Özcan Akyol maakt serie over mediakloof voor NPO

Özcan Akyol komt met een nieuw tv-programma over de kloof tussen Nederlanders en de media. Het driedelige Eus in Medialand komt in maart op de buis. Dat heeft omroep NTR laten weten. Akyol verlaat in het programma de Hilversumse bubbel. Hij gaat langs bij de mensen die zich niet in de media herkennen of de media wantrouwen. “In drie afleveringen van 35 minuten onderzoekt Eus waarom zoveel mensen zichzelf nauwelijks terugzien in de mainstream media.”

Wat komt er in het programma allemaal voorbij? “Van YouTube-sterren tot bedenkers van complottheorieën en fake news. Van multiculturele talkshows tot piratenzenders en regionaal chagrijn in de provincies, waar de redacteuren, journalisten en presentatoren amper langs komen.”

De omroep: “Özcan Akyol duikt vol overgave in iedere mediakloof en geeft de kijker een fascinerend, verhelderend en caleidoscopisch inkijkje in de bubbels van Nederland anno nu.”

De uitzendingen zijn op dinsdag 12, 19 en 26 maart, om 21.10 uur op NPO 2

Foto: NTR

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen