Albert Verlinde vindt Wilfred Genee geen A-ster

Albert Verlinde vindt Wilfred Genee geen A-ster. Daarom heeft hij geen recht van spreken als het om André Hazes jr. gaat, die wél een grote ster is. Dat vindt de showkenner, liet hij woensdagavond blijken in 6 Inside. Hazes boycot Genee, omdat hij ooit in een interview riep dat de zanger te jong is om Ik Leef Mijn Eigen Leven te zingen. “Als er iemand is die mag weten wat hij met de nummers van André Hazes doet, dan is het André Hazes jr. wel“, zo laat Verlinde weten.

Verlinde weet niet waar Genee het over heeft. “Hij mag het gewoon zingen. Daarnaast is dit nummer geschreven in het geboortejaar van André Hazes, in 1994, dus dat is ook erg leuk.”

Bovendien, zegt Albert: “Toen André Hazes het zelf zong, was hij 43. Dat is ook nog geen man die een leven van 60 jaar achter de rug had. Het gaat dus helemaal nergens over. Hij mag het gewoon zingen.”

Hazes moet zich gezien de status van Genee niet zo druk maken, vindt Verlinde. “Ik vind dat André gewoon daar boven moet staan en moet denken: Jezus, het is Wilfred Genee, een presentatortje op radio en tv. André is een ster. Hij vult Ahoy en de Ziggo Dome, laat het van je af wapperen.

Genee trok maandag 783.000 kijkers met Veronica Inside. De afgelopen 6 Inside van Verlinde trok 167.000 kijkers.

Foto: NPO

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen