Carlo en Irene willen zaterdagshow van tien tot twaalf

Carlo Boszhard en Irene Moors willen een tv-programma maken op zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur. Dat onthult de presentatrice in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. Het contract van Moors bij SBS 6 loopt in maart af en Boszhard heeft al aangegeven haar graag terug te zien op RTL 4. “Het is de meest gestelde vraag: ‘Dan ga je toch lekker terug naar RTL?’ Maar daar was geen programma meer voor mij. Het zou kunnen, maar iets moet bij je passen.

Als RTL 4 haar dat zaterdagprogramma met Boszhard aanbiedt, dan komt ze. “Wij willen heel graag nog samen. Sinds we uit elkaar zijn hebben we elkaar vaker dan ooit aan de lijn. Ik hoop ook, en Carlo heeft dat ook, dat we ooit nog samen toch nog ergens op de late avond terechtkomen.”

Jaren geleden, vlak voordat Humberto Tan begon met RTL Late Night, vroegen Carlo en Irene het late vrijdagslot aan RTL 4. Die is nu al jaren bezet. “Dan maar zaterdagavond tussen 22.00 en 00.00 uur, live.”

Hoe ziet ze die show voor zich? “Alles wat we in dertig jaar hebben verzameld aan ervaring komt dan voorbij. We hebben onze zinnen gezet op een late night tussen 22.00 en 00.00 uur, waarin alles gaat gebeuren. Alles, ook De TV Kantine, de typetjes, de interviews, het amusement. Alles erop en eraan.”

Dat hopen we ooit nog een keer te mogen doen. Misschien heeft niemand er verder behoefte aan en dan doen we het niet, ook goed.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen