap van Yvon Jaspers aan KRO-NCRV: ik voel me in de steek gelaten en je moet er niet van staan te kijken als ik binnenkort toch een move ga maken om ergens anders naartoe te gaan.”

Lees ook:
KRO-NCRV op vingers getikt vanwege Yvon Jaspers (maandag)
Yvon Jaspers erkent verstoorde relatie met KRO-NCRV (dinsdag)
Yvon Jaspers afgeslacht om hysterisch optreden Pauw (dinsdag)

Foto: SBS

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen