‘Jensen moet met dikke Deense reet naar het UWV’

RTL 5-ster Robert Jensen mag Angela de Jong en Peter van der Vorst dan wel met een hetze gedreigd hebben, maar Radio 10-dj Lex Gaarthuis durft hem toch stevig aan te pakken. Dat is te horen op de Talpa-zender. Gaarthuis heeft als zijnde Peter van der Vorst, die zeer waarschijnlijk de nieuwe tv-baas van RTL wordt, een rap opgenomen voor Jensen. De radiomaker deinst er niet voor terug om enkele pittige uitspraken over Jensen te doen en zijn broer Frank Dane erbij te halen.

Gaarthuis in de rol van Van der Vorst: “Ja, deze hier is voor die bolle papzak. Dikke vette papzak. Vieze vatzige pratende papzak. Ja, je vroeg erom. Sorry, meneer Jensen, daar gaat je deal. Met je gebral op RTL 5 en in je podcast scheld je iedereen stijf. Sorry, meneer Jensen, ik ben niet debiel. Deze teringlijer wordt de baas, niemand kijkt meer naar je, dus helaas.”

Hij wijst er fijntjes op dat Van der Vorst meer succes heeft dan Jensen. “Ik weet wel: een kat in het nauw maakt rare sprongen, maar je bent nu net met de verkeerde een oorlog begonnen, want deze Peter weet het beter en is wél geslaagd. Vandaar dat RTL míj voor de directeurspositie vraagt.”

Jensen komt nergens meer aan de bak, verwacht Gaarthuis. “Ik leerde over shows met zo weinig kijkers één les: die horen thuis op SBS 6, maar John moet je ook niet en de NPO zegt nee, dus hup: met die dikke Deense reet naar het UWV.”

Hij heeft bovendien meer respect voor zijn bekende broer: Frank Dane. “Je broertje Frank Dane heeft het beter voor elkaar. Strak in zijn broekje en de ster bij Boulevard. Ik zou hem eens vragen naar z’n diëtiste en hoe hij zo ver kwam zonder half Nederland te dissen.”

De rap is hier te horen:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen